Personal trainer aan huis Amsterdam west

De beste manier om fit, gezond en sterk te worden is door een personal trainer in te schakelen. Woon jij in Amsterdam west en wil je met ene personal trainer samenwerken? Dat kan. De trainers van Delda Sport komen bij jouw thuis om je te helpen je doelen te bereiken.

Op weg naar het bereiken van je doelen

Veel mensen proberen zelf hun doelen voor hun gezondheid te bereiken. Dat kan lukken, maar vaak vraagt het wel heel veel van je. Naast je werk, kinderen, opleiding en gezin moet je dan ook nog tijd en energie vrijmaken voor sport en dieet.

Soms weet je ook niet eens wat je precies nodig hebt om je doelen te behalen. Misschien wil je afvallen, een betere conditie krijgen of sterkere spieren. Of een combinatie van die drie. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Er zijn veel vragen, waar je het antwoord niet op weet.

Personaltrainer_aanhuis_AmsterdamWest

Wat voor soort training heb je nodig, welke oefeningen moet je doen en hoe vaak? Hoe pak je het aan als je je niet fit voelt, hoe houd je het vol? In je eentje is een goede training opzetten best ingewikkeld. En dat terwijl je wel graag je doel wilt bereiken.

Een personal trainer is degene die jou kan helpen, wat voor doel je ook hebt! De trainers van Delda Sport hebben de juiste opleiding en ervaring. Ze weten alles over sport, het menselijk lichaam, voeding en mentaliteit.

Werken aan je gezondheid is een veelomvattend doel, dat je op meerdere manieren kunt aanpakken. Daarom is het zo prettig dat je direct gaat samenwerken met een personal trainer. Deze gaat jou intensief begeleiden. Daardoor kun je in korte tijd veel bereiken.

Training aan huis

Allereerst bespreek je met de trainer wat je doelen zijn. Jullie nemen door wat je geschiedenis is, of je blessures hebt, wat je ervaringen met sport zijn. Met deze informatie kan de trainer een voor jou optimaal trainingsschema opstellen.

De training kan plaatsvinden bij jou thuis of ergens bij jou in de buurt. Ga je thuis sporten, dan is een kamer van 3 bij 3 meter al voldoende. Denk aan de huiskamer, een slaapkamer of op zolder.

Het kan ook zijn dat je liever buiten sport. Dan kunnen jullie trainen in een park, op een plein of op een veldje in de buurt. Hieronder kun je een filmpje bekijken van RTL presentatrice Quinty Trustfull. Zij is buiten aan het trainen met Danny Delvers, trainer bij Delda Sport. Zo kan een training er dus uit zien.


Thuis trainen met een personal trainer heeft enorm veel voordelen:

  • Kennis en ervaring van een personal trainer: je hoeft niet zelf alles te bedenken, de trainer weet precies hoe hij een training moet samenstellen. Deze is toegespitst op wat jij precies nodig hebt.
  • Langdurige motivatie: de trainer is jouw stok achter de deur. Hij helpt je gemotiveerd te blijven en door te zetten, ook als het moeilijk is. Samen werken jullie tot je je doel hebt behaald.
  • Focus op jezelf: Thuis sporten helpt je je goed op jezelf te concentreren. Er is geen afleiding van anderen en alle aandacht van de trainer is voor jou. Je krijgt dus ook direct feedback op wat je doet en kunt vragen stellen wanneer je dat wilt.
  • Snel je doelen bereiken: door de intensieve begeleiding ga je snel vooruit en zul je in korte tijd veel kunnen bereiken.

Kickboksen met een personal trainer

Als je kiest voor een personal trainer van Delda Sport, ga je aan de slag met kickboksen. Dit is een sport waarmee je heel je lichaam zult gebruiken. Kickboksen is een vechtsport, maar je gebruikt het als full body workout.

Dat komt omdat het een sport is waarbij je constant in beweging bent. Je deelt trappen en stoten uit, die je gecontroleerd en met kracht moet uitvoeren. Je gebruikt hiervoor zowel je armen en benen, maar ook je core. Het is belangrijk dat al deze spieren sterk en soepel worden.

Personaltraineraanhuis-AmsterdamWest

Tijdens een kickbokstraining werk je dus aan kracht, maar ook aan conditie. Het is een intensieve sport, waarbij je tot wel 750 calorieën per uur kunt verbranden. Heel geschikt dus, of je nu wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of sterk wilt worden.

Een kickbokstraining is heel afwisselend. Je werkt met de trainer aan de technieken, zodat je op een goede manier kunt trappen en stoten. Maar je werkt ook aan je conditie met bijvoorbeeld een HIIT training, of aan kracht door met gewichten te oefenen.

Samen met de trainer ga je aan de slag om alle technieken te leren. Je zult merken dat je steeds beter wordt, het beter volhoudt en je grenzen gaat verleggen. Wat vorige week niet lukte, lukt nu wel.

Door te kickboksen werk je aan je doelen, maar het heeft meer positieve effecten dan alleen afvallen of een betere conditie. Je zult merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en een grote dosis doorzettingsvermogen. Door te kickboksen zul je je trots voelen op jezelf.

Personal trainers van Delda Sport

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het afvallen? Wil jij advies, zodat je eindelijk die goede conditie krijgt die je al heel lang wilt? Wacht dan niet langer. Waarom blijven uitstellen? Het is een investering, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

AmsterdamWest-personaltrainer-Aanhuis

Wat je leert door met een trainer aan de slag te gaan, kun je altijd blijven gebruiken. Je maakt kennis met een nieuwe sport, je leert technieken die je zelf kunt blijven doen. Je komt in een ritme, dat je na de training zelf zal blijven volhouden.

Uiteindelijk kun je met een personal trainer kennis maken met een gezonde levensstijl. Met hulp van de trainer zul je de handvatten krijgen om dit te blijven volhouden. Zo blijf je slank, fit en gezond.

Dus wacht niet langer en kies voor die training, die je leven een positieve draai zal geven. Vul onderstaand formulier in, om jouw personal trainer te regelen. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: