Personal trainer Amsterdam zuid

Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Zuid? Kom dan langs in onze luxe PT studio. Onze sportschool is gelegen vlakbij de snelweg. Je bent er zo. En je kunt ook nog gratis parkeren voor de deur!

Wij helpen je met het behalen van je doelstellingen!

Laat je inspireren door deze video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. 


Werk samen om je doelen te bereiken

Een personal trainer is de manier om fitter, sterker en slanker te worden. Onze personal trainers kunnen bij jou langskomen in Amsterdam Zuid en ze nemen alles mee dat nodig is voor een pittige kickbokstraining.

Maar je kunt natuurlijk ook komen sporten in onze luxe PT studio. Hier heb je alle ruimte om met een trainer 1 op 1 aan de slag te gaan. In slechts enkele lessen kun je de basistechnieken van het kickboksen onder de knie hebben.

Voor je gaat sporten met je personal trainer, hebben jullie een gesprek om vast te stellen wat je doelen zijn. Wil je afvallen, sterker worden of een goede conditie krijgen? Wat het ook is, de trainer zal je helpen dit doel te bereiken.

Kickboksen tijdens je personal training?

Bij Delda Sport zetten we regelmatig kickboksen in als onderdeel van de training. Het is een zeer effectieve full-body workout waar we goede resultaten mee behalen. De meeste mensen vinden het leuk om een combinatie van kickboksen en krachttraining te doen. Het houdt de training afwisselend en uitdagend.


Kickboksen verwerken in je training zorgt voor hele goede resultaten én heeft een hoge funfactor.


Wil je liever niet kickboksen tijdens de training? Geen probleem! Dan hebben we ook andere mogelijkheden zoals trainen met een personal trainer die gespecialiseerd is in HITT training of bootcamp training. We passen de training helemaal aan jouw wensen en doelen aan.

Kennismaken met kickboksen?

Heb je geen ervaring met kickboksen en ben je benieuwd of het iets voor je is? Maak met onderstaande video alvast kennis met de kickbokstechnieken.

We gebruiken deze kickbokstechnieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.

Full body workout in Amsterdam Zuid

Kickboksen is een geweldige full body workout. Tijdens een training wordt heel je lichaam aan het werk gezet. Om te kunnen trappen en stoten, moet je je armen, benen, buik en rug gebruiken. Je bent de hele tijd in beweging, dus je traint ook je conditie.

Je gebruikt het kickboksen niet als vechtsport, maar als workout. Je oefent de stoten en trappen op de trainer. Je zult merken dat het een fijne manier is om je energie kwijt te kunnen. En afvallen is met kickboksen ook geen probleem. Je verbrandt al snel tussen de 700 en 1000 calorieën per training.

De trainer zorgt voor een leuke en afwisselende training. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn, zullen er elke keer andere oefeningen zijn. Denk maar aan pushups, planking, een HIIT training of met gewichten werken.

Trainen in luxe PT studio of aan huis

Kom je in onze PT studio trainen, dan zul je merken dat je hier alle ruimte hebt om het kickboksen te leren. Je kunt 1 op 1 sporten met de trainer, dus je hebt alle aandacht voor jou alleen. Dat werkt effectiever dan een groepsles.

In onze studio zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt. Een schone sportuimte, douches en een bar. Je kunt bij ons gebouw gratis parkeren.

Maar onze personal trainers kunnen ook bij jou op locatie in Amsterdam Zuid komen: dit kan zijn bij jou thuis of ergens in de buurt. Als je een kamer hebt waar je kunt sporten, dan kan het binnen. Heb je geen ruimte, dan kun je ook trainen in een park, plein of bos in de buurt.

De trainer neemt alle benodigde spullen mee. Hij of zij komt naar je toe, dus je hoeft nergens naar om te kijken. Met een personal trainer aan huis ga je zeker je doelen behalen.

Iedereen kan kickboksen

Kickboksen is een sport die voor iedereen geschikt is. Of je nu oud, jong, man of vrouw bent, wij garanderen je: je kunt leren kickboksen en je gaat het zeker leuk vinden. Bij ons werken gediplomeerde trainers die precies weten hoe ze je alles moeten uitleggen.

Personal trainer Amsterdam Zuid

Het voordeel van een personal trainer is dan ook, dat je op je eigen tempo kunt leren. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met een groep. Je kunt een beweging of techniek oefenen tot je hem goed doorhebt.

Ook heb je het voordeel dat er niemand anders op je vingers kijkt. Ben je verlegen of onzeker over jezelf? Dan is een privétraining ideaal. Je hebt alle privacy in onze studio, maar ook als je thuis zou trainen. Dan voel je je altijd op je gemak.

Genoeg redenen om te kiezen voor een personal trainer van Delda Sport. Neem contact met ons op voor meer informatie. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op. 

Personal trainer - het totaalpakket

Kom je ook trainen bij Delda Sport? Dan zul je merken dat de focus niet alleen ligt op het trainen zelf. We bieden je graag een totaalpakket. Het lichaam en de geest moeten we niet scheiden. Je krijgt daarom ook advies op het gebied van onder meer gezonde voeding en ontspanning. Veel mensen hebben bijna elke dag wel te maken met stress. Hoe ga je daar mee om? Wij denken graag met je mee.

Kickboksen Amsterdam Zuid

Personal training zoals jij het wilt

Wij bieden verschillende lesvormen aan. Kies jij voor onze 1-op-1 training? Je gaat dan alleen met onze trainer aan het werk. Uiteraard heb je bij deze lesvorm alle aandacht van de coach. Zo werken we heel gericht aan jouw persoonlijke doelen. We starten met een intake. Deze is helemaal gratis en je zit verder ook nog nergens aan vast. 

Wil je bij ons trainen, dan maken we een plan van aanpak. Van tevoren bieden we je overigens ook nog een proeftraining aan. Is het plan voor beide partijen helder, dan gaan we aan de slag. We werken tijdens de trainingen in de studio, maar ook thuis kun je op elk moment van de dag contact met ons opnemen. Dit doen we door middel van ons Online Coachingsprogramma. 

Zo mag je rekenen op een optimale begeleiding. We gaan voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen

Personal trainer Amsterdam Zuid

Als je kiest voor onze personal training Amsterdam Zuid, heb je ook de mogelijkheid om mee te doen met de small group training. Dit is een iets andere manier van werken dan wanneer je helemaal alleen met de trainer sport. We trainen bij deze lesvorm met minimaal 2 en maximaal 8 mensen. 

Wellicht vind je het gezellig om met een vriend of vriendin te komen trainen. Er zijn veel tijden beschikbaar, dus overleg samen wat jullie het beste uitkomt. Het voordeel van deze lesvorm is dat de groep nooit te groot wordt en dat je toch minder geld betaalt voor de training. Jullie delen de kosten als het ware met elkaar. En het kan natuurlijk ook dat jij houdt van de gezelligheid die je met een groepje ervaart. 

Een combinatie van de 1-op-1 training en de small group training is ook mogelijk. Kom snel een keer langs voor een proefles en we bespreken samen welk trainingspad het meest ideaal is voor jou.

Gaan wij samen de uitdaging aan? Vraag vandaag nog een gratis proefles bij ons aan.

Vraag je intake aan >>

 

Zoek je een personal trainer in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Personal trainer Amsterdam Noord 

Personal trainer Amsterdam West

Personal trainer Amsterdam Oost

 

 

Over de schrijver
jalil
Door

jalil

op 22 Oct 2012

vanaf hoeveel jaar is het ??

Personal Trainer Amsterdam
Door

Personal Trainer Amsterdam

op 25 Oct 2012

Vanaf 4 a 5 jaar

Lizet
Door

Lizet

op 01 Feb 2019

Klinkt super goed deze manier van trainen! Ik trek spontaan mijn sportkleren aan en ben op weg naar de sportschool :-)

Ralph
Door

Ralph

op 05 Feb 2019

Hey Danny, duidelijk artikel. Wat tof dat je een video hebt ingevoegd. Zo proef je de goede sfeer bij jullie!

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: