Kickboksen in Amsterdam noord? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio
01 september 2017 

Kickboksen in Amsterdam noord? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Kickboksen in Amsterdam Noord doe je bij Delda Sport. In Amsterdam is de keus aan sportscholen enorm. Maar hier vind je vaak niet de rust en ruimte die je ervaart in onze Luxe kickboksstudio in Amsterdam Noord.

  • Eenvoudig bereikbaar
  • Slechts enkele minuten van de A10
  • Riante studio van 600m2
  • Volop privacy
  • Gratis parkeren op privé-parkeerterrein

En dan hebben we het nog niet gehad over de persoonlijke aandacht. Vind je kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij het sporten belangrijk? Dan is Delda Sport zeker een sportschool om kennis mee te maken.

Waarom kickboksen in Amsterdam Noord?

In Amsterdam heb je ruime keus uit allerlei sportscholen. Waarom zou je dan kiezen voor een sportschool in Amsterdam Noord? Je kunt een sportschool kiezen bij jou in de buurt. Misschien kun je er zelfs heen op de fiets of lopend. Bedenk wel dat je, eenmaal thuis na een lange dag werken, niet meer zo’n zin hebt om weer de deur uit te gaan. De bank met bijbehorende Netflix series roept je luid en duidelijk. Dan moet je over flink wat doorzettingsvermogen beschikken, wil je alsnog gemotiveerd naar de sportschool vertrekken.

Hoe handig is het als je op de heen- of terugweg van je werk meteen langs je sportschool kunt rijden. Bij ons parkeer je gratis, op eigen terrein. Dus nooit gedoe met het zoeken naar een parkeerplek of je scheel betalen aan parkeerkosten.

Door onze ruime openingstijden is er altijd een geschikt moment te vinden. Zo past je sportroutine gemakkelijk in je dagelijks leven. Dat is toch veel makkelijker vol te houden?

Privéles kickboksen Amsterdam Noord

 Dit ga jij bereiken in onze kickboksstudio

Persoonlijke aandacht en begeleiding, daar draait het bij ons om. Want dan komen jouw doelen veel sneller dichterbij. Hoe leuk kickboksen ook is, je hebt natuurlijk nog meer te doen. Daarom trainen we zo effectief mogelijk.

Delda Sport is dé sportschool in Amsterdam en omstreken als het gaat om kickboksen. Wil je echt goed de technieken onder de knie krijgen? Dankzij onze super effectieve methode heb je de basis al binnen enkele lessen onder de knie.

We zetten kickboksen in als onderdeel van je trainingsprogramma. Wil je liever niet sparren? Geen probleem. Bij Delda Sport kun je kickboksen zonder sparren. Daar leer je net zoveel van, zonder het risico op blessures. Je trainer legt precies de technieken uit. Daarna oefen je op de bokszak of met een partner, maar dan zonder lichaamscontact.

Bij Delda Sport in Amsterdam Noord train je met je eigen personal trainer of in kleine groepen. En met klein bedoelen we ook echt klein. Bij ons vind je geen kickboksgroepen met 15 tot 25 deelnemers. Je traint bij ons 1 op 1 met een van onze gecertificeerde personal trainers. Of doet mee in een kleine groep met 2 tot maximaal 8 deelnemers. Je kunt zelfs je eigen groep samenstellen met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s.

Jouw doelen staan bij ons voorop. Daarom beginnen we altijd met een intake gesprek om je doelen vast te stellen. We kijken samen wat er nodig is én wat voor jou haalbaar is. Je krijgt een persoonlijk en op maat gemaakt trainingsschema, dus helemaal aangepast op jouw niveau. Daarom zijn onze kickbokstrainingen ook geschikt voor ouderen en kinderen.

Wat wil jij bereiken?

  • Afvallen
  • Strakker worden
  • Conditie verbeteren
  • Gewoon heel goed leren kickboksen

 Neem alvast een kijkje in onze kickboksstudio in Amsterdam Noord:

Op hoog niveau kickboksen

Je wil kickboksen, maar geen blessures. Begrijpelijk. Daarom hebben de personal trainers bij Delda Sport minimaal 10 jaar ervaring met kickboksen. Ze beschikken allemaal over de juiste diploma’s om jou te begeleiden. We letten goed op je niveau en wat jouw lichaam aankan. Zo haal je het maximale uit je training, zonder je lichaam te veel te belasten.

Tijdens onze personal training sessies gaan we aan de slag met kickboksen. We gebruiken kickbokstechnieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.

Small group training Amsterdam Noord

Naast super motiverende privétrainingen bieden we ook small group training aan. Doordat onze groepen echt klein zijn, krijg je volop persoonlijke aandacht en leer je kickboksen voor een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is een small group training ook gezellig en motiveren jullie elkaar om tot het uiterste te gaan. Bedenk eens wat een geweldige vorm van teambuilding een small group training kickboksen met collega’s zou zijn!

Om het voor jou makkelijk te maken, bieden we small group trainingen aan op allerlei tijden van de dag. Hou je van sport voor je werk? Geen probleem, onze vroege vogels stappen in de Morning Group die om 7.00 uur, 8.30 of 10.00 uur begint. Ben je meer een avondmens en sport je graag na je werk? Geen probleem. Dan is er speciaal voor jou de Evening Group met starttijden tussen 18.00 en 22.00 uur.

We hebben zelfs een groep speciaal voor dames. Zo kunnen we iedereen een veilige en comfortabele omgeving bieden. Elke training wordt aangepast op jouw persoonlijke doel en niveau. Voor iedereen wordt een passend trainingsschema gemaakt.

Wil je kickboksen in Amsterdam Noord? Kom langs!

Kickboksstudio Delda Sport bevindt zich op ongeveer 5 tot 10 minuten van Amsterdam Noord.


Ons adres: Zuideinde 74N, Landsmeer


We begrijpen dat je eerst meer wilt weten over onze methode en wilt kijken of er een klik is. Wij gaan voor een succesvolle samenwerking, waarin je doelen gaat bereiken die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden.

Wij geloven in ons resultaat, maar gaan pas aan de slag als jij helemaal overtuigd en enthousiast bent. Kom daarom eerst eens rustig kijken en stel al je vragen, dan plannen we daarna je proeftraining in.

Wil je rustig en vrijblijvend kennismaken? Vraag dan gratis een intake gesprek aan:

>>Ja, ik wil een Gratis intake gesprek aanvragen

Over de schrijver
Kees van den Berg
Door

Kees van den Berg

op 27 Sep 2017

Ik heb hier in het verleden getraind. Top gym met leuke trainers!

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: