Disclaimer

Delda Sport besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op haar website en in haar trainingen en programma's. Voor de juistheid en de volledigheid van deze informatie kan niet worden ingestaan.

Delda Sport aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op haar website en in haar trainingen en programma's.

Resultaten door personal training kunnen verschillen van persoon tot persoon en de tijdspanne waarin resultaten worden behaald, zijn niet gegarandeerd. Ervaringen die gedeeld worden op deze website reflecteren niet noodzakelijkerwijs de ervaringen die andere personen zouden hebben. In elke personal training is wilskracht essentieel.

De informatie op deze website is enkel ter kennisgeving en niet bedoeld als medisch advies en dient dus ook niet zo te worden behandeld. Niks van de informatie op deze website, evenals de personal trainingen, is bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies. 

Onze trainingen en programma's promoten gezond gewichtsverlies. Bij specifieke gezondheidsklachten of twijfel over de geschiktheid van personal training voor jouw individuele geval, is het raadzaam een dokter te raadplegen. 

De eigenaar van Delda Sport geeft geen expliciete of impliciete garanties en is niet verantwoordelijke of aansprakelijk voor aangenomen schade of verlies die voortvloeit uit de informatie op deze website.