Sportschool Amsterdam noord - Kom langs in onze Luxe PT studio
28 januari 2018 

Sportschool Amsterdam noord - Kom langs in onze Luxe PT studio

Ben jij op zoek naar een goede sportschool in Amsterdam Noord, waar je met plezier kunt gaan sporten? Neem dan eens een kijkje bij Delda Sport. Wij zijn gevestigd in Landsmeer op 5 minuten rijden afstand van Amsterdam Noord.

Full body workout

Kickboksen is een leuke, intensieve workout. Je kunt bij ons trainen en leren kickboksen zonder te sparren. De trappen en stoten leer je door ze te oefenen met de trainer of op een bokszak, dus niet op elkaar. Bij ons staat veiligheid altijd voorop.

Je gebruikt tijdens het kickboksen al je spieren (armen, benen, rug en core) en je kunt tot 600 calorieën per uur verbranden. Kickboksen is dus heel geschikt als je wilt afvallen, strakker wilt worden en sterkere spieren wilt krijgen.

Sportschool Amsterdam

Samenwerken met de trainer

Wij houden rekening met wat jouw doel is voor het sporten. Voor je begint met trainen, krijg je een intakegesprek met de trainer. Zo kan hij of zij de training afstemmen op wat je wilt bereiken. Ook kan de trainer rekening houden met jouw mogelijkheden.

Zo zul je snel je doel bereiken. Als je merkt dat je afvalt en je conditie wordt steeds beter, dan is dat heel motiverend. De trainer zal je ook aanmoedigen en voor je het weet heb je je doel bereikt.

Privéles of Small Group training

Bij Delda Sport kun je kickboksen in privélessen of in Small Groups. Om de basistechnieken van het kickboksen te leren zijn 1 op 1 lessen heel geschikt. Je krijgt alle aandacht van de trainer, waardoor je snel vooruit gaat.

De kleine groepjes van de Small Group Training bestaan uit niet meer dan 6 personen. Samen sporten is natuurlijk ook gezellig en je kunt nog steeds rekenen op de begeleiding van jullie ervaren trainer.

Intensieve workout

Een training van een uur bestaat uit het oefenen van de basistechnieken: de verschillende trappen en stoten. Maar je werkt ook aan kracht en conditie, door middel van push-ups, buikspieroefeningen en squats.

Fitness Kickboksen Adam Noord

Kickboksen is goed voor je lichaam: een goede conditie (ook voor je hart en longen), je oefent je balans en coordinatie. Maar mentaal merk je ook voortuitgang: meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Sporten met plezier

Bij Delda Sport willen we graag dat je met plezier komt sporten: alleen dan houd je het vol om wekelijks te komen. Onze ervaren trainers houden de trainingen afwisselend, zodat het elke keer weer leuk blijft om te doen.

Bekijk onderstaand filmpje om te horen wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je komen kijken? Je kunt altijd de sfeer eens komen proeven. Of vraag een gratis intake gesprek aan. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: