Fit en slank worden met personal trainer

In 8 weken tijd word jij fit en slank!

Razendsnel resultaat behalen met de unieke modules van onze 8 weken challenge.


Aan huis of in onze Luxe personal training studio 

Laat mij zien hoe
Jaar ervaring
transformaties
Gecertificeerde personal trainers
Personal trainer van Quinty Trustfull

Quinty Trustfull

Delda Sport Personal Trainers

Word jij in 8 weken super fit?

In 8 weken super fit worden? Dat klinkt als een droom. Al jaren volg je diëten. Je valt wat af, maar komt daarna net zo snel weer aan. Soms zelfs nog meer dan daarvoor. 

Blijvend afvallen is meer dan alleen een dieet volgen. Daarom zijn wij de 8 Weken Challenge gestart. En met daverend succes!

Dankzij onze geheime formule kun ook jij  in 8 weken verbluffende resultaten halen. Wij geven je zowel lichamelijk, mentaal als conditioneel een enorme boost. 


Ben jij klaar met:

 1. Weinig energie
 2. Vaak vermoeid
 3. Onzekerheid
 4. Niet tevreden met je gewicht
 5. Ongecontroleerde eetbuien
 6. Schaamte om in zwemkleding te lopen
 7. Te weinig/niet voor jezelf kunnen opkomen
 8. Weinig tijd voor jezelf
 9. Opgejaagd gevoel
Fitter worden en afvallen

De juiste tools om fit te worden

Samen met je personal trainer haal je alles uit de kast. Elke training weer haal je het beste in jezelf naar boven. 3 á 4 keer per week staat je personal trainer voor je klaar. Sportieve ervaring is niet nodig, de training wordt  afgestemd op jouw persoonlijke niveau en doelen . 

Onze voedingsdeskundige maakt het plaatje compleet. Dankzij de tijdsdruk ga je extra gemotiveerd aan de slag. Wij stimuleren je om in korte tijd optimaal resultaat te behalen en deze ook daarna vol te houden.

 

Deze resultaten kun jij behalen:

 • Flink wat kilo's kwijt zijn
 • Meer energie hebben
 • Minder stress ervaren
 • Beter presteren op het werk
 • Zelfverzekerder zijn
 • Sterker zijn
 • Weerbaarder zijn (mentaal en lichamelijk)
 • Meer ontspanning ervaren
 • Plezier hebben in het sporten
 • Bikini of zwembroek ready zijn
 • Je gezonde leefstijl kunnen voortzetten!
Train al jaren bij Delda Sport, superleuke gasten

Mooie sportschool en top trainers! 

Train al jaren bij Delda Sport, superleuke gasten en top trainer. Dikke aanrader!


Ruud Feltkamp sport bij Delda Sport Amsterdam

Ruud Feltkamp

Adviezen over gezonde voeding en rust

Het gaat bij Delda Sport niet alleen om sporten, maar om het totale pakket.

Je lichaam én geest. Adviezen over gezonde voeding en rust. Hoe te dealen met de stress in je dagelijks leven. Mijn baan als acteur is hectisch en onregelmatig, voor mij is het ook een stukje ontspanning. Ik werd op mijn gemak gesteld en voelde me direct veilig.

Kickboksen Amsterdam met Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Hooi

Acteur (GTST)

Ik train nu een jaar wekelijks bij Delda Sport
Ik train nu een jaar wekelijks bij Delda Sport en ben ontzettend blij. Ik word gemotiveerd, de trainer is ontzettend betrokken en hij haalt het beste uit je tijdens én buiten de lessen. Ik heb veel geleerd over voeding en naar mijn lichaam leren luisteren. Een personal trainer is het beste cadeau wat ik mezelf gegeven heb in de afgelopen jaren.


Raymond sport bij Delda Sport Amsterdam

Raymond Klompsma 

Hoe maken wij jou in 8 weken fit & slank

Intake gesprek personal trainer

Module 1:  Gezamenlijke intake

We starten de 8 Weken Challenge met een intake gesprek, hierbij zijn jouw persoonlijke coach en eigen voedingsdeskundige aanwezig. 

We bespreken je wensen en doelen, kijken naar je sportgeschiedenis, eventuele blessures en hoe je huidige conditionele staat is. Aan de hand hiervan stellen we de doelstellingen voor de komende 8 weken op. 

Persoonlijk plan sporten

Module 2: Persoonlijk actieplan

Met de informatie uit het intake gesprek en de Inbody Scan maken we een actieplan, wat perfect aansluit bij jouw doelen. 

Je voedingsdeskundige maakt een voedingsplan, op basis van je gedrag, wensen en voorkeuren. Met dit plan word je fitter, strakker en sterker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. 

Module 3: Bepaal je eigen dagen

Samen met je coach kijk je welke dagen het beste passen in je agenda. Wij houden zeer ruime trainingstijden aan, waardoor er altijd wel een geschikt moment te vinden is. 

Er zijn trainingsmomenten in de ochtend en in de avond, op verschillende tijdstippen. Heb je een training met je groepje gemist? Geen probleem, met onze inhaal trainingsdagen kun je altijd je gemiste les weer inhalen. Zo blijf je mooi op schema

Module 4: Begeleidingsysteem via smartphone 

Je krijgt toegang tot ons professionele begeleidingssysteem. Hierin houden we je voortgang bij en wordt je begeleidt door de voedingsdeskundige, die kan meekijken en je van feedback voorzien.

Door dit systeem wordt je heel bewust van hoe je zelf de beste resultaten kunt behalen. Dit zorgt ervoor dat je straks, na de challenge, niet terug valt in je oude patroon.

Module 5: Je eigen personal trainer aangepast op jouw niveau

Je gaat aan de slag met een personal trainer, in kleine groepjes of met jouw eigen privetrainer. De training bestaat uit een gedeelte kickboksen en een gedeelte krachttraining. 

De groepjes worden samengesteld voor beginners en gevorderden, dus het maakt niet uit op welk niveau jij je bevindt, er is altijd wel een groepje dat bij je past. 

Bij 1 op 1 training wordt de training helemaal aangepast aan jouw niveau, doelstellingen en achtergrond.

Module 6: Nazorg Traject

Dankzij ons speciale nazorg programma worden er spectaculaire resultaten behaald door de deelnemers van de 8 Weken Challenge. Uiteraard verschillen de resultaten van persoon tot persoon. Wilskracht helpt je het beste uit jezelf te halen en wij ondersteunen je daarin.


Na de Challenge mag je een jaar lang op onze hulp rekenen. We zorgen ervoor dat je de opgebouwde resultaten behoudt en verder gaat met je gezonde levensstijl.

De 8 weken challenge sloeg aan!Overtuigd? Doe met ons mee!

Schrijf je in en wij nemen contact met je op om alle informatie van de challenge door te nemen. We plannen samen een intake en stellen een actieplan op waarmee we de komende 8 weken samen aan de slag gaan.


Heb je vrienden/vriendinnen die van een uitdaging houden?

Train samen en motiveer elkaar! 

Ik wil meer info >> 

Behaal jij ook de resultaten van de 8 weken challenge?

Maar wat als je langer dan 8 weken traint?

Na de challenge bevat jij

Met een conditie van een slak ben ik gestart bij Delda Sport met de 8 weken challenge


Wat een leuke periode en wat een leuke trainers!

Ik vond de variatie van verschillende trainers echt te gek, doordat elke les anders was, was elke les een  les om naar uit te kijken. 


Wat erg fijn was, is dat ik na 4 weken bij de tussentijdse meting al resultaat had, 3 kg afgevallen en 5 cm buikomvang kwijt.


Ik slaap beter en voel mij zelfverzekerder dan ooit.


Bedankt Delda Sport!

Marie 37 jaar, directiesecretaresse

Ik denk dat ik alle diëten en afslankprogramma's al heb geprobeerd voordat ik meedeed aan de challenge van Delda Sport, maar nog niet eerder had ik zulke goede resultaten als met dit 8 weken programma.


Wat ik vooral erg goed vind aan dit programma is dat je heel bewust wordt van je voeding en dat ik door de trainingen en resultaten sporten weer leuk ben gaan vinden.  


Wat ik echt niet had verwacht is dat ik kickboksen zo ontzettend leuk ben gaan vinden, echt een geweldige sport, waardoor ik mij nu echt fit voel.

Ik kan het een ieder aanraden!

Hanna 39 jaar, Ondernemer 

Door blessures uit het verleden was ik steeds minder gaan sporten en kilo's aangekomen.


Ik was op zoek naar een programma die mij even een flinke duw in de rug kon geven om vervolgens zelf weer door te pakken.  


Dankzij de 8 weken challenge  heb ik gezien dat het mogelijk is om goede resultaten te behalen, zolang je er maar voor gaat! Nu een jaar verder ben ik 12 kg kwijtgeraakt en voel ik mij weer fitter en zelfverzekerder. 

Zonder de challenge zat ik nog steeds met een zak chips op de bank!


Wesley 28 jaar, Taxichaffeur

Voorproefje waar wij samen resultaat halen!

Ik ben erg blij met de trainingen!
De personal trainers geven leuke, afwisselende trainingen. Op die manier wordt het niet saai. Ze zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, houden rekening met het niveau waarop je traint, weten je te motiveren en geven advies indien nodig. Ik ben erg blij met de trainingen!

Merel Rikveld 


Account Director Entertainment bij MTV Networks

Ik kan het iedereen aanraden. 
Na mijn drukke en verantwoordelijke baan kan ik heerlijk mijn hoofd leegmaken en fysiek losgaan bij Delda Sport. De ervaren personal trainers motiveren je op een geweldige manier om het uiterste uit jezelf te halen. Ik heb nu een goede conditie, ben afgevallen en mijn lichaam is strakker. Ik kan het iedereen aanraden. 

Biba de Jongh


Areamanager Sales bij Manpower


 Ik vind het zo leuk, dat ik wel 3x per week train.

In mijn werk in de horeca voelde ik me niet meer zo veilig, dus besloot ik bij Delda Sport te gaan trainen. Ik vind het zo leuk, dat ik wel 3x per week train. Bovendien ben ik zelfverzekerder geworden en ben ik mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijtgeraakt! 

Je zult zien, na 2 lessen ben je verslaafd!

Frances


Moeder van 5 en horecamedewerkerNog 11 plekken over voor de Challenge

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

100% Tevredenheid garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kracht van de 8 weken challenge, dat wij jou een 100% niet goed-geld terug garantie geven. Volg jij het programma precies volgens onze richtlijnen en behaal je geen resultaat, dan krijg jij van ons je geld terug!