Personal trainer aan huis Sint Anthonis

Met een personal trainer aan huis kun je eindelijk werken aan die gezondheidsdoelen die je zo belangrijk vindt. Woon je in de omgeving van Sint Anthonis, dan kan een trainer van Delda Sport samen met jou aan de slag gaan om je te helpen met afvallen en fit worden.

Op weg naar een betere gezondheid

Veel mensen zouden graag wat aan hun gezondheid doen, maar merken dat het lastig is om zich aan hun goede voornemens te houden. Als je wilt afvallen, meer wilt sporten of sterker wilt worden, zul je je gedrag moeten veranderen en dat valt niet altijd mee.

Een gedragsverandering kost tijd en energie. Door stress op je werk, alle aandacht die kinderen of andere familieleden vragen en alles dat je bezig houdt, lukt het je niet eenvoudig om je ook nog bezig te houden met je gezondheid.

Gezondheid-Personal-trainer

Dat is begrijpelijk, maar wel zonde. Want hoe kun je dan eindelijk dat slanke, fitte lijf krijgen waar je zo op zit te wachten? Dat is eigenlijk eenvoudig: met een personal trainer! Deze kan de stok achter de deur zijn om je net dat zetje te geven dat je nodig hebt.

Hoe een personal trainer kan helpen

Zoals gezegd, veel mensen willen wel, maar het lukt ze niet. Je hebt hulp nodig: meer inzicht, een steuntje in de rug en een kant en klaar plan waarmee je aan de slag kan. Dat is wat een personal trainer je kan geven.

Als je kiest voor een trainer van Delda Sport, krijg je eerst een intakegesprek. Je maakt kennis en geeft aan wat je doelen zijn (conditie trainen, een gezonde leefstijl, gezonder eten, afvallen, personal trainers kunnen bij veel vragen over gezondheid advies geven).

Hiermee kan de trainer een programma op maat samenstellen. Dit is precies afgestemd op wat jij nodig hebt: adviezen op het gebied van voeding, en regelmatig sporten. Samen met de trainer ga je leren kickboksen.

Kickboksen aan huis

Tijdens een kickbokstraining gebruik je vrijwel alle spieren van je lichaam, het is een full body workout. Je hoeft de trappen en stoten alleen te gebruiken als workout. En zo verbrandt je een hoop calorieën. Daarom kan het goed helpen om af te vallen, maar ook om fitter en sterker te worden.

De trainer leert je alle kickbokstechnieken, zodat je hier snel bekend mee raakt. Je zult merken dat het een leuke sport is, altijd afwisselend en die je elke keer weer uitdaagt. De trainer zorgt er ook voor, dat je veel verschillende oefeningen krijgt.

Trainen kan eenvoudig thuis, in de woonkamer, of slaapkamer, waar je maar een beetje ruimte hebt (minimaal 3 bij 3 meter) om te sporten. Thuis trainen heeft als voordeel dat je veel privacy hebt.

Wil je liever buiten sporten? Dat kan ook. Dan zoeken jullie in de buurt een plein of veld, of misschien is er een park in de buurt. Buiten sporten is ook fijn, waar je alle ruimte hebt en het geeft weer mogelijkheden voor een ander soort training.

Bekijk in het filmpje hieronder (waarin Quinty Trustfull een training krijgt van Danny Delvers) om te zien hoe zo’n training eruit kan zien.

Snel resultaat

Loop je al lang rond met het verlangen iets aan je gezondheid te doen? Waarom dan blijven doorlopen en telkens je doel niet halen? Ja, het is zo dat een personal trainer een behoorlijke investering is.

Maar hoeveel geld heb je inmiddels in allerlei diëten gestoken, in de sportschool waar je niet heen gaat, in maaltijdvervangers? En hoe demotiverend is het om uiteindelijk toch weer aan te komen?

Een personal trainer helpt je om door te zetten, om het plezier in sporten te ontdekken. Met een programma op maat zul je snel resultaat zien en eindelijk fit en gezond worden.

Ga nu aan de slag met een personal trainer. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan door je gegevens achter te laten. We nemen snel contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: