Gratis cursus kickboksgeheimen van oa: Badr Hari en Gokhan Saki
Direct toegang

Winnen met Kickboksen

7 Ultieme Tips om een betere kickbokser te worden

Page content

article content

Personal trainer Amsterdam zuid – Kom langs in onze Luxe PT-studio

Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Zuid? Kom dan langs in onze luxe PT studio. Onze sportschool is gelegen vlakbij Amsterdam Noord, dichtbij de snelweg. Je bent er zo. Wij helpen je met het behalen van je doelstellingen!


 Hierboven een video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

Werk samen om je doelen te bereiken

Een personal trainer is de manier om fitter, sterker en slanker te worden. Onze personal trainers kunnen bij jou langskomen in Amsterdam Zuid en ze nemen alles mee dat nodig is voor een pittige kickbokstraining.

Personaltrainer-AmsterdamZuid-PTstudio

Maar je kunt natuurlijk ook komen sporten in onze luxe PT studio. Hier heb je alle ruimte om met een trainer 1 op 1 aan de slag te gaan. In slechts enkele lessen kun je de basistechnieken van het kickboksen onder de knie hebben.

Voor je gaat sporten met je personal trainer, hebben jullie een gesprek om vast te stellen wat je doelen zijn. Wil je afvallen, sterker worden of een goede conditie krijgen? Wat het ook is, de trainer zal je helpen dit doel te bereiken.

Full body workout

Kickboksen is een geweldige full body workout. Tijdens een kickbokstraining wordt heel je lichaam aan het werk gezet. Om te kunnen trappen en stoten, moet je je armen, benen, buik en rug gebruiken. Je bent de hele tijd in beweging, dus je traint ook je conditie.

Je gebruikt het kickboksen niet als vechtsport, maar als workout. Je oefent de stoten en trappen op de trainer. Je zult merken dat het een fijne manier is om je energie kwijt te kunnen. En afvallen is met kickboksen ook geen probleem. Je verbrandt al snel tussen de 700 en 1000 calorieën per training.

De trainer zorgt voor een leuke en afwisselende training. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn, zullen er elke keer andere oefeningen zijn. Denk maar aan pushups, planking, een HIIT training of met gewichten werken.

Trainen in luxe PT studio of aan huis

Kom je in onze PT studio trainen, dan zul je merken dat je hier alle ruimte hebt om het kickboksen te leren. Je kunt 1 op 1 sporten met de trainer, dus je hebt alle aandacht voor jou alleen. Dat werkt effectiever dan een groepsles.

In onze studio zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt. Een schone sportuimte, douches en een bar. Je kunt bij ons gebouw gratis parkeren.

Maar onze personal trainers kunnen ook bij jou op locatie in Amsterdam Zuid komen: dit kan zijn bij jou thuis of ergens in de buurt. Als je een kamer hebt waar je kunt sporten, dan kan het binnen. Heb je geen ruimte, dan kun je ook trainen in een park, plein of bos in de buurt.

De trainer neemt alle benodigde spullen mee. Hij of zij komt naar je toe, dus je hoeft nergens naar om te kijken. Met een personal trainer aan huis ga je zeker je doelen behalen.

Iedereen kan kickboksen

Kickboksen is een sport die voor iedereen geschikt is. Of je nu oud, jong, man of vrouw bent, wij garanderen je: je kunt leren kickboksen en je gaat het zeker leuk vinden. Bij ons werken gediplomeerde trainers die precies weten hoe ze je alles moeten uitleggen.

PTstudio-personaltrainer-AmsterdamZuid

Het voordeel van een personal trainer is dan ook, dat je op je eigen tempo kunt leren. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met een groep. Je kunt een beweging of techniek oefenen tot je hem goed doorhebt.

Ook heb je het voordeel dat er niemand anders op je vingers kijkt. Ben je verlegen of onzeker over jezelf? Dan is een prive training ideaal. Je hebt alle privacy in onze studio, maar ook als je thuis zou trainen. Dan voel je je altijd op je gemak.

Genoeg redenen om te kiezen voor een personal trainer van Delda Sport. Neem contact met ons op voor meer informatie. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

 

Laat een bericht achter

Comment Section

4 reacties op “Personal trainer Amsterdam zuid – Kom langs in onze Luxe PT-studio


Door jalil op 22 oktober 2012

vanaf hoeveel jaar is het ??Door Lizet op 1 februari 2019

Klinkt super goed deze manier van trainen! Ik trek spontaan mijn sportkleren aan en ben op weg naar de sportschool 🙂


Door Ralph op 5 februari 2019

Hey Danny, duidelijk artikel. Wat tof dat je een video hebt ingevoegd. Zo proef je de goede sfeer bij jullie!

Plaats een reactie


*


Gratis Kickboks Gids!
Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt hem in je mailbox
Je gegevens zijn veilig