Kickboksen Amsterdam Kosten: Kom langs in onze Luxe kickboks studio

Kickboksen Amsterdam Kosten: Kom langs in onze Luxe kickboks studio

Heb jij zin om te kickboksen in Amsterdam, maar wil je graag weten wat dat gaat kosten? In dit artikel kun je meer lezen over de kosten van kickboksen met een personal trainer. Bij Delda Sport kun je gaan trainen in privélessen of in kleine groepjes van maximaal 8 personen.

Voordelen van kickboksen

Kickboksen is niet alleen een heel leuke sport om te doen, het is ook goed voor zowel je lichaam als je geest. Kickboksen is uitdagend, de trainingen zijn afwisselend en het is een full body workout. Dat betekent dat je er vrijwel alle spieren van je lichaam voor gebruikt.

Bekijk in onderstaande video hoe een kickboks training eruit kan zien.

Deze sport kun je ook goed gaan doen als je wilt afvallen. Je verbrandt er ontzettend veel calorieën mee. Als je een training van een uur doet, kun je 700 calorieën verbranden. Dat maakt kickboksen een van de meest intensieve sporten die er is.

Kosten-Kickboksen-Amsterdam

Daarnaast zorgt kickboksen voor sterke en soepele spieren. Niet dat je er het lichaam van een bodybuilder van krijgt, maar je krijgt juist een mooi, strak lichaam. Krachttraining is ook onderdeel van de kickboksworkout.

Verder zul je merken dat je een goede conditie krijgt door te kickboksen. Je bent veel in beweging, waardoor je je hart en longen stevig aan het werk zet. Je zult elke training merken dat je ook op dit vlak goed vooruit gaat.

Naast fysieke voordelen heeft kickboksen een positief effect op je mentale welzijn. Als je verlegen bent, moeilijk voor jezelf kunt opkomen (en wie heeft dat niet zo af en toe), dan kan kickboksen je echt helpen om hier beter mee om te kunnen gaan.

Doordat het een vechtsport is, moet je wel voor jezelf opkomen. Ook al wordt het gebruikt als workout, heeft het toch dit bijzondere effect. Je leert dat je het waard bent om er te zijn en je leert omgaan met moeilijke omstandigheden.

Kickboksen is ook best zwaar soms. Tijdens een training zul je grenzen verleggen en merken dat je behoorlijk veel aankunt. Dit maakt dat je je trots kunt gaan voelen op jezelf. En dat voelt altijd goed!

Al deze positieve effecten werken niet alleen in de sportschool, maar neem je mee in je dagelijks leven. Je zult merken dat kickboksen een geweldige sport is, die je veel zal brengen.

Waarom een personal trainer?

Een nieuwe sport leren kost tijd en er is een goede begeleiding bij nodig. Het snelste leer je als je een personal trainer inschakelt. Deze heeft de juiste opleiding en kennis om jou alles over je nieuwe sport te leren.

Bij Delda Sport werken alleen maar trainers die een passende opleiding hebben gevolgd. Zij kunnen zowel beginners als ervaren sporters helpen hun doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen of een betere conditie wilt krijgen.

Trainen met een personal trainer heeft veel voordelen:

  • Begeleiding op maat
  • Snel vooruitgang boeken
  • Samenwerken werkt motiverend
  • Een stok achter de deur om elke week te sporten
  • De kennis en ervaring om je goed te kunnen helpen
  • Veel aandacht en feedback
  • Veilig en met plezier trainen

Voor je met je training begint, krijg je een intakegesprek met de trainer. Hierin geef je aan waar je aan wilt gaan werken. Dit kan zijn afvallen, een killer conditie krijgen, sterker worden of na een blessure weer gaan sporten.

Kickboxen-Amsterdam-Kosten

Met deze informatie kan de trainer voor jou een trainingsprogramma opstellen. De oefeningen en het niveau zijn afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen. Daardoor kun je heel efficiënt aan het werk gaan.

Door met een personal trainer te sporten, zul je merken dat je snel vooruit gaat. Je kunt je doelen sneller behalen dan je ooit dacht. Dat komt omdat een uur privétraining gelijk staat aan 15 uur groepstraining.

De trainer kan je direct feedback geven als hij of zij ziet dat je iets anders zou moeten doen. Alle aandacht is voor jou, dus je kunt vragen stellen en aanwijzingen krijgen wanneer dat nodig is.

Bij Delda Sport kun je met een personal trainer aan de slag in een priveles of in de small group training. In beide trainingsvormen kun je ervan op aan dat je veel aandacht en uitstekende begeleiding krijgt.

Kosten kickboksen met een personal trainer

Trainen met een personal trainer is natuurlijk duurder, dan als je gewoon sport in een groep. Maar doordat je zoveel leert van een personal trainer en omdat dit zoveel sneller gaat dan in een groep, is het sporten ook veel effectiever.

Door voor een personal trainer te kiezen, kies je voor kwaliteit en je investeert in je eigen gezondheid. Wil je gaan kickboksen met een personal trainer, dan heb je de mogelijkheid te kiezen voor losse lessen, of per traject van 3, 6, of 12 maanden.

Als je nog twijfelt kun je ook het kennismakingspakket proberen. Dit kost €50,- en je krijgt hiervoor een intakegesprek, een 1 op 1 training en een small group training.

Kijk nu alvast rond bij Delda Sport. In onderstaande virtuele tour kun je een kijkje nemen in onze luxe PT studio.

Prijzen personal training losse lessen per persoon

1 persoon: €95,-

2 personen: €125,-

3 personen: €150,-

4 personen: €160,-

Kies je voor lessen met meer personen, dan kun je de kosten delen.

Prijzen personal trainer lidmaatschappen

Door voor een lidmaatschap te kiezen, worden de tarieven voor personal training voordeliger. Ook de lengte van het traject heeft invloed op de prijs. Hoe langer het traject, hoe lager de prijs per training wordt.

In principe kun je bij Delda Sport al terecht vanaf €40,- per personal training sessie.


Prijzen Small Group training

Small group training is een ideale manier om te genieten van de voordelen die begeleiding door een personal trainer met zich meebrengt, maar tegen lagere kosten. Deze worden gedeeld door alle deelnemers van de training.

Kosten-kickboxen-Amsterdam

Je kunt betalen per losse les of kiezen voor een lidmaatschap. Dan kun je drie keer in de week trainen.

Een groepje bestaat uit maximaal 8 personen en er zijn avond- of ochtendgroepen waar je je bij kunt aansluiten.

Small group training is mogelijk vanaf 17,50 per sessie

Voordelen kickboksen bij Delda Sport

Niet alleen wordt je bij Delda Sport begeleid door ervaren en enthousiaste trainers met ieder hun eigen specialisme, je traint altijd in onze comfortabele, veilige en schone PT studio. Hier zul je geen grote groepen tegenkomen, maar train je altijd in privacy.

Aan het eind van je training genieten van een lekker drankje? Dat kan aan onze bar. En een opfrissende douche nemen kan ook altijd. Onze sportschool ligt vlakbij Amsterdam, dicht bij de snelweg, dus altijd goed te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu direct je gratis intakegesprek aan en kom kennismaken. Als je je gegevens in onderstaand formulier invult, nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: