Personal trainer Amsterdam West? Dit is waarom je er eentje wilt…
21 maart 2023 

Personal trainer Amsterdam West? Dit is waarom je er eentje wilt…

Zoek je een personal trainer in Amsterdam West? Dan zit je goed bij Delda Sport. Onze personal trainers staan voor je klaar. Als stok achter de deur, jouw motivatie op dagen dat je eigenlijk liever op de bank was blijven liggen… Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat jij je doelen nu echt gaat behalen.

De personal trainers van Delda Sport zorgen dat je training leuk en uitdagend blijft. Elke training wordt afgestemd op jouw niveau en haalt het maximale uit je. Zo train je effectief en is elke training een feestje!

Dus:

  • Vind je het lastig om een gezonde levensstijl vol te houden?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Hou je niet van overvolle sportscholen?
  • Ben je steeds dezelfde routine zat?
  • Wil je nu eindelijk wél je doelen gaan behalen op een leuke manier?

Kom dan trainen met onze personal trainers in Amsterdam West.

Personal training Amsterdam West

Waarom een personal trainer?

Personal training gaat verder dan alleen sporten. Ons team van personal trainers hebben allemaal hun eigen specialisatie. Daarnaast wordt ons team versterkt door een voedingsdeskundige. We adviseren we je over voeding, slaap en de balans tussen activiteit en rust. Want goed herstellen is net zo belangrijk als trainen. Een uitgebalanceerd leven geeft je de beste én blijvende resultaten.

Je leest veel op internet. De ene na de andere trend komt voorbij. Wat klopt nu wel en wat niet? Het is lastig om tussen al deze uiteenlopende informatie iets te vinden wat voor jou werkt. Dit maakt het moeilijk om gemotiveerd te blijven.

Natuurlijk kun je zelf naar de sportschool gaan en starten met een trainingsschema. Grote kans dat je dit al eens geprobeerd hebt. En? Wat heeft het je opgeleverd… Meestal bereik je niet de resultaten die je graag zou willen. En dat is ook niet raar. Om alles uit een oefening te halen, is het belangrijk dat je hem goed uitvoert. Dat kun je zelf niet altijd zien. Een personal trainer kijkt met je mee en corrigeert waar nodig. Daarnaast dagen onze personal trainers je uit net een stapje verder te gaan dan je alleen zou doen.

Neem alvast een kijkje in onze luxe studio:


Met personal training wél je doelen behalen

Val jij ook steeds terug in oude gewoontes? Begrijpelijk. Het is ook niet makkelijk om alleen een nieuwe levensstijl in je leven te passen. Daarom hebben wij onze methode zo opgebouwd dat je precies weet wat je moet doen en waarom. Zo wordt het makkelijker om een routine op te bouwen en consistent te blijven. Gezond eten, sporten en een actieve leefstijl laten jou doelen behalen die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden.

Ieder mens is anders en heeft andere doelen en wensen. Daarom krijgt iedereen bij ons een persoonlijke aanpak. Je eigen personal trainer stelt een trainingsschema samen dat helemaal op jou is afgestemd. Onze diëtiste geeft je een persoonlijk voedingsplan en je bespreekt regelmatig de voortgang.

Trainen met een personal trainer betekent de oefeningen correct uitvoeren, zonder blessures, voor maximaal effect. We werken aan een sterke basis, zodat je later zelfstandig verder kunt met je gezonde levensstijl en de juiste mindset om het vol te houden.

Personal trainer Amsterdam west

Kickboksen tijdens je personal training?

Bij Delda Sport zetten we regelmatig kickboksen in als onderdeel van de training. Het is een zeer effectieve full-body workout waar we goede resultaten mee behalen. De meeste mensen vinden het leuk om een combinatie van kickboksen en krachttraining te doen. Het houdt de training afwisselend en uitdagend.


Kickboksen verwerken in je training zorgt voor hele goede resultaten én heeft een hoge funfactor.


Wil je liever niet kickboksen tijdens de training? Geen probleem! Dan hebben we ook andere mogelijkheden zoals trainen met een personal trainer die gespecialiseerd is in HITT training of bootcamp training. We passen de training helemaal aan jouw wensen en doelen aan.

Kennismaken met kickboksen?

Heb je geen ervaring met kickboksen en ben je benieuwd of het iets voor je is? Maak met onderstaande video alvast kennis met de kickbokstechnieken.

We gebruiken deze kickbokstechnieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.

Succes gegarandeerd met je personal trainer in Amsterdam West

Wil je nu eens echt resultaten gaan behalen? Ben je klaar met vele uren in de sportschool doorbrengen zonder het gewenste resultaat te behalen? Dan is het tijd om te gaan trainen met een personal trainer.

Je hebt de keus uit 1 op 1 trainingen, waarbij je alle aandacht van je personal trainer krijgt. Of je doet mee in een small Group training. De kosten zijn lager, maar je krijgt nog steeds volop persoonlijke aandacht. Onze groepen zijn ook echt klein, met maximaal 8 personen.

Ben je benieuwd hoe onze personal trainers jou je doelen kunnen laten behalen? Plan dan een gratis intake gesprek in en kom vrijblijvend kennismaken.

>>Plan hier je intakegesprek in

 

Zoek je een personal trainer in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Personal trainer Amsterdam Noord 

Personal trainer Amsterdam Oost

Personal trainer Amsterdam Zuid

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: