Kickboksen in Amsterdam Zuid? Ontdek de voordelen!

Kickboksen in Amsterdam Zuid? Ontdek de voordelen!

Woon je in Amsterdam Zuid en wil je leren kickboksen? Er zijn veel kickboksscholen die lessen aanbieden voor beginners en gevorderden. Kickboksen is niet alleen een uitstekende manier om fit te worden en af te vallen, maar het kan ook helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren van zelfverdedigingstechnieken.

Dus wil je aan de slag met je gezondheid, conditie en algehele welzijn, dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. Onze ervaren personal trainers leren je alle technieken van het kickboksen. Bij ons geen overvolle sportscholen, maar volop persoonlijke aandacht.


 Neem alvast een kijken in onze luxe studio:Waarom is kickboksen een populaire sport in Amsterdam Zuid?

Vraag jij je af waarom kickboksen zo’n populaire sport is in Amsterdam Zuid? Dat laten we je graag zien. Onze personal trainers gebruiken kickboksen als complete en super effectieve full-body workout. Zo draagt het bij aan een goede gezondheid en conditie, maar kun je ook perfect afvallen en je lichaam transformeren.


Kickboksen is daardoor de ideale manier om je doelen te bereiken.


Snel leren kickboksen zorgt ervoor dat je nog sneller het gewenste effect bereikt. Hoe beter jij de techniek onder de knie hebt, hoe effectiever je training wordt. Daarom richten we ons bij Delda Sport op de persoonlijke aanpak. Iedereen heeft een ander niveau, andere wensen en doelen. Dat is precies de reden dat onze personal trainers elke training speciaal afstemmen op wat jij nodig hebt.

Je kunt in een privéles of in kleine groepjes trainen, onder de begeleiding van ervaren kickbokstrainers. Omdat je veel aandacht krijgt, leer je snel de basistechnieken. Als je bij ons komt kickboksen nemen we eerst de tijd voor een intake. We bespreken de doelen die je wilt bereiken. Aan de hand daarvan kan de trainer beter inschatten wat jij nodig hebt aan oefeningen. De aanpak is namelijk verschillend, als je wilt afvallen, sterker wilt worden of de sport tot in de puntjes wilt leren kennen.

Hoe kickboksen helpt met afvallen

Afvallen is een combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging. Daarom kijken we bij Delda Sport naar het complete plaatje. Dankzij onze intensieve begeleiding hebben we al schitterende resultaten mogen behalen:


Met privélessen zul je snel je doelen bereiken. Kickboksen kan bij ons in 1 op 1 lessen, waarbij je samen met een privé trainer aan de slag gaat om alle technieken van het kickboksen onder de knie te krijgen. De training wordt aangepast aan jouw niveau en wat je nodig hebt.

Op deze manier trainen is heel effectief. Je voortgang is duidelijk te zien, de trainer leert je goed kennen en deze weet hoe hij of zij je kan motiveren en inspireren. Samen kunnen jullie snel je doelen bereiken.

Betere conditie door kickboksen

Bij kickboksen ben je continue in beweging. Je gebruikt alle denkbare spieren in je lichaam en ook je balans wordt aangesproken. Met recht een full-body workout. Daarnaast is elke training weer anders, zo blijft het leuk én uitdagend.

Met small Group Training werk je samen naar je doel. Als je enkele privélessen hebt gehad kun je overstappen op de Small Group Training. Hierin train je samen met maximaal zes anderen. Zo krijg je nog steeds voldoende persoonlijke aandacht, maar train je goedkoper dan met privélessen.

Bij Delda Sport heb je dus altijd de ruimte en genoeg privacy om lekker bezig te zijn met kickboksen. Dit in tegenstelling tot andere sportscholen, met grote groepen waar je tussen 15 of 20 anderen staat. Er zijn meerdere Small Group Trainingen per week, waarbij je kunt aansluiten.

Je kunt ook zelf een nieuwe groep vormen. Samen trainen met bijvoorbeeld je vrienden of collega’s. Ga samen de uitdaging aan en zorg dat jullie je doelen bereiken!

Kickboksen is een full-body workout

Kickbokstrainingen volgen in Amsterdam Zuid, dat doe je bij Delda Sport. Je bent welkom in onze luxe studio, maar we kunnen ook trainen op elke locatie in Amsterdam Zuid die jij wilt. Wat denk je van lekker buiten trainen in de zomer in het park.

Bij ons train je altijd onder professionele begeleiding. Zowel voor beginners als gevorderden is er de juiste kickbokstraining bij Delda Sport.

Tijdens de kickbokstraining gaan we aan de slag met alle kickbokstechnieken. We gebruiken deze technieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies waarbij je blauwe plekken op zou kunnen lopen. Je kunt met een gerust hart de volgende dag op je werk verschijnen.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.


Beste kickboksscholen in Amsterdam Zuid?

In Amsterdam Zuid vind je allerlei sportscholen waar je kunt leren kickboksen. Maar wat vind jij belangrijk bij een sportschool? Is het je veel waard als de ruimte waar je sport niet overvol is? Stel je persoonlijke aandacht op prijs? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Wij zijn dé sportschool van Amsterdam Zuid als het gaat om boksen. Ben je een beginner? Wij zijn er voor je als je de basis goed onder de knie wilt krijgen. Dankzij de kickbokstechnieken die wij je aanleren lukt dit al binnen een paar lessen.

Niet iedereen die komt boksen heeft hierbij hetzelfde doel. Graag horen we waarom jij bij ons komt sporten. We stellen dan een persoonlijk plan op en samen werken we aan jouw doelen. Als je bij Delda Sport komt kickboksen in Amsterdam Zuid, dan behaal je snel je gewenste resultaat.

Kom je kennismaken?

Kickboksen bij Delda Sport heeft allerlei voordelen.

  • Jouw privacy wordt volledig gerespecteerd
  • We trainen in kleine groepen
  • Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan bij ons bovenaan
  • We zijn goed bereikbaar
  • Je kunt bij ons gratis parkeren!

 Delda Sport Landsmeer ligt vlakbij de A10, parkeren is geen enkel probleem. Er zijn parkeerplekken genoeg. Het parkeren is helemaal gratis.

Bij Delda Sport zijn er veel mogelijkheden om te kickboksen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Wil je liever kickboksen in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Kickboksen Amsterdam Noord 

Kickboksen Amsterdam Oost 

Kickboksen Amsterdam West

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: