Personal coach Amsterdam west

Wil jij de beste resultaten halen bij het sporten, dan kies je voor een personal coach in Amsterdam west. Een personal trainer kan je helpen met afvallen, sterker worden of een goede conditie krijgen. En daarbij zul je merken dat je veel plezier hebt in het trainen.

Snel resultaat met een personal trainer

De meeste mensen zien sporten als iets dat moet, maar niet als iets dat altijd even leuk is. Vooral als je moe bent, hard gewerkt hebt of niet zo lekker in je vel zit, kan het lastig zijn om naar je training te gaan. Maar het is niet anders, want je wilt goed voor jezelf zorgen.

Maar trainen kan veel meer zijn dan die wekelijkse verplichting waar je je toe moet zetten. Vooral als je met een personal trainer aan de slag gaat. De voordelen zijn legio:

1. Naar je doel toe werken

Voor je begint met trainen, leg je aan de trainer uit wat je wilt bereiken. Of dit nu afvallen is of je conditie verbeteren, aan de hand van je doelen stelt de personal trainer een trainingsschema op. Doordat je gericht kunt werken, zul je snel je doelen bereiken. En dat is ook goed voor je motivatie.

2. Uitdaging en afwisseling

Een goede trainer weet hoe hij een training opbouwt. Daardoor zul je altijd goed uitgedaagd worden. Verder heeft je trainer een grote voorraad aan oefeningen om uit te kiezen. Geen training is dus hetzelfde, wat het altijd interessant houdt. Zo is sporten geen straf!

3. Stok achter de deur

Als je 1 op 1 met een trainer sport is je motivatie veel groter. Maar als je toch eens geen zin hebt, zal de trainer de stok achter de deur zijn. Je zult veel minder snel geneigd zijn af te zeggen.

Daarbij heeft deze ook meer contact met je en zal hij of zij je kunnen helpen weer met enthousiasme aan een training te beginnen.

Dit zijn enkele van de voordelen van het sporten met een personal trainer. Je leert snel, je krijgt meer inzicht in jezelf en de begeleiding is op maat. Het is gewoon een feit dat de intensieve samenwerking zorgt voor snel resultaat.

Begin je training bij Delda Sport

Zoek jij een personal coach in Amsterdam west? Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, op slechts een kwartier rijden afstand. Wij bieden kickbokstraining aan. Een leuke en uitdagende vorm van training, waarbij je de technieken leert zonder te sparren.

We werken met een team van enthousiaste en ervaren personal trainers. Wil je je training beginnen, dan krijg je eerst een (gratis) intakegesprek.

In dit gesprek geef je aan wat je doelen zijn en waar de trainer rekening mee zou moeten houden. Daarna kan je training beginnen. Bij Delda Sport heb je meerdere opties: 1 op 1 trainen of Small Group Training. Hierbij trainen maximaal 8 personen samen in een groepje.

De voordelen van prive training zijn duidelijk. Maar ook trainen in een klein groepje heeft zijn voordelen. Samen met anderen sporten is natuurlijk gezellig en je kunt je vaak optrekken aan anderen.

En omdat de groepjes klein zijn, is er nog genoeg ruimte om vragen te kunnen stellen. De trainer heeft goed zicht op je voortgang en kan je de begeleiding bieden die nodig hebt. Ook dan leer je in je eigen tempo.

Heb je interesse in personal training, dan nodigen wij je uit om eens langs te komen om kennis te maken. Of vraag via het formulier hieronder een gratis intakegesprek aan.

Gratis intake >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: