Kickboksen in Amsterdam west? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio
25 oktober 2017 

Kickboksen in Amsterdam west? Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Zoek je een kickboksschool in Amsterdam West? Zoek dan niet verder. Bij Delda Sport kun je kickbokslessen volgen, in privélessen of in kleine groepjes. We zijn in slechts 20 minuten met de auto bereikbaar.

1 op 1 lessen met een Personal Trainer

Om te beginnen met kickbokstraining kun je privelessen krijgen. Samen met een ervaren trainer ga je 1 op 1 de beginselen van het kickboksen leren. Dat is een ideale manier om de technieken goed onder de knie te krijgen. De trainer begeleid je direct en heeft alle aandacht voor jou.

Je traint in een van de luxe PT studio’s. Daar zitten veel voordelen aan verbonden. Je hebt alle ruimte en geen afleiding om je heen van 20 andere kickboksers die hun oefeningen doen.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over wat alle andere deelnemers wel al kunnen en jij nog niet. Met je trainer samen oefen je in deze veilige omgeving. Je werkt aan de doelen die je van tevoren hebt opgesteld. Je zult merken dat je door deze lessen snel vooruit gaat.

Kickboksen Amsterdam West

Trainen in kleine groepjes

Heb je het gevoel dat je de basistechnieken goed kent en ben je toe aan de volgende stap? Of vind je het sowieso leuker om met anderen samen te sporten? Het is ook mogelijk te kiezen voor de Small Group training.

In deze groepjes van maximaal zes deelnemers, werk je aan je techniek, je conditie en je kracht. Omdat de groep toch relatief klein is, is ook hier genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

De Small Group Training kan plaatsvinden in onze studio’s, maar ook op lokatie. Heb je een groep vrienden waarmee je zou willen trainen, dan kan een training geregeld worden waar jij dat zou willen. Denk bijvoorbeeld aan een park of veld in de buurt.

Je kunt elk moment beginnen met kickboksen. Neem contact met ons op door onderstaand informatieformulier in te vullen, als je meer wilt weten en kom kennismaken met kickboksen. Het is de ideale full body workout!

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: