Page content

Naoufal – Personal Trainer

Naoufal – Personal Trainer

Naoufal begon vanaf zijn 5e al met sporten. Hij startte als voetballer, waar hij daarnaast 1x in de week kickbokste voor extra kracht en conditie. Op zijn 12e besloot Naoufal te stoppen met voetballen om fulltime te gaan kickboksen. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan van deze sport (letterlijk en figuurlijk).

Na een lange blessure periode pakte hij het kickboksen weer op en vocht hij zijn 1e wedstrijd op zestienjarige leeftijd. Na een aantal successen met wedstrijden en bijna door te breken in de professionele klasse, besloot hij toch te stoppen om zich meer te focussen op zijn studie (inmiddels afgestudeerd als hulpverlener) en het lesgeven waar meer zijn passie lag.

Op zijn 17e begon hij met lesgeven in kickboksen. Na zijn eerste les wist hij “Dit is mijn ding!” Onder begeleiding van zijn ervaren collega trainer Pedja, wist hij zich te ontwikkelen in het lesgeven.

Na inmiddels bijna 10 jaar lesgeven en het behalen van zijn papieren als een gecertificeerde thai-kickboks trainer, wist hij zijn eigen manier van lesgeven te vormen, namelijk: alles eruit halen wat er in een persoon zit tijdens een training. Of iemand nou een beginner, een ervaren kickbokser of een wedstrijdvechter is, zolang hij niet alles eruit heeft kunnen halen bij iemand zal hij niet tevreden zijn. Daarom zal hij iedereen fysiek en mentaal uitdagen om het uiterste in zichzelf naar boven te halen en met een goed en voldaan gevoel een training te starten en af te ronden. You will get hooked!

Dus daag je graag jezelf uit en wil je alles eruit halen wat er in je zit, dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres! Osu!

Laat een bericht achter