Kickboksen voor beginners in Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Kickboksen voor beginners in Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Wil je kickboksen voor beginners in Amsterdam? Lijkt kickboksen je een leuke sport? Dat is het ook. Het geeft je een super conditie, het is een sport waarin je veel energie kwijt kunt en het kan je ook helpen afvallen. Bij Delda Sport in Landsmeer, 10 minuten rijden van Amsterdam, kun je onder goede begeleiding leren kickboksen.

Leren kickboksen

Als je wilt beginnen met kickboksen, is het belangrijk dat je de technieken goed onder de knie krijgt. Vaak wordt kickboksen getraind in grote groepen en als beginner heb je dan kans dat je het tempo niet bijhoudt of je verlegen voelt tussen mensen die al veel meer kunnen dan jij.

Dit alles kan een drempel zijn om te beginnen met kickboksen of om het door te zetten. En dat zou jammer zijn, want kickboksen kan de sport zijn voor jou en ervoor zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten.

Leren kickboksen in privélessen

Met een privéleraar kun je veel bereiken. Je leert de sport snel en leert de juiste technieken. Zo voorkom je blessures en kun je alles uit het kickboksen halen dat je wilt. In onze luxe PT studio’s heb je alle ruimte om te oefenen en is alle aandacht voor jou.

Met de privétrainer ga je je eigen doelen opstellen. De trainer helpt je om deze te bereiken. Dat kan zijn afvallen: Met kickboksen verbrandt je veel calorieën en zet je al je spieren aan het werk. Je kunt het ook doen om een betere conditie te krijgen of gewoon de sport goed onder de knie krijgen.

Door de training af te stemmen op jouw wensen, zul je bereiken wat je wilt en daardoor gesterkt worden in je motivatie. Onze uitgangspunten zijn persoonlijke aandacht, privacy en plezier. In een 1 op 1 les is dat allemaal gegarandeerd.

KickboxenAmsterdamNoord

Trainen in kleine groepjes

Je kunt ook kiezen voor een kickbokstraining in kleine groepjes, de zogenaamde Small Group Training. De groepjes bestaan uit maximaal 6 mensen, dus ook hier is genoeg individuele aandacht mogelijk. De trainer zorgt ervoor dat ieder de mogelijkheid heeft om te werken aan zijn eigen doelen.

Er wordt gewerkt aan conditie en techniek. De trainer zal altijd rekening houden met jouw eigen situatie, dus wat jij nodig hebt. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten en daar wordt rekening mee gehouden. Je werkt ook samen met de andere mensen in je groep.

Het is ook mogelijk een groepje te vormen met jouw eigen vrienden of vriendinnen. Als jij mensen kent die met jou samen zouden willen trainen, dan maakt dat de training natuurlijk nog leuker.

Ervaren trainers

Al onze trainers hebben meerdere jaren ervaring in het kickboksen. Natuurlijk zorgen we dat je bij een trainer komt waar je een klik mee hebt. Sporten met plezier is een belangrijk uitgangspunt.

Maar bij onze kickbokstraining werken we niet alleen aan je lichamelijke gezondheid, maar ook aan je mentale. Daarnaast besteden we aandacht aan gezonde voeding.

Het adres van Delda Sport is Zuideinde 74N in Landsmeer. Dit is met de auto ongeveer 5-10 min van Amsterdam Noord. 

Als je denkt dat kickboksen ook iets voor jou is, en je wilt graag beginnen met de training, vul dan ons intake formulier in. Wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: