Kickboksen in Amsterdam met professionele begeleiding

Kickbokstraining voor beginners en gevorderden

Kickboksen Amsterdam Training
20

jaar ervaring

354

tevreden leden

15

Gecertificeerde personal Trainers


Kickboksen in Amsterdam, de keus in sportscholen is groot. 

Maar als jij niet houdt van overvolle sportscholen waarin persoonlijke aandacht ver te zoeken is, kom dan naar Delda Sport.

Delda Sport is dé sportschool in Amsterdam als het gaat om kickboksen. Wil jij goed leren kickboksen? De kickbokstechnieken al binnen enkele lessen onder de knie hebben?

Volop persoonlijke aandacht, zodat jouw doelen snel dichterbij komen? Kom dan trainen in de luxe personal training studio van Delda Sport.

Ervaring met Kickboksen in Amsterdam

De trainers van Delda zijn allemaal toppers. Letten zeer goed op houding (vind ik belangrijk, want daarmee geen blessures) en wisselen kracht af met techniek. Ik was een hardloper, maar kickboks is life changing voor me (overigens ook body changing). 100% aan te bevelen!

Anne van Haeften

Kickboksen leren van ervaren trainers uit Amsterdam

Je kunt bij ons in Amsterdam terecht voor verschillende kickbokstrainingen. Je kunt bij ons leren kickboksen in een privétraining, 1 op 1 met jouw eigen kickbokstrainer. Of je neemt deel aan een van onze kleine groepslessen, daarin leer je kickboksen in een kleine groep.

Of je nu traint met je eigen personal trainer of in onze kleine groepjes, onze trainers hebben minimaal 10 jaar ervaring met kickboksen en beschikken over de juiste diploma’s.

In onze Small Group Trainingen leer je kickboksen met persoonlijke aandacht en voor een aantrekkelijke prijs.


Kickboksen Amsterdam, 

Small Group Training

Wanneer je leert kickboksen in een van onze Small Group Trainingen bestaat de groep uit maximaal 8 personen. Hierdoor blijft de persoonlijke aandacht behouden. Maar je traint tegen een aantrekkelijke prijs in onze luxe studio in Amsterdam.


Een Small Group Training is heel leuk om te doen, samen met je vrienden of familie. Of wat denk je van een Small Group Training kickboksen met je collega’s? Als dat geen team building is…


Naast de Small Group Training hebben we voor de vroege vogels de Delda Sport Morning Group. Kom je liever wat later in actie? Dan is de Delda Sport Evening Group iets voor jou.

Kickboksen Amsterdam Delda Sport

Delda Sport Morning Group, Kickboksen in Amsterdam

Wil jij vol energie aan je dag beginnen? Kom dan naar onze kickboksstudio in Amsterdam voor een training in de Delda Sport Morning Group.

  • Elke ochtend op maandag, woensdag en vrijdag 
  • Van 7:00 tot 8:00. Van 8:30 tot 9:30 uur. Van 10:00 tot 11:00 
  • Voor alle niveau's 
  • Minimaal 1 persoon tot maximaal 8 personen 
  • Elke keer een andere gevarieerde training
  • Kickbokstechnieken, kickboksconditie en spierversterkende oefeningen
  • Snel in shape

* De prijzen zijn afhankelijk van wat voor traject jij afneemt.


Boost je technieken met 1 personal training sessie


Het is wel noodzakelijk om de basistechnieken van het kickboksen te beheersen. Beheers je dit nog niet? Dan is 1 personal training sessie voldoende om deze technieken onder de knie te krijgen. 

Neem je een privéles, dan krijg je een gratis dagpas voor een Small Group Training.

Kickboksen in Amsterdam

Je hoeft niet perse met bestaande klanten in een groep mee te doen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen met vrienden of familie.

Bekijk de prijzen om te trainen met je eigen vrienden in een klein groepje hieronder:

Prijzen kickboksen in kleine groepjes bekijken >>


Wil je meedoen in een bestaande Small Group Training met andere Delda Sport leden, dan hanteren we andere prijzen.

 Neem dan contact met ons op via het contact formulier voor meer info.

Kickboksen Amsterdam Delda Sport

Delda Sport Evening Group, kickboksen in Amsterdam

In onze kickboksstudio in Amsterdam zijn er verschillende avondgroepen om in te trainen. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen genoeg persoonlijke aandacht is.

Kickbokstraining: De perfecte uitlaat klep!

De avond training is een heerlijke training om de stress van de dag van je af te laten glijden. Tijdens de training helemaal los om daarna heerlijk ontspannen onze studio weer te verlaten.

Kickboksen Amsterdam met personal trainer

Deze avond training duurt 1 uur en is voor alle niveaus toegankelijk! Het is wel de bedoeling dat je de basistechnieken van het kickboksen onder de knie hebt. Beheers je de technieken nog niet? Dan is 1 privéles voldoende om deze technieken te leren. Neem je een privéles, dan krijg je een gratis dagpas voor een Small Group Training.


Bekijk de verschillende small group trainingen inclusief de tijden op de onderstaande pagina:

Small groups met personal trainer bekijken >>

Ervaring met Kickboksen in Amsterdam Google review

Mooie ruimte om te trainen. Gemoedelijke sfeer. Ik voelde mij er direct thuis. Zeer gepassioneerde trainers, die er met hun enthousiasme voor zorgen dat je tot het uiterste gaat en met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. De trainingen zijn zeer divers en uitdagend. Of je nu een fanatiek sporter bent of een beginner zonder ervaring. Je bent bij Delda Sport in goede handen. Ze houden goed rekening met eventuele lichamelijke beperkingen. Je krijgt veel tips met betrekking tot het correct uitvoeren van de oefeningen. Ze hebben tevens veel kennis op het gebied van voeding. Ik ben tot nu toe zeer tevreden en blijf er graag komen om te werken aan mijn doelstellingen!

Angelique Kraan

Mannen en vrouwen kickboksen in Amsterdam

De kickbokslessen in onze studio zijn zowel voor mannen als vrouwen. Wij maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen in onze trainingen. Wij hebben op dit moment wel 1 aparte dames groep. Wij zorgen in elke groep dat iedereen een veilige en comfortabele omgeving heeft om in te trainen.


De trainingen wordt afgestemd op jou persoonlijke doel. Zo bieden wij voor iedereen een passend trainingsschema aan. In onze luxe sportschool in Amsterdam heeft iedereen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen.


Wil je trainen in een groep met alleen maar vrouwen? Neem dan contact op via de onderstaande link om te kijken of er nog ruimte is in onze dames groep.

Voldaan en met een glimlach

Helemaal kapot gaan? Afgebeuld worden tot het stoom uit je oren komt? Dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. En waar je aan het einde voldaan en met een glimlach het pand weer verlaat. 

Ervaring met Kickboksen in Amsterdam Google review

Henk Welman

Persoonlijke begeleiding

Ik heb de training ervaren als professioneel, nuttig en inspannend. De trainers weten precies hoe jij je training moet opbouwen zodat je je na de training voldaan voelt. Professionaliteit, service, hygiëne en persoonlijke begeleiding staat voorop. Het is fijn om bij Deldasport te zijn!

Ervaring met Kickboksen in Amsterdam Google review

Ria Meijerink - van der Meer

Kickboksen Amsterdam Delda Sport Danny Delvers

Vragen over kickboksen in Amsterdam?

Heb je nog vragen over personal training of over kickboksen in Amsterdam? Wij helpen je graag.

Door onze ervaring kunnen we jou passend advies geven als het gaat om kickbokslessen en welke trainingen voor jou het meest geschikt zijn.


Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.


Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Vraag nu via Whatsapp stellen >>

arrow_drop_up arrow_drop_down