Kickboksen Amsterdam Oost? 10 redenen waarom je dit wil
26 oktober 2017 

Kickboksen Amsterdam Oost? 10 redenen waarom je dit wil

Wil je kickboksen in Amsterdam Oost? Dan zit je goed bij Delda Sport. Kickboksen is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een intensieve sport die niet alleen zorgt voor een betere conditie, maar ook voor meer zelfvertrouwen en mentale kracht.

Als je in Amsterdam Oost woont en nog steeds twijfelt of kickboksen iets voor jou is, hebben we hier tien redenen waarom je het eens zou moeten proberen.

Personal trainer kickboksen Amsterdam oost

10 redenen waarom jij wilt leren kickboksen

  1. Betere conditie > Kickboksen is een van de meest complete workouts die je kunt doen. Het is niet alleen goed voor je kracht, maar ook voor je uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Door te kickboksen bouw je niet alleen spieren op, maar verbeter je ook je algehele conditie.
  2. Verbeterde coördinatie > Kickboksen is een sport waarbij coördinatie essentieel is. Het is belangrijk om je voetenwerk, hand-oog coördinatie en bewegingsvaardigheden te verbeteren om succesvol te zijn. Door regelmatig te trainen, verbeter je je coördinatie en ben je in staat om beter te bewegen.
  3. Betere mentale gezondheid > Kickboksen kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en kan ook bijdragen aan een betere mentale gezondheid. Het is een geweldige manier om je emoties te kanaliseren en jezelf uit te dagen om verder te gaan dan je eigen grenzen.
  4. Meer zelfvertrouwen > Kickboksen kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Door regelmatig te trainen en je vaardigheden te verbeteren, voel je je meer zelfverzekerd en kun je beter omgaan met uitdagende situaties.
  5. Gewichtsverlies > Als je op zoek bent naar een effectieve manier om af te vallen, dan is kickboksen misschien wel iets voor jou. Door te kickboksen verbrand je veel calorieën en bouw je spieren op, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.

Zo ervaren anderen kickboksen bij Delda Sport:


6. Betere discipline > Om goed te worden in kickboksen is discipline vereist. Je moet regelmatig trainen en jezelf blijven uitdagen om beter te worden. Door deze discipline te ontwikkelen, kun je deze vaardigheid toepassen op andere aspecten van je leven.

7. Betere focus > Kickboksen vereist veel focus en concentratie. Door te trainen verbeter je je mentale focus, wat kan helpen bij het verbeteren van andere aspecten van je leven, zoals werk of studie.

8. Sociale activiteit > Kickboksen kan een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en je sociale kring te vergroten. Je traint in een groep en kunt samenwerken met andere mensen om je vaardigheden te verbeteren.

9. Zelfverdediging > Kickboksen is ook een effectieve vorm van zelfverdediging. Door te leren hoe je jezelf kunt verdedigen, kun je jezelf veiliger voelen en beter voorbereid zijn op onverwachte situaties.

10. Plezier, gezelligheid en nieuwe vrienden maken: Kickboksen is niet alleen een individuele sport, maar kan ook heel sociaal zijn. Bij Delda Sport ontmoet je gelijkgestemde mensen die ook geïnteresseerd zijn in kickboksen en een gezonde levensstijl. Je traint samen en steunt elkaar tijdens de trainingen, wat kan leiden tot nieuwe vriendschappen en leuke sociale activiteiten buiten de sportschool.

Geef je kickbokstechnieken alvast een kickstart

Tijdens de kickbokstraining gaan we aan de slag met alle kickbokstechnieken. We gebruiken deze technieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies waarbij je blauwe plekken op zou kunnen lopen. Je kunt met een gerust hart de volgende dag op je werk verschijnen.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.

Waarom kickboksen in Amsterdam Oost?

Leren kickboksen in Amsterdam Oost doe je bij Delda Sport. Onze luxe personal training studio vind je in Landsmeer. Vanuit Amsterdam oost gemakkelijk te bereiken in nog geen 15 minuten met de auto. Hier krijg je alle aandacht, ruimte en privacy om goed te leren kickboksen.

Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring en stellen elke training samen om optimaal resultaat te behalen. Tijdens de intake stel je zelf je doelen op. Hier gaan we samen aan werken. Dus wil je:

  • Afvallen
  • Een betere conditie krijgen
  • Sterkere spieren opbouwen
  • Gewoon héél goed leren kickboksen

Het kan allemaal bij Delda Sport. Wat je doelen ook zijn, wij helpen je om ze te bereiken.

Privéles kickboksen of small Group les?

Bij Delda Sport kun je leren kickboksen in privélessen of je doet mee met een van onze leuke small Group trainingen. Het voordeel van de privéles is, dat alle aandacht naar jou gaat. Je leert veel in een les en zult daardoor snel de basistechnieken onder de knie krijgen. De drempel om mee te doen is niet hoog! Door 1 op 1 te trainen voel je je veel beter op je gemak dan in de grote groepen in een sportschool.


“Bij Delda Sport geen overvolle sportschool, maar volop persoonlijke aandacht en begeleiding.”


Je kunt ook kiezen voor de Small Group Training. Daarin werk je met maximaal zes anderen samen. Het voordeel hiervan is dat de prijzen lager liggen (de kosten worden gedeeld). Ook heb je het voordeel van de gezelligheid van sporten met anderen, waarbij je elkaar ook verder kunt helpen. Daarbij zijn de groepen zo klein, dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Kies je voor een bestaande Small Group Training? Er zijn meerdere groepen per week waar je je bij aan kunt sluiten. Of begin een nieuw groepje met vrienden of collega’s. Het is een leuke manier om nog meer met je vrienden te kunnen doen. Of een geweldige manier van teambuilding.

Personal coach Amsterdam

Altijd veilig en vertrouwd trainen

Alle lessen vinden plaats in onze kleine studio’s. Je hebt hier alle ruimte en veel privacy. Dit kan je helpen om je concentratie te bewaren en alleen bezig te zijn met de sport. Bij ons zul je geen overvolle trainingsruimtes vinden. Je zult je veilig en op je gemak voelen en daardoor alles uit de training halen dat je wilt.

De trainingen duren een uur. In dit uur werk je aan je conditie en kracht, maar kickboksen zorgt ook voor een betere balans, reflexen en coördinatie. De trainer zorgt ervoor dat de oefeningen die je doet, passen bij jouw doelen en mogelijkheden.

Heb je ook zin gekregen om te komen kickboksen?

Ben je klaar om te gaan trainen?

Vul dan ons intake formulier in. Wij nemen binnen 12 uur contact  met je op:

Intakeformulier >>


Wil je liever kickboksen in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Kickboksen Amsterdam Noord

Kickboksen Amsterdam Zuid

Kickboksen Amsterdam West

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: