Boksen Amsterdam

Boksen Amsterdam

Het is belangrijk te kiezen voor een sportschool waar je voldoende begeleiding krijgt van een professionele trainer. Want alleen zo leer je goed boksen zonder daarbij blessures op te lopen. Veiligheid hoort tijdens de bokstraining voorop te staan. Boksen in een veilige omgeving, waarbij iedereen respectvol met elkaar omgaat.

Bij Delda Sport train je in een luxe en ruime studio, aan de rand van Amsterdam.

Waarom boksen bij Delda Sport Amsterdam?

Bij Delda Sport Amsterdam mag je bokslessen van hoge kwaliteit verwachten. Al ruim 10 jaar zijn wij toonaangevend in personal training. Een team van personal trainers staat voor je klaar om jou precies die begeleiding te geven die jij nodig hebt om je doelen te halen.

Boksen bij Delda Sport is meer dan sporten alleen. Het is een levensstijl die voor vele van onze leden een prettige verslaving is geworden. Wij kijken verder dan boksen en richten ons op het totaal pakket. Naast de bokstrainingen geven wij extra aandacht aan conditie en krachttraining. Zelfs je voeding nemen wij mee zodat jouw gehele gezondheid erop vooruit gaat.

Delda Sport is gespecialiseerd in kickbokstrainingen. Met kickboksen gebruik je jouw complete lichaam. Het is een intensieve total body workout.

kickboksschool Amsterdam

Verschil tussen boksen en kickboksen

De regels bij boksen en kickboksen verschillen, ook tijdens de wedstrijden zijn er verschillen in het aantal rondes dat er gebokst wordt.
Het grootste verschil tussen boksen en kickboksen is dat je bij boksen alleen je handen/vuisten gebruikt. Bij kickboksen doet je hele lichaam mee. Zowel je armen, benen als je scheenbenen worden gebruikt om trappen en stoten uit te delen. Hiermee train je jouw balans, lenigheid, kracht en conditie.

Bij boksen ben je vooral bezig met je dekking, houding en het uitdelen van stoten. Kickboksen gaat meer om de techniek met je benen. Je kunt op verschillende hoogtes trappen uitdelen. De highkick of hoge trap is gericht op het hoofd van je tegenstander. De midkick is een lichaamstrap en de lowkick is gericht op de buitenkant van het dijbeen.

Doordat bijna elke trap en stoot een draaibeweging bevat gebruik je heel je lichaam. Een kickbokstraining is daarmee een intensievere training dan een bokstraining.

Waarom wil je gaan boksen in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam en denk je erover om te gaan boksen? Goed plan! Boksen heeft veel positieve effecten op je lichaam en geest. Je drukke dagelijkse leven kan veel stress geven. Even helemaal los gaan in de sportschool is dan precies wat je nodig hebt.

Voordelen van boksen:
  • Ga stress te lijf tijdens een bokstraining
  • Boost je zelfvertrouwen
  • Je krijgt er energie van
  • Je komt lekkerder in je vel te zitten
  • Je wordt mentaal sterker
  • Je wordt fysiek sterker en komt ‘in shape’
Tijdens het boksen komen er endorfines vrij. Hierdoor voel jij je na een goede bokstraining relaxed en vrolijk. Door de intensieve beweging wordt je bloedsomloop gestimuleerd. Er gaat hierdoor meer zuurstof naar je hersenen, je zult je beter kunnen concentreren en productiever worden na een fijne bokstraining.

Boksen in Amsterdam

Bokstraining uitproberen in Amsterdam?

Weet je niet zeker of boksen iets voor jou is? Doe dan een proefles om daar achter te komen. Tijdens een proeftraining boksen ontdek je al snel of deze sport iets voor je is. Onze professionele trainers leren jou al binnen enkele lessen de basistechnieken van het kickboksen.

In onze luxe studio heb je alle ruimte om rustig te trainen. Delda Sport is eenvoudig bereikbaar en je krijgt een gratis parkeerplaats.
Je kunt bij ons kiezen voor training met jouw eigen personal trainer of meedoen in een van de groepslessen. Wij werken met small group training waarin maximaal 6 personen boksen. Hierdoor krijgt jij nog steeds veel persoonlijke aandacht.

Neem contact met ons op voor een proefles of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.
Reactie plaatsen