Gratis cursus kickboksgeheimen van oa: Badr Hari en Gokhan Saki
Direct toegang

Winnen met Kickboksen

7 Ultieme Tips om een betere kickbokser te worden

Page content

article content

Personal trainer Amsterdam Noord – Kom langs in onze Luxe PT studio

Op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Noord?

Kom dan langs voor een gratis intake en om te trainen bij 1 van onze personal trainers bij Delda Sport. Je traint in onze luxe personal training studio, waar je alle ruimte en privacy krijgt om op je gemak te sporten.

 Hierboven een video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

Aan de slag met een personal trainer

De personal trainers van Delda Sport zijn allemaal goed opgeleid en hebben een jarenlange ervaring. Je kunt er van op aan dat ze je uitstekend zullen begeleiden. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Amsterdam Noord personal trainer

Als je bij ons komt sporten, kom je eerst voor een intake gesprek. Je geeft aan wat je persoonlijke doelen zijn. Wil je graag fit worden, afvallen of goed leren kickboksen? Door deze doelen te verwoorden, kan de trainer jou straks goed helpen tijdens de lessen.

Je kunt bij ons aan de slag in kleine groepjes (de small group training), waarin maximaal 8 personen tegelijk sporten. Of kies voor een 1 op 1 training met de personal trainer. Dan geniet van je een optimale begeleiding.

Voordelen van sporten met een personal trainer

Trainen met een personal trainer heeft enorm veel voordelen. Door de intensieve begeleiding zul je snel vooruit gaan en de basisbeginselen van het kickboksen snel onder de knie hebben. Een privéles kickboksen staat gelijk aan 15 uur in een normale groep.

Daarnaast kan een personal trainer je goed helpen bij het bereiken van je doelen. Hij kan de training goed afstemmen op wat jij nodig hebt, waardoor je snel je doelen zult bereiken.
Neem hieronder een kijkje in onze studio.

Sporten onder begeleiding van een personal trainer geeft vaak ook veel zelfvertrouwen. Je traint terwijl je veel privacy hebt en alle ruimte om je heen. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over anderen, die misschien verder zijn dan jij. Je voelt je prettig en op je gemak.

Sporten personal trainer Amsterdam Noord

Trainen bij Delda Sport

Delda Sport is gevestigd op Zuideinde 74N in Landsmeer, dat is maar 10 minuten rijden van Amsterdam Noord. Wil je eens komen kennismaken? Dat kan natuurlijk. Je bent welkom om eens rond te kijken en de sfeer te komen proeven.

Of vraag een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Laat een bericht achter

Comment Section

2 reacties op “Personal trainer Amsterdam Noord – Kom langs in onze Luxe PT studio


Door Raymond op 4 december 2017

Leuke Pt studio en fijne trainers


Door Ralph op 5 februari 2019

Een vriend van mij is zeer actief bij jullie. Komt altijd terug met enthousiaste verhalen. Ik kom zeker binnenkort een keer bij jullie een kijkje nemen!

Plaats een reactie


*


Gratis Kickboks Gids!
Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt hem in je mailbox
Je gegevens zijn veilig