Personal trainer Amsterdam Oost, kom langs in onze luxe studio

Personal trainer Amsterdam Oost, kom langs in onze luxe studio

Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam Oost?  Kom dan trainen met een van de enthousiaste trainers van Delda Sport. Dat is goed voor je gezondheid, want het helpt je met afvallen, het verbeteren van je conditie en het invoeren van een gezonde levensstijl.

Neem alvast een kijkje in onze luxe personal training studio:

Waarom sporten met een personal trainer?

Je kunt al je gezondheidsdoelen bereiken door zelf te gaan sporten en op je voeding te letten. Maar het is niet zo gemakkelijk om je aan je goede voornemens te houden. Een personal trainer heeft alles in huis om je te begeleiden, zodat dat wel lukt.

Personal trainer kickboksen Amsterdam oost

Om blijvend af te kunnen vallen is meer kennis nodig dan de meeste mensen hebben. Een personal trainer kan je helpen om de juiste voeding te kiezen, voldoende te bewegen en de goede oefeningen te doen.

Ook als je regelmatig wilt sporten, is begeleiding door een personal trainer ideaal. Hij of zij zorgt dat je het sporten echt leuk gaat vinden, kiest oefeningen die leuk en uitdagend zijn en helpt je om gemotiveerd en enthousiast te blijven sporten.

Je kunt leren kickboksen door thuis te trainen met een personal trainer of naar de vestiging van Delda Sport in Landsmeer te komen. Je kunt daar vanaf Amsterdam Oost in een kwartiertje naartoe reizen met de auto.

Trainen bij Delda Sport: kom langs in onze luxe boxstudio

Als je overweegt te gaan trainen bij Delda Sport, is het goed om te weten dat daar veel voordelen aan verbonden zijn. Zeker in vergelijking met andere sportscholen:

  • Al onze trainers zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring
  • In onze boksstudio heb je alle ruimte om te trainen, we werken alleen met kleine groepjes of je krijgt privé les
  • Kleedkamers, sportzaal en douches zijn schoon en netjes
  • Na het sporten kun je van een lekker hapje of dranken genieten bij de bar
  • Je kunt gratis parkeren

Wie wil leren kickboksen, heeft de keuze om privéles te nemen of te gaan trainen in de Small Group training. Welke soort les je ook volgt, je zult het kickboksen snel leren en met veel plezier elke week trainen.

Kickboksen tijdens je personal training?

Bij Delda Sport zetten we regelmatig kickboksen in als onderdeel van de training. Het is een zeer effectieve full-body workout waar we goede resultaten mee behalen. De meeste mensen vinden het leuk om een combinatie van kickboksen en krachttraining te doen. Het houdt de training afwisselend en uitdagend.

Kickboksen verwerken in je training zorgt voor hele goede resultaten én heeft een hoge funfactor.

Wil je liever niet kickboksen tijdens de training? Geen probleem! Dan hebben we ook andere mogelijkheden zoals trainen met een personal trainer die gespecialiseerd is in HITT training of bootcamp training. We passen de training helemaal aan jouw wensen en doelen aan.

Laat je inspireren door deze dame die door middel van personal training, kickboksen en krachttraining 70 KG is afgevallen!


Kennismaken met kickboksen?

Heb je geen ervaring met kickboksen en ben je benieuwd of het iets voor je is? Maak met onderstaande video alvast kennis met de kickbokstechnieken.

We gebruiken deze kickbokstechnieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.


Privélessen

Tijdens privélessen of 1 op 1 lessen sport je samen met de trainer. Het voordeel is dat je goed kunt focussen en dat de trainer alles alleen maar aan jou hoeft uit te leggen. Als jij het snel onder de knie hebt, kun je door. Maar als het nog niet zo goed gaat, dan kun je wat langer op een beweging oefenen.

Zo kun je dus heel prettig in je eigen tempo leren. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met andere deelnemers. Ook heb je veel privacy. Vaak zijn mensen toch onzeker in een groep, ze vergelijken zich met anderen en denken dat die veel beter zijn.

In privélessen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dat geeft veel rust en zorgt ook dat je met meer plezier naar de sportschool gaat.

Small Group Training

Deze groepjes bestaan uit maximaal 8 mensen. Je kunt je aansluiten bij een groepje of er zelf een beginnen, bijvoorbeeld met vrienden of collega’s. Het is wel gezellig om samen te sporten en omdat de groepjes klein zijn, kan de trainer iedereen de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft.

Personal trainer Amsterdam oost

Personal trainer aan huis

Delda Sport biedt ook de mogelijkheid om thuis te trainen met een personal trainer. Zo hoef je er zelf de deur niet voor uit en kun je in de privacy van je eigen huis sporten. Er kan ook buiten getraind worden, bijvoorbeeld op een plein of in een park.

De trainer helpt je op het gebied van beweging en gezonde voeding. Hij stelt een trainingsschema op maat op. Zo zul je snel en efficiënt je doelen bereiken.

Heb je interesse om te gaan sporten en aan je gezondheid te werken met een personal trainer? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Gratis intakegesprek >>


Zoek je een personal trainer in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Personal trainer Amsterdam Noord

Personal trainer Amsterdam Zuid

Personal trainer Amsterdam West

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: