Kickboksen Amsterdam West? Dit is waarom je het wilt leren
25 oktober 2017 

Kickboksen Amsterdam West? Dit is waarom je het wilt leren

Kickboksen is een sport die de laatste jaren steeds populairder is geworden in Amsterdam West en dat is niet zo vreemd. Het is namelijk een uitdagende en intensieve sport waarbij je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. Daarnaast is het ook een effectieve manier om aan je conditie en kracht te werken.

Maar kickboksen is meer dan alleen een fysieke uitdaging. Het is ook een sport waarbij discipline, doorzettingsvermogen en focus een belangrijke rol spelen. Het vergt namelijk veel van je lichaam, maar ook van je geest. Je moet je concentreren op je techniek en je ademhaling om de juiste bewegingen te maken.

Kickboksen personal trainer Amsterdam west

Waarom wil je leren kickboksen?

Door kickboksen te beoefenen kun je je zelfvertrouwen vergroten. Het geeft je een gevoel van kracht en controle over je eigen lichaam. Daarnaast is het ook een sociale sport, waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten en samen kunt trainen. Dat maakt het nog leuker.

Als je wilt beginnen met kickboksen in Amsterdam West, dan is Delda Sport een uitstekende keuze. Bij Delda Sport kun je zowel privélessen als lessen in kleine groepen volgen. De privélessen zijn ideaal als je net begint met kickboksen en de technieken nog onder de knie moet krijgen. Bij de lessen in kleine groepen train je samen met anderen aan je techniek, conditie en kracht.

Daarnaast biedt Delda Sport ook de mogelijkheid om op locatie te trainen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld in een park of op een veld in Amsterdam West kunt trainen, samen met een groep vrienden of collega’s. Zo kun je op een leuke en gezellige manier werken aan je conditie en kracht.

Kortom, kickboksen is een uitdagende en effectieve sport die niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Bij Delda Sport in Amsterdam West kun je op een professionele en gezellige manier leren kickboksen, zowel individueel als in groepsverband.

Geef je kickbokstechnieken alvast een kickstart

Tijdens de kickbokstraining gaan we aan de slag met alle kickbokstechnieken. We gebruiken deze technieken in combinatie met krachttraining om jouw doelen te bereiken. We werken op een veilige manier zodat dit blessurevrij gaat. Daarom doen we geen sparsessies waarbij je blauwe plekken op zou kunnen lopen. Je kunt met een gerust hart de volgende dag op je werk verschijnen.

In onderstaande video kun je zien welke kickbokstechnieken er zijn. Geef je technieken alvast een kickstart zodat jij straks bij je proefles de basis van het kickboksen al kent.

Privéles kickboksen in Amsterdam West

Ben je op zoek naar een kickboksschool in Amsterdam West? Zoek dan niet verder! Bij Delda Sport krijg je de beste privélessen van gespecialiseerde personal trainers. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto én je kunt bij ons gratis parkeren.

Wil je beginnen met kickbokstraining? Wij bieden privélessen aan met een ervaren personal trainer. Op deze manier leer je de basisprincipes van het kickboksen en krijg je alle aandacht van de trainer om de technieken goed onder de knie te krijgen.

In onze luxe personal training studio's train je zonder afleiding van anderen en heb je alle ruimte voor jezelf. Bij ons geen overvolle gym, maar rust en aandacht voor jouw persoonlijke groei. Samen met je trainer werk je aan je persoonlijke doelen, die je van tevoren hebt opgesteld. Doordat elke training helemaal is afgestemd op jouw doelen zul je snel vooruitgang boeken.

Kickboksen in kleine groepen

Ben je al bekend bent met de basisprincipes van het kickboksen? Dan kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan onze Small Group training. In deze groepen van maximaal zes deelnemers werk je aan je techniek, conditie en kracht. Omdat de groepen klein zijn, is er voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen. En het is ook nog eens gezellig om samen te trainen.

Je kunt op verschillende tijden deelnemen aan de small Group kickbokstrainingen in onze studio. Maar je kunt er ook voor kiezen om op een andere locatie in Amsterdam West te trainen. Wil je bijvoorbeeld met je collega’s een kickbokstraining doen op kantoor? Of met je vrienden trainen in het park? Het kan allemaal geregeld worden. Onze personal trainers draaien er hun hand niet voor om en geven een uitdagende kickboksles op elke locatie, aangepast aan het niveau van elke deelnemer.Kickboksen kan altijd en overal:Beginnen met kickboksen in Amsterdam West?

Je kunt op elk moment beginnen met kickboksen. Ben je benieuwd hoe de kickbokstrainingen van Delda Sport eruit zien en welke doelen er voor jou haalbaar zijn? Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers en de studio.

Vul ons informatieformulier hieronder in om meer te weten te komen en kom kennismaken met deze ideale full body workout!

Contactformulier >>


Wil je liever kickboksen in een ander deel van Amsterdam? Dat kan:

Kickboksen Amsterdam Noord 

Kickboksen Amsterdam Oost 

Kickboksen Amsterdam Zuid

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: