Waarom je als ondernemer zou moeten kickboksen

Waarom je als ondernemer zou moeten kickboksen

Kickboksen als ondernemer? Waar moet je de tijd vandaan halen… Als ondernemer heb je het razend druk om je business te laten groeien en draaiend te houden. Dat is al topsport op zich. Toch is het slim om tijd vrij te maken voor sport, want fitte ondernemers bereiken meer.

Ervaar jij als ondernemer veel stress? Vergeet je nog weleens voor jezelf te zorgen? Heb je niet altijd zin of tijd om gezond te eten en is lange dagen maken voor jou geen uitzondering?
Ongemerkt komt er steeds weer een kilootje bij. Je voelt je al een tijdje niet meer zo fit en lekker slapen, dat is ook al weer even geleden. Je merkt dat je concentratie achteruit gaat en je minder productief bent dan je zou willen. Ga niet nog langere dagen maken om toch al je werk af te krijgen. Er is een betere manier!

Fitte ondernemers kickboksen

Ondernemers die sporten zijn succesvoller

Is het je weleens opgevallen dat de meeste succesvolle ondernemers sporten? Dat is niet voor niets. Sporten is niet alleen de beste manier van stressmanagement, het houdt ook je lichaam en geest sterk en scherp. Als ondernemer wil je altijd het beste uit jezelf halen. Dan zul je ook goed voor jezelf moeten zorgen.

Kickboksen is daarbij een geweldige sport, waar veel aspecten in terugkomen waar je in je business ook tegenaan loopt. Je kweekt een ijzersterke discipline, je ervaart competitie, strategie en tegenslagen, maar je gaat door!

Sporten maakt je hoofd leeg, waardoor er volop ruimte komt voor nieuwe ideeën. Zit het even tegen in je bedrijf? Je kunt uren achter je bureau voor je uit staren, maar een uurtje los gaan in de sportschool is een veel beter idee. Sporten geeft je positieve energie, die je direct in kunt zetten in je business.

“Investeer in jezelf, dat is de beste investering die je voor je business kunt doen.”

Waarom kickboksen voor ondernemers?

Kickboksen is een heerlijke sport voor ondernemers. Wij passen kickboksen op zo’n manier toe in onze trainingen dat je snel resultaat behaalt en je doelen bereikt. Dat werkt pas motiverend!

Stop niet al je energie in je bedrijf, maar blok eens wat tijd in je agenda om voor jezelf te zorgen. Dat levert pas echt winst op, zowel zakelijk als privé. Wij helpen je een gezonde leefstijl te vinden, die helemaal bij jou past. Want je kunt alleen een gezond bedrijf opbouwen als je zelf ook lekker in je vel zit. Kickboksen helpt je om weer te bruisen van de energie en met een frisse geest topprestaties te leveren.

Waarom nu juist kickboksen zo goed is voor ondernemers?

1. Mentale groei door kickboksen

Kickboksen is meer dan een krachtige full-body workout. Tijdens een pittige training met je personal trainer leer je jezelf beter kennen. Wat zijn je sterke punten en waar zitten je minder sterke kanten? Zodra je weet waar je valkuilen zitten, kun je dit op een positieve manier inzetten in je bedrijf.

Als ondernemer moet je belangrijke beslissingen maken. Kickboksen leert je handelen vanuit focus, rust en kracht. Je leert door te gaan op momenten dat het zwaar of lastig wordt, met respect voor je eigen lichaam en dat van anderen.

Kickboksen vergroot je zelfvertrouwen. Waardoor je ook binnen je bedrijf assertief je grenzen kunt stellen en voor jezelf op kunt komen in moeilijke situaties. Het leven van een ondernemer gaat niet altijd over rozen. Soms moet je door diepe dalen om het succes te bereiken. Kickboksen maakt je mentaal sterk, zodat je over negatieve gebeurtenissen heen kunt stappen en een afwijzing ziet als een reden om het nóg beter te doen.

Alles bij elkaar geeft kickboksen je een goed gevoel. Je bent elke training weer trots op jezelf. Samen stellen we doelen op en zorgen dat je die ook gaat bereiken. Elke stap vooruit voelt als een overwinning op jezelf. Dat geeft je een positieve boost, die de hele dag bij je blijft.

2. Lichamelijke groei door kickboksen

Als ondernemer krijg je elke dag een gigantische hoeveelheid informatie te verwerken. Er worden hoge eisen gesteld aan je werk en je wilt elke dag weer je beste werk leveren. Kickboksen helpt je omgaan met deze stress en kan zelfs depressie voorkomen.

Kickboksen haalt je uit je hoofd, waar je als ondernemer het grootste deel van de dag verblijft. Weer even terug in je lichaam, voelen hoe het echt met je gaat, brengt je dichter bij jezelf. Je gedachten komen echt even helemaal tot rust.

Kickboksen is een echte full-body workout. Daardoor zul je in korte tijd veel resultaat bereiken. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, fitter of sterker wilt worden, je bereikt het met kickboksen.

Zowel bij een zittend beroep als lichamelijk zware werk helpt kickboksen je lichaam sterk en flexibel te houden. De verkeerde houding kan allerlei vervelende klachten met zich meebrengen. Kickboksen helpt je spieren sterk en gezond te houden, zodat je een mooie en gezonde houding aan zult nemen.

Kickboksen voor ondernemers

3 . Business groei door kickboksen

Het is een feit, fitte ondernemers bereiken betere resultaten, hebben meer focus, meer doorzettingsvermogen en meer uithoudingsvermogen. Daar zit de echte winst voor je business. Kickboksen maakt van jou een echte doorzetter.

Als ondernemer ben je jouw business. Gaat het goed met jou, dan gaat het ook goed met jouw business. Daarom kijken we bij Delda Sport naar het complete plaatje. Samen gaan we stap voor stap veranderingen aanbrengen in je leefstijl, waardoor jij een betere én gezondere ondernemer wordt. Naast sporten kijken we ook naar je voeding, stressmanagement en geven we leefstijladvies.

“Ontdek de beste versie van jezelf en ga kickboksen als ondernemer!”

Wil jij die succesvolle ondernemer worden? Start met kickboksen!

Wij zijn zo overtuigd van de positieve veranderingen die kickboksen jou als ondernemer kan brengen, zowel privé als zakelijk. We gunnen jou de voordelen die kickboksen brengt, zodat je binnenkort ook een fitte en energieke ondernemer bent met een bloeiend bedrijf.

Door onze ruime openingstijden is er altijd een plekje te vinden in je volle agenda om te komen sporten. Onze personal trainers maken van elke training een feestje, zodat je met plezier naar de sportschool komt. Moe maar voldaan en vol frisse ideeën kun je er weer tegenaan.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak geheel gratis kennis met onze werkwijze. Pas als jij overtuigd bent en net zo enthousiast als wij, dan plannen we een proeftraining in. Zien we jou binnenkort? Plan je gratis intake gesprek. 

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: