Personal coach Amsterdam

Sporten met een personal coach in Amsterdam? Dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. Bij ons train je op basis van jouw persoonlijke doelen. Samen met je coach ga je aan de slag om deze doelen te behalen. Je krijgt inzicht in de effecten van je lifestyle op je gezondheid.

Waarschijnlijk heb je het druk en geef je jezelf weinig tijd om te sporten. Sporten met een personal coach is dan ideaal. Je bereikt in veel kortere tijd je doelen en gaat effectief aan de slag. Wat je doelen ook zijn: afvallen, een betere conditie of sterker worden, jouw personal coach zorgt dat jij je doelen gaat halen.

Regelmatig sporten met een personal coach heeft allerlei voordelen. Je werkt aan je lichamelijke gezondheid en een gezond gewicht, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Dat merk je niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Met de personal coaches van Delda Sport Amsterdam is er geen excuus meer om je doelen niet te halen. Dus waar wacht je nog op?

“De ervaren coaches van Delda Sport staan voor je klaar. Je kunt bij ons individueel sporten of in kleine groepjes.”

Waarom sporten met een personal coach?

Waarom zou je gaan sporten met een personal coach? Je kunt toch ook zelf aan de slag gaan met oefeningen en gewichten? Ja, dat zou kunnen. Heb je het weleens geprobeerd? Heel eerlijk… hoe lang hield je dat vol?

Sporten wordt door de meeste mensen gezien als iets wat ‘moet’. Dan is het al snel niet leuk meer. Je verliest vroeg of laat de motivatie om ermee door te gaan en je doelen raken steeds verder buiten bereik.

Wat jouw doelen ook zijn, met de leuke en afwisselende trainingen van de Delda Sport personal coach krijg je zin om te sporten en komen jouw doelen snel dichterbij. Je zult zelfs uit gaan kijken naar de volgende training. Je krijgt weer zin om te sporten!

Dus wil jij:
• Je gezondheid verbeteren;
• Aan je conditie werken;
• Je kracht vergroten;
• Je techniek en houding verbeteren;
• Je voedingspatroon aanpakken, zodat je gezonder gaat eten;
• Overtollige kilo’s aan vet kwijtraken;
• Je zelfvertrouwen een boost geven;
• Extra spiermassa.

De personal coach gaat gericht aan de slag met jouw wensen en doelen. Hierbij wordt altijd gekeken naar jouw niveau, zodat de trainingen perfect zijn afgestemd op je lichamelijke conditie.

Personal Coach Amsterdam

Wat kan een personal coach voor jou doen?

De personal coach van Delda Sport Amsterdam kijkt verder dan alleen de training. Hij motiveert je om door te gaan, geeft je feedback en helpt je heldere en haalbare doelen te stellen. Je ontdekt je sterke en zwakke punten, waarmee je ook in je dagelijks leven aan de slag kunt.

Daarnaast geeft je coach voedingsadvies, zodat je algehele gezondheid beter wordt. Want sporten alleen helpt je niet naar een gezondere levensstijl. Daar hoort ook gezonde voeding, voldoende rust en ontspanning bij.

Wat levert trainen met een personal coach op?

Wanneer je gaat trainen met een personal coach wil je wel dat je inspanningen wat opleveren, logisch. Daarom doen wij er alles aan om jou je doelen te laten behalen. We werken met gerichte trainingsprogramma’s en begeleiden je op een effectieve manier.

Je zult al snel merken dat je lichaamshouding verbetert, je prestaties verhogen, je conditie gaat met sprongen vooruit en je gaat lekkerder in je vel zitten.

“Je gaat sporten weer leuk vinden, waardoor het makkelijk vol te houden is.”

Je personal coach zorgt voor leuke, uitdagende en afwisselende trainingen, waardoor het nooit saai is. Elke training is gericht op resultaat. Je hebt een geweldige stok achter de deur, want je personal trainer staat daar speciaal op jou te wachten. En dat is mooi, want na de training zul jij iedere keer weer met een goed gevoel naar huis gaan.

Hier ga jij resultaten behalen:

Resultaten halen met je personal coach

Trainen met een personal coach is de beste manier om snel resultaten te behalen. Zelfs in jouw drukke schema kun je dit inpassen. En zodra je eenmaal merkt dat het werkt zul je veel gemotiveerder zijn om door te gaan.

Regelmatig organiseren we de 8 Weken Challenge. In deze relatief korte tijd zien we enorme verbeteringen bij onze leden. Dus zo snel kan het gaan!

Enkele resultaten die jij kunt behalen met je personal coach:
• Een fit en vitaal lichaam;
• Meer energie;
• Strakker in je vel;
• Eindelijk die overtollige kilo’s kwijt;
• Juist aankomen, voor een gezond gewicht;
• Voorkomen of aanpakken van lichamelijke klachten;
• Vermindering van stress;
• Snel en duurzaam resultaat;
• Hogere motivatie;
• Leer een gezonde levensstijl toepassen.

Voordelen van trainen met een personal coach

Sporten is altijd goed, maar als je aan de slag gaat met een personal coach haal je er veel meer uit. Je herkent het misschien wel, samen sporten gaat makkelijker dan alleen. Je hebt die spreekwoordelijke stok achter de deur om toch te gaan, ook als je geen zin hebt.

Met een personal coach heb je nog meer voordelen. Naast die stok achter de deur biedt je personal coach je professionele ondersteuning. De persoonlijke trainingsschema’s zijn helemaal afgestemd op jouw gezondheids- en fitnessdoelen. Je personal coach zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert, zodat je er betere resultaten mee behaalt in kortere tijd. Hij zal je uitdagen om net die stap verder te gaan, een stap die je anders niet gezet had.

Zit je er even doorheen? Je personal coach helpt je uitdagingen te overwinnen, zodat je op het goede pad blijft. De grootste voordelen van personal coaching van Delda Sport? Die zie je hier:

Voordeel 1: Persoonlijke begeleiding op maat

Op internet zijn genoeg trainingsschema’s te vinden, maar deze zijn niet voor iedereen geschikt. Dit is meteen een reden waarom veel, in het begin nog fanatieke, sporters afhaken. Er komt weinig tot geen resultaat uit hun inspanningen. Uren zijn ze aan het sporten, maar de doelen lijken alleen maar verder weg.

Daarom werken de personal coaches bij Delda Sport met persoonlijke begeleiding op maat. Voor je begint met trainen, heb je een intakegesprek met je coach. Hierin vertel je wat je wilt bereiken met je training. Of je nu wilt afvallen, je spieren op wilt bouwen of een ijzersterke conditie wilt, je coach stemt de training af op jouw wensen. Samen stellen jullie haalbare en meetbare doelen op. Zo kun je precies je vooruitgang meten.

Personal Coach Amsterdam

Voordeel 2: Altijd motivatie om te gaan trainen

Heb jij altijd zin om te gaan sporten? Soms ben je gewoon moe en blijf je liever op de bank zitten. Zonder je personal coach zou je dit misschien ook doen. En als je al gaat sporten doe je minder dan je eigenlijk zou willen.

Je eigen personal coach zorgt ervoor dat je toch gaat sporten, hij staat tenslotte speciaal op jou te wachten. Je trainer zorgt er vervolgens voor dat je een onwijs leuke training zult hebben. Hij weet het gezellig te maken en zorgt voor de nodige steun in de rug, zodat je het ook vol kunt houden als het je even wat zwaarder valt.

Je wilt hem niet teleurstellen en gaat ook vandaag weer tot het uiterste. Het gevolg? Een super goed gevoel, dat je dit toch gedaan hebt. Je zult zien, na de training bruis je opeens van de energie!

Voordeel 3: Ervaren trainers halen het beste uit je

Bij Delda Sport zijn alle trainers goed opgeleid. Ze hebben niet alleen de juiste diploma’s om jou goed les te geven. Ze hebben ook jarenlange ervaring in het trainen van allerlei verschillende mensen. Jong, oud, geblesseerd, fanatiek, verlegen of met een slechte conditie? Iedereen is bij ons welkom.

De brede kennis die onze personal coaches hebben opgebouwd is belangrijk. Hiermee weten ze precies welke aanpak nodig is om het beste uit jouw training te halen. Ze weten alles over het menselijk lichaam, bewegen en sporten. Maar ook over gezonde voeding en wat er nodig is om af te vallen.

Voordeel 4: Kickboksen inzetten tijdens je training

Bij Delda Sport gebruiken onze personal coaches een speciale en super effectieve trainingsmethode. We zetten kickboksen in tijdens je training. Want kickboksen helpt je om snel een fit en gezond lichaam te krijgen. Je personal coach zal kickboksen inzetten als fitness, niet als vechtsport. We nemen dus trappen en stoten mee in de training, maar doen dit niet op een tegenstander.

Zo profiteer je van alle voordelen van de kickbokssport, maar ervaar je geen nadelen van het vechtelement. Kickboksen is echt een geweldige sport voor je hele lichaam. Je werkt tegelijkertijd aan je conditie, krijgt er sterke en lenige spieren van en verbrandt enorm veel calorieën binnen één uur.

Personal Coach Amsterdam

Kickbokslessen met een personal coach

Als je wilt trainen bij Delda Sport Amsterdam kan dat op twee verschillende manieren. Je volgt een privéles, waarin je individueel aan de slag gaat met je personal coach of je doet mee in een small Group training.

Beide manieren van trainen zullen jou je doelen laten bereiken. In een privéles zul je met grote sprongen vooruit gaan, omdat je veel persoonlijke aandacht krijgt en daardoor snel de basistechnieken onder de knie hebt.
Trainen in een small Group training is natuurlijk heel gezellig, en de groepen zijn zo klein dat de personal coach nog steeds veel persoonlijke aandacht kan geven.

Privéles van je personal coach

Tijdens een privéles ga je met de personal coach individueel aan de slag. De coach leert je alle trappen en stoten of, als je al ervaring hebt met kickboksen, helpt hij of zij je de technieken te verbeteren.
Je leert heel veel in een privéles. Alle informatie die je krijgt, is afgestemd op jouw niveau en je krijgt meteen feedback wanneer je dat nodig hebt.

Small Group Training met een personal coach

In deze groepjes sporten niet meer dan zes mensen samen. Je kunt zelf een groepje samenstellen of je aansluiten bij een bestaand groepje. Het is gezellig om samen te sporten, maar omdat de groepjes klein zijn, kan de trainer nog steeds eenvoudig iedereen goed begeleiden. Zo geniet je op een voordelige manier toch van de voordelen van een personal coach.

Personal Coach Amsterdam small group training

Personal coaching Amsterdam

Het zal je ondertussen duidelijk zijn, trainen met een personal coach bij Delda Sport Amsterdam heeft veel voordelen. Twijfel je nog? We zetten nog één keer de voordelen op een rij:

• De beste oefeningen om snel en veilig je doelen te behalen.
• Leer een correcte houding en techniek aan, voor maximaal resultaat.
• Oude blessures en beperkingen hoeven geen blokkade te vormen, je personal coach helpt je hiermee om te gaan.
• Er worden realistische doelen opgesteld, waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan.
• Tussentijdse metingen laten je vooruitgang zien, waardoor je steeds zelfverzekerder wordt.
• Specifieke doelen worden vol focus en doelgericht behaald.
• Je personal coach houdt je verantwoordelijk voor je eigen resultaten.
• Met je personal coach zul je geen tijd verspillen, je gaat voor maximale resultaten.
• Je personal coach helpt je met het complete plaatje, dus niet alleen sporten, maar ook je voeding en lifestyle worden meegenomen.
• Niet alleen fysiek ga je erop vooruit, ook psychisch kom je sterker in je schoenen te staan.
• Je personal coach heeft een bijna therapeutische werking. Samen pakken jullie uitdagingen aan, zodat je ook in het dagelijks leven weerbaarder wordt.
• Een personal coach geeft je de extra steun in de rug die je nodig hebt op dagen dat trainen je zwaar valt.
• De trainingen zijn altijd uitdagend, leuk én doelgericht.
• Trainen met een personal coach past altijd in je planning, hoe druk je ook bent. Je bepaalt zelf wanneer de training voor jou het beste uitkomt.
• Wil je op locatie trainen? Ook dat is mogelijk. Lekker buiten trainen op een mooie zomerdag? Eens iets anders proberen qua oefeningen of apparaten? Dit geeft nieuwe, frisse energie om door te gaan.
• Je personal coach daagt je uit om de beste versie van jezelf te worden!

Hoe anderen personal coaching ervaren?

Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je dit filmpje bekijken en horen wat een van onze vaste klanten over ons te zeggen heeft:

Heb je altijd al willen sporten, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Kom gewoon een keer kijken in onze sportschool (in Landsmeer, op 10 minuten van Amsterdam).

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactformulier.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: