Personal trainer Amsterdam Noord

Op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Noord?

Kom dan langs voor een gratis intake en om te trainen bij 1 van onze personal trainers bij Delda SportJe traint in onze luxe personal training studio, waar je alle ruimte en privacy krijgt om op je gemak te sporten.

Neem hieronder een kijkje in onze studio.


Aan de slag met een personal trainer

De personal trainers van Delda Sport zijn allemaal goed opgeleid en hebben een jarenlange ervaring. Je kunt er van op aan dat ze je uitstekend zullen begeleiden. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Personal trainer Amsterdam noord

Als je bij ons komt sporten, kom je eerst voor een intake gesprek. Je geeft aan wat je persoonlijke doelen zijn. Wil je graag fit worden, afvallen of goed leren kickboksen? Door deze doelen te verwoorden, kan de trainer jou straks goed helpen tijdens de lessen.

Je kunt bij ons aan de slag in kleine groepjes (de small group training), waarin maximaal 8 personen tegelijk sporten. Of kies voor een 1 op 1 training met de personal trainer. Dan geniet van je een optimale begeleiding.

Voordelen van sporten met een personal trainer

Trainen met een personal trainer heeft enorm veel voordelen. Door de intensieve begeleiding zul je snel vooruit gaan en de basisbeginselen van het kickboksen snel onder de knie hebben.

Door de intensieve samenwerking bij personal training leer je altijd in jouw eigen tempo. Dat geeft je meer zelfvertrouwen. Gaat het je gemakkelijk af, dan zul je sneller leren dan wanneer je in een groep les had gehad. Maar heb je net wat meer tijd nodig, dan is dat in een privéles geen enkel probleem!

Daarnaast kan een personal trainer je goed helpen bij het bereiken van je doelen. Hij of zij heeft in de intake gehoord wat je doelen zijn: afvallen, conditietraining of sterker worden.

Wat je doel ook is, de trainer kan de training goed afstemmen op wat jij nodig hebt, waardoor je snel je doelen zult bereiken.

Onze luxe PT studio is ruim en comfortabel ingericht. Doordat we werken met kleine groepjes, heb je altijd alle ruimte om vrij te bewegen. Daarbij is het ook prettig dat je niet een hoop mensen om je heen hebt staan.

Je zult je snel op je gemak voelen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over anderen. Niveauverschil tussen sporters kan je makkelijk onzeker maken. Daar zul je bij ons geen last van hebben.

Laat je inspireren door deze  video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen!Je kunt een keuze maken voor privéles of in een klein groepje (maximaal 8 personen):

Privéles

Het voordeel van een 1 op 1 les is dat de trainer alleen jou onder zijn (of haar) hoede heeft. Hij of zij kan constant in de gaten houden hoe je je bewegingen uitvoert. Gaat er iets niet helemaal goed, dan kan de trainer direct feedback geven. En jij hebt alle ruimte om vragen te stellen.

Je krijgt natuurlijk op zo’n manier veel informatie, waardoor het ook een feit is dat een privéles kickboksen gelijk staat aan 15 uur in een normale groep.

Small Group training

Ook in een klein groepje leer je snel. Het voordeel is dat je je dan aan je medesporters kunt optrekken. Vaak motiveren mensen elkaar en kun je elkaar helpen. De trainer heeft met maximaal 8 personen genoeg zicht op ieders voortgang.

Personal trainer Amsterdam noord

Waarom kickboksen de ideale sport is

Bij Delda Sport leer je onder begeleiding van een personal trainer kickboksen. Deze sport is natuurlijk een vechtsport, maar bij ons leer je kickboksen zonder sparren. Dat betekent dat je de technieken wel gebruikt, maar alleen om je lichaam fit en sterk te maken.

Je oefent de trappen en stoten alleen op de trainer, of op een bokszak. Zo heb je wel alle voordelen van de sport, zonder het risico op blessures.

Waarom zou je dan gaan kickboksen? Omdat het een echte full body workout is. Je traint er bijna alle spieren van je lichaam mee. Je gebruikt tijdens het trainen je armen, benen, schouders, rug en je core (buikspieren).

Heel je lichaam heeft er dus profijt van. Je wordt er niet alleen sterk, maar ook leniger van.

Verder is het ook een goede manier om je conditie te verbeteren. Aan een goede conditie heb je heel veel, ook in het dagelijks leven. Door te kickboksen maak je je hart en longen sterker, zodat ze meer aan kunnen. Dus een sprintje trekken om de bus te halen, is voor jou straks geen probleem meer.

Een kickbokstraining bestaat over het algemeen ook uit drie delen: een deel aanleren van de kickbokstechnieken (de trappen en stoten, werken aan je techniek), conditietraining en krachttraining. Deze variatie zorgt ervoor dat een kickbokstraining altijd afwisselend is.

Personal trainer Amsterdam noord

Als laatste is kickboksen ook ideaal als je wilt afvallen. De kickbokstraining kan zeker bij dragen aan gewichtsverlies. Doe je goed je best tijdens de training, dan kun je in een uur tijd wel tot 700 calorieën verbranden. Dat lukt je met bijna geen enkele andere sport.

Personal training Amsterdam Noord

Tijdens onze personal training heb je meer dan voldoende privacy. Het zou kunnen dat jij je prima op je gemak voelt in een overvolle sportzaal. Toch vinden de meeste mensen het lastig om in een drukke ruimte hun focus te behouden. Wij werken daarom alleen met kleinere groepjes mensen tegelijk. Hierdoor bereik je sneller het gewenste resultaat.

Trainen bij Delda Sport

Overweeg je te gaan kickboksen en woon je in de omgeving van Amsterdam Noord? Dan is sportschool Delda Sport een goede optie. Delda Sport is gevestigd op Zuideinde 74N in Landsmeer, dat is maar 10 minuten rijden van Amsterdam Noord.

Misschien weet je niet zeker of kickboksen wel de sport voor jou is. Een nieuwe sport proberen is altijd spannend, maar zeker de moeite waard om het eens te proberen. Het voordeel van kickboksen is, dat het altijd afwisselend is.

Onze trainers zien het als uitdaging om elke training afwisselend te maken, zodat jij elke keer weer enthousiast bent en met plezier wilt gaan sporten. Van kickboksen krijg je nieuwe energie, je krijgt meer zelfvertrouwen en komt beter in je vel te zitten.

Wil je eens komen kennismaken? Dat kan natuurlijk. Je bent welkom om eens rond te kijken en de sfeer te komen proeven. Maak kennis met onze trainers en bekijk hoe een training eruit ziet.

Of vraag een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Persoonlijke aandacht staat voorop

Als je kiest voor een training volgen bij Delda Sport, dan mag je rekenen op persoonlijke aandacht. Wij hebben geen standaard schema’s klaarliggen.

Maatwerk vinden wij beter. Stel jij een persoonlijke aanpak op prijs? Dan zit je bij ons helemaal goed.

We werken met oefeningen die echt zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen. We gaan voor het hoogst mogelijke resultaat.

Tijdens onze personal training sessies gaan we aan de slag met kickboksen. We gebruiken kickbokstechnieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.


Gratis intake aanvragen bij jouw Personal trainer uit Amsterdam Noord

Delda Sport kiest voor een unieke methode. Hierbij combineren we kickboksen met krachttraining. Vraag jij jezelf af waarom we dit doen? In ieder geval kunnen we zeggen dat we door middel van deze werkwijze zeer goede resultaten behalen. Dit is echter niet het enige. Een ander groot voordeel is dat door middel van deze methode trainen leuk is.

Je begrijpt zelf wel dat mensen leuke dingen veel langer volhouden. Ben je klaar met de training, dan kijk je alweer uit naar de volgende keer. Dankzij de persoonlijke aandacht die wij bieden, halen mensen prachtige resultaten.

Wil je onze manier van werken zelf aan de lijve ervaren? Vraag dan een gratis intake aan. Kwaliteit staat tenslotte bij ons hoog in het vaandel. Dit is een van de redenen dat we werken met gepersonaliseerde programma’s die zijn afgestemd op jouw gezondheidsdoelen.

Intakeformulier >>


Zoek je een personal trainer in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Personal trainer Amsterdam Oost 

Personal trainer Amsterdam Zuid

Personal trainer Amsterdam West

Raymond
Door

Raymond

op 04 Dec 2017

Leuke Pt studio en fijne trainers

Ralph
Door

Ralph

op 05 Feb 2019

Een vriend van mij is zeer actief bij jullie. Komt altijd terug met enthousiaste verhalen. Ik kom zeker binnenkort een keer bij jullie een kijkje nemen!

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: