Gratis cursus kickboksgeheimen van oa: Badr Hari en Gokhan Saki
Direct toegang

Winnen met Kickboksen

7 Ultieme Tips om een betere kickbokser te worden

Page content

article content

Personal coach Amsterdam

Door regelmatig met een personal coach te sporten, werk je aan je lichamelijke gezondheid: je conditie, sterke spieren en een gezond gewicht. Zie jij dit ook wel zitten? Bij Delda Sport in Amsterdam kun je in kleine groepjes of individueel gaan trainen.

De voordelen van trainen met een personal coach

Sporten is altijd goed voor je, maar met een personal coach haal je er zoveel meer uit. Dat je veel voordeel hebt van trainen met een personal coach van Delda Sport, komt hierdoor:

Begeleiding op maat

Voor je begint met trainen, heb je een intake gesprek met je coach. Hierin vertel je wat je wilt bereiken met de training. Of dat nu afvallen is of een ijzersterke conditie, de coach kan met deze informatie de training precies afstemmen op jouw doelen.

personal coach afvallen

Altijd motivatie

De trainer is jouw stok achter de deur. Wie heeft er zo af en toe niet een dag dat je minder zin hebt of moe bent? Maar omdat je personal coach in je agenda staat, ga je toch elke keer sporten.

En het voordeel is, de trainer zorgt ervoor dat je echt een onwijs leuke training zult hebben. Hij of zij weet het gezellig te maken, zorgt voor de nodige steun in de rug en kan jou helpen vol te houden, ook als het moeilijk is. Zo haal je altijd alles uit je training.

Kennis van zaken

Alle trainers van Delda Sport zijn goed opgeleid. Ze hebben niet alleen de juiste diploma’s, maar hebben ook een jarenlange ervaring in het trainen van mensen. Jong, oud, geblesseerd, fanatiek, verlegen of met een slechte conditie? Iedereen kan bij ons terecht.

Deze kennis is belangrijk als je gaat sporten. Met de juiste aanpak bereik je meer. De trainers weten alles over het menselijk lichaam, over bewegen en sporten. Maar ook over gezonde voeding en wat nodig is om af te vallen.

Kickboksen als ideale sport

Door te gaan kickboksen kun je snel zorgen voor een fit en gezond lichaam. Bij Delda Sport wordt het kickboksen gebruikt als fitness, niet als vechtsport. Je bent wel bezig met trappen en stoten, maar doet dit niet op een tegenstander.

personal coaching amsterdam

Daardoor heb je wel de voordelen van de sport, maar niet het vechtelement. En kickboksen is een geweldige sport voor het lichaam: je krijgt een goede conditie, sterke en lenige spieren en verbrandt enorm veel calorieën binnen een uur.

Kickbokslessen met een personal coach

Als je wilt gaan trainen, kan dat bij Delda Sport in twee verschillende soorten lessen:

Privéles

Tijdens een 1 op 1 les ga je met de personal coach individueel aan de slag. Je coach leert je alle trappen en stoten of, als je al ervaring hebt met kickboksen, helpt hij of zij je je technieken te verbeteren.

Je leert heel veel in een privéles. Alle informatie die je krijgt is afgestemd op jouw niveau en je krijgt meteen feedback wanneer je dat nodig hebt.

Small Group Training

In deze groepjes sporten niet meer dan zes mensen samen. Je kunt zelf een groepje samenstellen of je aansluiten bij een bestaand groepje. Het is gezellig om samen te sporten, maar omdat de groepjes klein zijn, kan de trainer nog eenvoudig iedereen goed begeleiden.

Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je dit filmpje bekijken en horen wat een van onze vaste klanten over ons te zeggen heeft.

Heb je altijd al willen sporten, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Kom gewoon een keer kijken in onze sportschool (in Landsmeer, op 10 minuten van Amsterdam). Wil je meer weten, vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaand contactformulier.

Contactformulier >>

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Personal coach Amsterdam

Plaats een reactie


*