Gezondheidstest Amsterdam: Doe de Inbody Scan
09 oktober 2019 

Gezondheidstest Amsterdam: Doe de Inbody Scan

Met de gezondheidstest in Amsterdam houd je vinger aan de pols bij je eigen gezondheid. Dat is heel verstandig. Met de Inbody Scan krijg je een gedetailleerd inzicht in hoe het met je lichaam gesteld is. Niet alleen meet dit apparaat je gewicht, maar ook het vetpercentage.

Hoe zie je of je gezond bent?

Er zijn veel zaken die invloed hebben op je gezondheid: voeding, beweging, voldoende slapen, stress. De meeste mensen doen hun best om goed voor hun lichaam te zorgen, maar dat valt niet altijd mee. Daarbij komt ook nog dat je niet eenvoudig kunt zien hoe het gaat.

Hoe kun je zien of je gezond bent? Je gaat over het algemeen niet naar de dokter om je te laten doormeten. Dat zou mooi zijn, maar artsen doen dit niet met mensen die verder geen klachten hebben.

Inbody Scan Amsterdam gezondheid scan

Het enige dat je kunt doen is op de weegschaal gaan staan en kijken of je gewicht in orde is. Maar je gewicht zegt eigenlijk maar heel weinig over je totale gezondheid. Je kunt niet zien of het percentage lichaamsvet te hoog is.

De Inbody Scan is hiervoor de oplossing. Hij levert je meer inzicht in je gezondheid en dat op een laagdrempelige en eenvoudige manier. Bij Delda Sport kun je deze scan aanvragen. Klik hier voor het contactformulier.

Zo werkt de Inbody Scan

De Inbody Scan is een geavanceerd meetapparaat. Om je lichaam door te laten meten, hoef je alleen maar op de scanner te gaan staan. Het apparaat beschikt over twee handvatten, waar sensoren in zitten. Deze houd je vast. Ook in het gedeelte waar je op staat zitten sensoren.

De Inbody Scan gaat nu meten uit wat voor weefsels je lichaam is opgebouwd (spieren, botten of vet). Dat doet het door een minieme hoeveelheid stroom door je lichaam te sturen, een proces waar je niets van voelt.

Na enkele ogenblikken krijg je een overzicht van de resultaten. Dit wordt er allemaal gemeten:

  • Obesitas analyse
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling
  • Metabolisme
  • Spier-vet analyse
  • Lichaamstype

Zoals je kunt zien, krijg je verschillende gegevens. Naast je gewicht (dat je alleen kan vertellen of je te zwaar bent), kom je te weten wat de verhouding is tussen spieren en vet, hoe het met je metabolisme (je spijsvertering) is gesteld en wat voor lichaamstype je hebt.

Gezondheidstest-Amsterdam-inbodyscan

Deze gegevens geven je meer inzicht in hoe het met je gezondheid is en bieden je de handvatten om daar iets mee te gaan doen.

Aan de slag met de resultaten: Training en Voeding

Hoe kun je actie ondernemen met de uitslag van de Inbody Scan? Daar kunnen de personal trainers van Delda Sport je mee helpen. Je kunt met ons de resultaten doornemen. We zijn gespecialiseerd in training, voeding en lifestyle advies geven.

Afhankelijk van wat de Inbody Scan weergeeft, kan het nodig om dingen te veranderen in je leven. Een beetje hulp kan daarbij net het verschil maken om sneller te bereiken wat je wilt. Met een personal trainer zul je snel resultaat boeken.

Regelmatig sporten is belangrijk om je gezondheid te verbeteren. Het heeft een positieve invloed op de verhouding vet en spieren en helpt je om een betere fysieke conditie te krijgen. Je kunt bij Delda Sport komen kickboksen.

Dit is een geschikte sport voor elk doel: het is goed om spieren op te bouwen, om af te vallen en een betere conditie te krijgen. Onze trainingen zijn voor iedereen te volgen. Er wordt geoefend zonder te sparren.

We kunnen je ook advies geven op het gebied van voeding. Het wordt gemakkelijk om elke dag gezond te eten met de tips en maaltijdsuggesties die we je geven.

Heb je interesse om de Inbody Scan te laten doen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: