InBody Scan Scan Amsterdam

Laat nu een InBody Scan in Amsterdam doen. De InBody Scan is de nieuwste manier om erachter te komen hoe het met de gezondheid van je lichaam is. Deze scan gebruikt de modernste technologie├źn en je hebt binnen enkele seconden het resultaat in handen.

Een snelle nauwkeurige lichaamsanalyse

Bij Delda Sport vlakbij Amsterdam kun je nu een lichaamsscan laten maken met de Inbody Scan. Dit lijkt een soort weegschaal waar je op gaat staan, maar hij scant je lichaam en meet daardoor veel meer dan alleen je gewicht. En het bijzondere van deze scan is dat deze heel nauwkeurig is.

Delda Sport

9,4

10 0
68 Beoordelingen


Veel van deze bodyscan apparaten werken door middel van een schatting. Je moet ook altijd je persoonlijke gegevens invoeren (leeftijd, lengte, geslacht). Dat hoeft bij deze scan niet. Het apparaat kan heel je lichaam gewoon meten en heeft geen extra gegevens nodig.

InbodyScan-Amsterdam

Als je op de InBody Scan gaat staan, houd je met je handen twee sensoren vast en met je voeten sta je op twee sensoren. Hierdoor wordt een klein beetje stroom door je lichaam gezonden (dat is volstrekt veilig), waardoor weerstand wordt gemeten.

Elk soort weefsel in je lijf geeft een eigen soort weerstand. Hiermee kan het apparaat precieze metingen doen, om te bepalen wat de samenstelling van je lichaam is. Wat wordt er precies gemeten? Je ziet o.a.:

  • Een analyse van je lichaamssamenstelling
  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Metabolisme
  • Lichaamstype

Al deze gegevens krijg je na de meting in een overzichtelijk testrapport.

Amsterdam-Inbody-Lichaamsscan

Waarom de InBody Scan laten doen?

Bij Delda Sport geloven we in begeleiding op maat. Dat kan alleen als je ook goed weet hoe het met je lichaam gesteld is. Wat is je beginpunt? Ieder mens is anders. De ene is slank, maar heeft weinig spieren. De ander is misschien heel gespierd, maar blijkt veel lichaamsvet te hebben.

Andere meetmethodes zijn lang zo nauwkeurig niet. De BMI is inmiddels al achterhaald, andere scans geven resultaten die vaak niet herhaald kunnen worden.

De Inbody Scan meet juist alles zelf. Zo wordt elk lichaamsdeel afzonderlijk gescand, wat zorgt voor een heel accuraat beeld. Het maakt niet uit wat voor lichaamstype je hebt, wat je leeftijd is of geslacht.

Wil jij een lichaamsanalyse laten doen bij Delda Sport? Profiteer van de volgende voordelen.

  • Snel (binnen enkele seconden heb je het resultaat)
  • Nauwkeurig (de resultaten zijn reproduceerbaar)
  • Eenvoudig in gebruik (je hoeft alleen maar op de scanner te gaan staan, werkt zonder pijn en moeite)
  • Geeft een praktisch rapport, waarmee je met je personal trainer aan de slag kunt gaan
  • Meer inzicht in je eigen gezondheid

Trainingsprogramma op maat

Met de gegevens van de Inbody Scan kunnen we een persoonlijk trainingsprogramma op maat maken. Precies afgestemd op jouw situatie. De InBody Scan is snel, nauwkeurig en het geeft ons de mogelijkheid om jouw de beste training te bieden, waar jij naar op zoek was.

Inbody-Scan-kickboksen

Bij Delda Sport kun je trainen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Je leert kickboksen, een sport waarmee je alle facetten van je gezondheid kunt aanpakken.

Kickboksen helpt als je wilt afvallen en met de gegevens van de Inbody Scan kun je heel precies aan de slag gaan om bijvoorbeeld het percentage lichaamsvet te verminderen. Je kunt je training specifiek richten op die plekken waar het vet zich bevindt.

Maar ook als je meer spierkracht wilt, een betere conditie of van je blessures af wilt komen, is kickboksen heel geschikt.

Wat je doel ook is, bij Delda Sport helpen we je dit te bereiken. Trainen kan in 1 op 1 lessen met een trainer of in kleine groepjes (de Small Group training). Hierin sport je samen met maximaal 8 anderen.

Woon je in de regio Amsterdam en wil je een Inbody Scan aanvragen? Dat gaat heel eenvoudig. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en geef aan dat je een Inbody Scan wilt laten maken. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Delda Sport

9,4

10 0
68 Beoordelingen

Hussein Aboalseod
Door

Hussein Aboalseod

op 09 Dec 2023

Ik zou graag een inbody scan willen maken.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: