Afvallen met kickboksen: sneller afvallen in 60 dagen!

Afvallen met kickboksen: sneller afvallen in 60 dagen!

Kun je afvallen met kickboksen? Een kickbokstraining is een intensieve workout, waarbij al je spieren worden aangesproken. Een goede manier dus om een hoop calorieën te verbranden. Daarom kan kickboksen goed helpen bij het afvallen.

Vakantie: de tijd om te relaxen

Nu is het nog vakantietijd en lig je hopelijk lekker bij het zwembad, geniet je van de zon in de tuin of op het balkon en maak je leuke uitstapjes met de kinderen. Vakantie is de tijd om lekker te ontspannen en je zorgen los te laten.

Maar dit is ook de tijd dat we regelmatig ongezond eten (barbecue, ijs, uitgebreide lunches op het terras en fastfood). We sporten een paar weken niet, liggen langdurig te luieren, kortom, het kan best zijn dat je een paar kilo aankomt.

Afvallen met Kickboksen, een 60 dagen programma

Maar niet getreurd, Kickboks Masters helpt je binnen 60 dagen weer van die extra kilo’s af! Hoe dat gaat? Door thuis te gaan trainen met het programma Afvallen met Kickboksen.

Het programma van Afvallen met Kickboksen is geschikt voor iedereen die wil afvallen, of het nu gaat om 5 kilo of 25 kilo. Je volgt dit programma gedurende 60 dagen, waarna je weer lekker in shape bent.

Het voordeel van een online training volgen, is dat je het niet alleen hoeft te doen. Vaak is afvallen best lastig, maar als je de structuur van een programma volgt, heb je houvast. Ook het feit dat de training 60 dagen duurt, maakt het makkelijker. Het is te overzien en je werkt naar een doel.

Volg je Afvallen met Kickboksen, dan ga je kickboksen om af te vallen. Kickboksen heeft als voordeel dat je er echt je hele lichaam bij nodig hebt. Om te trappen en te stoten gebruik je je armen, benen, buikspieren, billen, schouders en rug. Na een workout heb je veel calorieën verbrand!

De training focust primair op gewichtsverlies. De verschillende oefeningen zijn daar op gericht.

Inzicht in je eetpatroon

Maar om af te vallen is alleen trainen niet voldoende. Het is belangrijk om ook naar je eetpatroon te kijken. Het programma Afvallen met Kickboksen besteedt daar eveneens aandacht aan.

Misschien neem je te vaak een tussendoortje. Het kan ook zijn dat je teveel eet bij je avondeten of iets te makkelijk kiest voor fast food. Wat het ook is, binnen Afvallen met Kickboksen vind je een module die uitleg geeft over gezonde voeding.

Je krijgt handvatten om gezonde keuzes te maken en meer informatie over hoe je gezonde maaltijden klaarmaakt. Met dit totaalpakket aan beweging en informatie over voeding, zul je sneller je doel, afvallen, bereiken.

Toegang tot het Kickboks Masters platform

Het programma Afvallen met Kickboksen is onderdeel van het Kickboks Masters platform. Er is een abonnement nodig om toegang te krijgen tot alle programma’s. Met een Premium abonnement kun je de volgende trainingen doen:

 • Premium zaktraining
 • Basistechnieken programma
 • Challenge 3-Pack
 • Kickboks Home Duo Work-outs
 • 20 minuten work-outs
 • Quinty’s Yoga
 • Shadow Fight Training
 • Voedingsschema’s
 • Vivo Vitaal Voeden Programma
 • Toegang tot community
 • Elke week nieuwe trainingen online

Afvallen met Kickboksen is onderdeel van het Gold abonnement. Sluit je dit af, dan heb je toegang tot alle hierboven genoemde trainingen, en tevens tot:

 • Delda Kick Live Online trainingen
 • Afvallen met Kickboksen
 • Krachttraining voor Kickboksers

Via een abonnement ontsluit je een ware schatkist aan programma’s, die allemaal kunnen bijdragen aan je gezondheid. Meer bewegen en gezonde voeding. Leuke en uitdagende trainingen. Ervaren trainers die met plezier een fijne workout geven.

Afvallen met Kickboksen start in september. Sluit nu vast een abonnement af en begin met direct met trainen!

Aan de slag met Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: