Delda Sport Trainers

 Over Delda Sport

Persoonlijke Aandacht, Resultaat & Fun

15+

Jaar ervaring

1000+

Tevreden klanten

2500+

Verloren kilo's!

Missie

Met ruim 15 jaar ervaring in personal training, hebben wij al honderden mensen geholpen fit en slank te worden en hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan hun mentale en fysieke gezondheid. Dat doen wij natuurlijk door te trainen. En we doen nog meer. De personal training van Delda Sport focust zich namelijk niet alleen op het sporten zelf, maar ook op wat je daarnaast kunt doen om jouw gezondheid een belangrijke boost te geven. Zo helpen wij je de omslag maken naar een gezonde lifestyle, waarin je de beste resultaten boekt. Your Health is Our Challenge!

Mogen wij met jou de uitdaging aan?

Trainen met de beste personal trainers

Bij Delda Sport werken we met een topteam van personal trainers, elk met hun eigen achtergrond en ervaring, maar allen met een ding gemeen: een passie voor kickboksen. Zo garanderen wij een breed scala aan vaardigheden en specialismen en weten we tevens elke training in te richten met onze unieke combinatie van krachttraining en kickboksen. Onze beproefde methode waarmee wij optimale kwaliteit en de beste resultaten kunnen garanderen! Je kunt bij ons trainen in een-op-een-verband (privéles), of in small groups. Zo kun je aan de slag met de trainer van jouw keuze, of je laten verrassen!

Onze teamleden:

deldasport personal trainers

Danny

Danny is de oprichter van Delda Sport en geeft leiding aan het team. Inmiddels heeft hij alweer ruim 15 jaar ervaring in personal training, waarin hij zijn kennis vanuit de kickboxing combineert met krachttraining en lifestyle-advies. Danny heeft al honderden mensen getraind, waaronder een flinke club BN'ers als Quinty Trustfull, Gigi Ravelli, Arie Boomsma en Everon Jackon Hooi.

deldasport personal trainers

Cynthia

Cynthia en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kleins af aan traint ze 4 à 5 keer per week. Eerst handbal, later krachttraining en sinds enkele jaren ook kickbokstraining. Het mooiste vindt ze het begeleiden van mensen die bij 0 beginnen, dus de mensen die niet tot nauwelijks gesport hebben in het verleden en ongezond eten: een uitdaging die ze niet uit de weg gaat en waarin ze grote resultaten boekt. Zonder dieet, maar met een gezonde lifestyle. Dat is waar het in Cynthias training om draait!

Personal Trainer Raoul

Raoul

Raouls passie voor sport begon met fitness. Toen hij daarnaast het (kick)boksen en crossfit/insanity ontdekte, besloot hij deze methoden te combineren. Inmiddels doet hij dat al meer dan 20 jaar en onder het motto "Stop saying i wish, start saying i will!" begeleid hij hier heel veel mensen mee. Raoul is een gedreven trainer die mensen inspireert, motiveert en waar nodig streng is. Dit doet hij wel altijd met een goeie dosis humor, want sporten moet leuk blijven.

naoufal kickbokstrainer

Naoufal

Na inmiddels bijna 10 jaar lesgeven en het behalen van zijn papieren als een gecertificeerde thai-kickboks trainer, wist Naoufal zijn eigen manier van lesgeven te vormen: het maximale uit zijn klanten halen tijdens de training. Of iemand nou een beginner, een ervaren kickbokser, of een wedstrijdvechter is, maakt niet uit. Zolang Naoufal niet het maximale kan laten geven, zal hij niet tevreden zijn. Daarom draagt hij iedereen fysiek en mentaal uit om het uiterste in zichzelf naar boven te halen en met een goed en voldaan gevoel een training te starten en af te ronden. Pas op hoor, you will get hooked!

Delda Sport personal training Amsterdam - darryl

Darryl

Darryl specialiseert zich tot Kickboks- en Personal Trainer. Met inmiddels ruim zestien jaar ervaring in de sport kent Darryl het klappen van de zweep en weet hij hierdoor zijn klanten enorm te motiveren om alles uit zich zelf te halen. Zijn trainingen kenmerken zich door effectiviteit en geven de klanten fysiek en mentaal zo'n goed gevoel dat ze vol energie en vertrouwen de volgende trainingen ingaan. Het is dan ook zijn missie om zijn klanten te laten ervaren hoe leuk, ontspannend, maar vooral ook doeltreffend, trainen kan zijn.

Personal trainer Mike - Delda Sport Amsterdam

Mike

Mike is gediplomeerd trainer in verschillende sporten. Al vanaf jongs af aan is sport zijn passie! De afgelopen jaren heeft hij met verschillende sportscholen gewerkt en ik ruime ervaring met verschillende sporten en niveaus. Het is voor Mike de uitdaging om te kijken wat voor jou het beste is. Wacht niet langer en boek nu ook jouw droomresultaten!

Delda Sport is gelegen in een ruime studio nabij Amsterdam

Delda Sport is gelegen in Landsmeer, enkele minuten verwijderd van de A10. Wij trainen in een riante studio van 600m2 waar je volop privacy geniet tijdens de training. Er kan gratis geparkeerd worden op onze eigen privé-parkeerplaatsen.