Onze Personal Trainers:

Personal Trainer Danny Delvers Delda Sport Amsterdam

Danny

Danny is de oprichter van Delda Sport en geeft leiding aan het team. Inmiddels heeft hij alweer ruim 10 jaar ervaring in personal training, waarin hij zijn kennis vanuit de kickboxing combineert met krachttraining en lifestyle-advies. Danny heeft al honderden mensen getraind, waaronder een flinke club BN'ers als Quinty Trustfull, Gigi Ravelli, Arie Boosma en Everon Jackon Hooi.

Personal Trainer Cynthia Delda Sport Amsterdam

Cynthia

Cynthia en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kleins af aan traint ze 4 à 5 keer per week. Eerst handbal, later krachttraining en sinds enkele jaren ook kickbokstraining. Het mooiste vindt ze het begeleiden van mensen die bij 0 beginnen, dus de mensen die niet tot nauwelijks gesport hebben in het verleden en ongezond eten: een uitdaging die ze niet uit de weg gaat en waarin ze grote resultaten boekt. Zonder dieet, maar met een gezonde lifestyle. Dat is waar het in Cynthias training om draait!

Personal Trainer Raoul Delda Sport Amsterdam

Raoul

Raouls passie voor sport begon met fitness. Toen hij daarnaast het (kick)boksen en crossfit/insanity ontdekte, besloot hij deze methoden te combineren. Inmiddels doet hij dat al meer dan 20 jaar en onder het motto "Stop saying i wish, start saying i will!" begeleid hij hier heel veel mensen mee. Raoul is een gedreven trainer die mensen inspireert, motiveert en waar nodig streng is. Dit doet hij wel altijd met een goeie dosis humor, want sporten moet leuk blijven.

Personal Trainer Naoufal Delda Sport Amsterdam

Naoufal

Na inmiddels bijna 10 jaar lesgeven en het behalen van zijn papieren als een gecertificeerde thai-kickboks trainer, wist Naoufal zijn eigen manier van lesgeven te vormen: het maximale uit zijn klanten halen tijdens de training. Of iemand nou een beginner, een ervaren kickbokser, of een wedstrijdvechter is, maakt niet uit. Zolang Naoufal niet het maximale kan laten geven, zal hij niet tevreden zijn. Daarom draagt hij iedereen fysiek en mentaal uit om het uiterste in zichzelf naar boven te halen en met een goed en voldaan gevoel een training te starten en af te ronden. Pas op hoor, you will get hooked!

Personal Trainer Mike Delda Sport Amsterdam

Mike

Mike is gediplomeerd trainer in verschillende sporten. Al vanaf jongs af aan is sport zijn passie! De afgelopen jaren heeft hij met verschillende sportscholen gewerkt en ik ruime ervaring met verschillende sporten en niveaus. Het is voor Mike de uitdaging om te kijken wat voor jou het beste is. Wacht niet langer en boek nu ook jouw droomresultaten!

Nieuwe personal trainer Delda Sport Amsterdam

Jij hier?

Ben jij dol op sporten, gemotiveerd om het beste in mensen naar boven te halen en heb je altijd al als personal trainer aan de slag willen gaan? Dan pas jij goed in ons team! 

Stuur je contactgegevens en een korte motivatie in via ons contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.