Spiermassa meten in Amsterdam

Om te weten hoe het met je gezondheid gesteld is, kun je je spiermassa laten meten in Amsterdam. De verhouding tussen spieren en vet is belangrijk. Nu kun je hier bij Delda Sport heel gemakkelijk inzicht in krijgen met de Inbody Scan.

Een nauwkeurige scan van het lichaam

Lichaamsvet is soms goed zichtbaar. Dan gaat het om het onderhuidse vet, dat bij vrouwen op de heupen kan zitten en bij mannen op de buik. Maar er is ook het viscerale vet. Dit zit om de organen heen en ook slanke mensen kunnen hier last van hebben.

Wil je precies weten hoe het met de samenstelling van jouw lichaam zit, dan kun je een Inbody Scan laten doen. Dit apparaat kan je spiermassa meten en de verhouding tussen spieren en lichaamsvet. En dat gaat heel gemakkelijk.

InbodyScan-Spiermassa_meten

Het enige dat je hoeft te doen is op de scanner gaan staan. Deze is voorzien van sensoren (onder je voeten en in de handvatten die je vasthoudt) en daarmee kan hij de samenstelling van je lichaam meten.

Wat kan de Inbody Scan allemaal meten?

  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling
  • Lichaamstype
  • Metabolisme

Binnen enkele ogenblikken krijg je uitslag hiervan. Deze is erg nauwkeurig en gedetailleerd. Van het percentage vet kun je ook precies zien hoeveel hiervan visceraal vet is. Dit soort vet is gevaarlijk voor de gezondheid en het is goed om dit aan te pakken.

En het fijne is dat je bij Delda Sport aan de hand hiervan een adviesgesprek kunt krijgen. Je kunt dan bespreken wat de mogelijkheden zijn om je gezondheid te verbeteren.

Advies op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl

Bij Delda Sport helpen we mensen om hun doelen te bereiken. Als jij een Inbody Scan hebt gedaan om je spiermassa te meten, kan het zijn dat je hulp wilt om deze te vergroten. Maar uit de uitslag kan ook blijken dat je ook wilt afvallen.

Wat je doelen ook zijn, je bent bij Delda Sport aan het goede adres. We bekijken samen wat je kunt doen: voeding aanpassen, meer of anders bewegen en aanpassingen voor een gezondere leefstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je moet zorgen voor een betere nachtrust en minder stress.

Ook op het gebied van sporten geven we advies. Je kunt bij ons komen kickboksen. In onze luxe kickboksstudio geven we dagelijks kickbokslessen. Deze worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren trainers.

Kickboksen-spiermassameting

Of je nu al veel of weinig sportervaring hebt, je kunt altijd beginnen met kickboksen. Wil je graag priveles, dan profiteer je van intensieve begeleiding en de mogelijkheid om de kickbokstechnieken snel onder de knie te krijgen.

Maar onze Small Group Training is ook heel gezellig. Je sport dan samen in een groep van maximaal 8 mensen. Het voordeel is dat je nog steeds veel ruimte om je heen hebt (in vergelijking met een groep van 15 of 20 mensen) en de trainer kan iedereen alle aandacht geven die hij nodig heeft.

Kickboksen om je doelen te bereiken

Als je meer spiermassa wilt en minder lichaamsvet, dan is kickboksen de sport voor jou. Het is een uitdagende en intensieve sport, die je helpt om je spieren te ontwikkelen. Het is een combinatie van kracht- en conditietraining.

Tijdens een kickboksworkout is er aandacht voor krachttraining met gewichten, zodat je een mooie spieropbouw krijgt. Tegelijkertijd zul je ook afvallen, omdat je tot wel 700 calorieen per uur kunt verbranden. Heb je last van visceraal of buikvet, dan zul je dat snel kwijtraken.

Wil je een afspraak maken om een Inbody Scan te laten maken? Wacht niet langer en vul je gegevens hieronder in en geef aan dat je een Inbody Scan wilt.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: