Private gym Amsterdam, kom langs in onze luxe boxstudio

Private gym Amsterdam, kom langs in onze luxe boxstudio

Ben je op zoek naar een private gym in Amsterdam, waar je in alle comfort kunt trainen? Bij Delda Sport kun je kickboksen onder de begeleiding van een personal trainer die je helpt om je persoonlijke doelen te behalen. Begin vandaag nog en zorg voor een positieve verandering in je leven.

De vele voordelen van kickboksen

Bij Delda Sport, gevestigd in Landsmeer, kun je leren kickboksen: een sport die je helpt om sterker, fitter en slanker te worden. Door te kickboksen train je praktisch heel je lichaam. Zowel je armen als je benen, je borst als je rug en je schouders en core. Het is een full body workout.

Verder is deze sport ook uitermate geschikt om te doen als je wilt afvallen. Omdat je intensief beweegt, verbrand je veel calorieën (tot wel 750 in een uur). Daarom is het aan te raden om te gaan kickboksen, zodat je weer goed in je vel komt te zitten.

Tijdens een kickbokstraining werk je tevens aan je conditie. Het is een goede workout voor je hart en longen. Voor jou is het straks geen probleem meer om met je (klein)kinderen te voetballen of een sprintje te trekken om de bus te halen.

Trainen bij Delda Sport

Bij Delda Sport gaan trainen brengt veel voordelen met zich mee. Wij bieden personal training aan, wat betekent dat je persoonlijk begeleid wordt tijdens het sporten. Deze begeleiding op maat zie je terug in de intake, het sporten en zelfs als je thuis bent.

Als eerste is er het intakegesprek. Als je bij ons komt sporten, gaan we eerst in gesprek om erachter te komen wat je ervaringen zijn en waar je aan wilt werken. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak.

Daarmee kan de trainer je precies die begeleiding geven die je nodig hebt. Je kunt daardoor heel efficiënt naar je doelen werken.

Je krijgt dus de oefeningen die bij je passen, maar krijgt ook advies voor thuis: koken met gezonde voeding en aanpassingen doen in je levensstijl (bijvoorbeeld meer bewegen of op tijd naar bed).

De persoonlijke aanpak is slechts een onderdeel van het trainen bij Delda Sport. We zorgen ook dat je elke week met plezier komt trainen, zodat het geen opgave is om te komen kickboksen. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, wat de motivatie hoog houdt.

In het filmpje hieronder zie je hoe trainen in onze private gym eruit ziet.

Privétraining of in kleine groepjes

Als je komt kickboksen bij Delda Sport, heb je de keuze om 1 op 1 te trainen of in kleine groepjes, de small group training.

Privétraining

Kies je voor privétraining, dan kies je voor optimale begeleiding tijdens het sporten. De trainer kan al zijn aandacht op jou richten en werkt samen met je om je doelen te bereiken. Of dat nu een betere conditie is, afvallen of sterk en fit worden.

Je trainer heeft alles in huis om je goed te begeleiden, want al onze trainers hebben de juiste opleiding en ervaring. Hij of zij geeft je leuke uitdagende oefeningen en helpt je gemotiveerd te blijven.

Omdat je één op één werkt, krijg je veel feedback. De trainer kan direct reageren op wat je doet en je extra uitleg geven als iets niet goed gaat. Daardoor is privétraining enorm effectief.

Small Group Training

Het voordeel van Small Group Training is dat je de kosten voor een privétrainer kunt delen. Daarbij is het samen sporten ook wel heel leuk. De groepjes zijn klein, met maximaal 8 deelnemers. Daardoor kan de begeleiding toch optimaal blijven.

Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje of zelf een nieuwe groep beginnen.

Denk je dat kickboksen bij Delda Sport ook wat voor jou is? Vraag dan snel een gratis intakegesprek aan en kom trainen in onze private gym in Landsmeer.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: