arrow_drop_up arrow_drop_down

Kickboksen in Amsterdam zuid

Wil jij kickboksen en kom je uit Amsterdam Zuid? Bij Delda Sport kun je alle technieken van het kickboksen onder de knie krijgen.
Neem in onderstaande video een kijkje in onze Luxe studio:

Snel leren kickboksen

Bij Delda Sport kun je in een privéles of in kleine groepjes trainen, onder de begeleiding van ervaren kickbokstrainers. Omdat je veel aandacht krijgt, leer je snel de basistechnieken.

Als je bij ons komt kickboksen nemen we eerst de tijd voor een intake gesprek. We bespreken de doelen die je wilt bereiken. Aan de hand daarvan kan de trainer beter inschatten wat jij nodig hebt aan oefeningen. De aanpak is namelijk verschillend, als je wilt afvallen, sterker wilt worden of de sport tot in de puntjes wilt leren kennen.

Kickboxen Amsterdam Zuid

Privélessen: snel je doelen bereiken

Kickboksen kan bij ons in 1 op 1 lessen, waarbij je samen met een prive trainer aan de slag gaat om alle technieken van het kickboksen onder knie te krijgen. De training wordt aangepast aan jouw niveau en wat je nodig hebt.

Op deze manier trainen is heel effectief. Je voortgang is duidelijk te zien, de trainer leert je goed kennen en deze weet hoe hij of zij je kan motiveren en inspireren. Samen kunnen jullie snel je doelen bereiken.

Small Group Training: samen naar je doel werken

Als je enkele privélessen hebt gehad kun je overstappen op de Small Group Training. Hierin train je samen met maximaal zes anderen. Bij Delda Sport heb je dus altijd de ruimte en genoeg privacy om lekker bezig te zijn met kickboksen. Dit in tegenstelling tot andere sportscholen, met grote groepen waar je tussen 15 of 20 anderen staat.

Er zijn meerdere Small Group Trainingen per week, waarbij je zou kunnen aansluiten. Je kunt ook nieuw groepje vormen, met bijvoorbeeld vrienden of collega’s. Ga samen de uitdaging aan en zorg dat jullie je doelen bereiken.

Bij Delda Sport zijn er veel mogelijkheden om te kickboksen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Kickboksen Amsterdam zuid

Voor een kickbokstraining Amsterdam zuid ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. Bij ons train je onder professionele begeleiding. Zowel beginners als gevorderden komen bij Delda Sport aan hun trekken. Wil je een gratis proefles meemaken? Vraag via de website een intake bij ons aan. Als je informatie wilt, mag je natuurlijk ook altijd even contact opnemen. 

 

Kickboxing Amsterdam zuid

Zoek je in Amsterdam naar een sportschool omdat je interesse hebt in kickboksen, dan is er keus in overvloed. Wat vind jij belangrijk bij een sportschool? Is het je veel waard als de ruimte waar je sport niet overvol is? Stel je persoonlijke aandacht op prijs? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij zijn de sportschool van Amsterdam Zuid als het gaat om boksen. Ben je een beginner? Wij zijn er voor je als je de basis goed onder de knie wilt krijgen. Dankzij de kickbokstechnieken die wij je aanleren lukt dit al binnen een paar lessen. Niet iedereen die komt boksen heeft hierbij hetzelfde doel. Graag horen we waarom jij bij ons komt sporten. We stellen dan een plan op en samen werken we aan jouw doelen. Als je bij Delda Sport komt kickboksen in Amsterdam zuid, dan behaal je snel je gewenste resultaat.

 

Kickbokstraining Amsterdam zuid

Kies je voor kickboxing Amsterdam zuid bij Delda Sport, dan zul je zien dat jouw privacy wordt gerespecteerd. We trainen daarom nooit met grote groepen mensen. Ook kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Een voordeel van onze sportschool is dat deze goed bereikbaar is. We hebben twee locaties. Delda Sport Landsmeer ligt vlakbij de A10 en Delda Sport Amstelveen haast aan de afrit van de snelweg. Ook parkeren is geen enkel probleem. Er zijn parkeerplekken genoeg. Het parkeren is overigens helemaal gratis. 

Contactformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies