Personal trainer kickboksen: Zo ga jij resultaat bereiken
10 augustus 2021 

Personal trainer kickboksen: Zo ga jij resultaat bereiken

Met jouw personal trainer kickboksen ga jij pas echt resultaat behalen. Persoonlijke aandacht en trainingen van hoge kwaliteit laten jou snel vooruitgang boeken. Kickboksen klinkt misschien als een agressieve sport, maar dit is het totaal niet. Het is super leuk om te doen en het is de perfecte full body workout, waarmee je in korte tijd geweldige resultaten neerzet.


Samen met je personal trainer stel je jouw doelen. Of dit nu het verbeteren van je conditie is, afvallen of spieropbouw, met kickboksen bereik je het allemaal. Bij Delda Sport zetten we kickboksen in als een leuke en effectieve manier om je conditie en kracht te verbeteren. Na een dag hard werken is er niets lekkerder dan gewoon op de handpads of bokszak trainen met je personal trainer. Je voelt de stress van je afglijden en binnen no-time zit je weer lekker in je vel en barst je van de energie. Compleet ontspannen en voldaan, ben je trots op jezelf om wat je vandaag weer bereikt hebt.

Na een kickbokssessie met je personal trainer slaap je beter, heb je meer energie en kun je veel beter met stress omgaan in je dagelijks leven. Kickboksen kan op allerlei manieren worden ingepast in jouw training. Afhankelijk van je huidige conditie en trainingsniveau zal je personal trainer een persoonlijk trainingsschema voor je samenstellen.

“Kickboksen met een personal trainer zorgt ervoor dat je het maximale uit je training én uit jezelf haalt.”


Personal trainer met kickbokservaring

De personal trainers van Delda Sport hebben allemaal minimaal 10 jaar ervaring met kickboksen en ervaring in de ring. Daardoor kunnen ze jou als geen ander begeleiden en trainen op een verantwoorde en effectieve manier. Onze trainingen zijn gebaseerd op de vechtsport kickboksen. Tijdens de trainingen zal je intensief aan de slag gaan met de bokszak, trap- en stootkussens.

Er komen allerlei oefeningen aan bod die je ook zou doen bij een normale kickbokstraining, maar dan zonder fysieke sparringspartner. Je traint samen met je personal trainer, die let op jouw veiligheid en het juist uitvoeren van de basistechnieken kickboksen. Zo wordt het risico op blessures tot een minimum beperkt en hoef je niet bang te zijn dat je de volgende dag met blauwe plekken op je werk verschijnt.

De personal trainers van Delda Sport weten als geen ander hoe ze sporten leuk moeten maken. Elke training is een feestje. Je personal trainer zorgt ervoor dat je genoeg uitdaging krijgt, zodat elke training leuk blijft en het maximale van je vraagt. Stapje voor stapje verleg je jouw grenzen en wordt je sterker en fitter. De combinatie van kickboksen, kracht- en conditieoefeningen is de perfecte manier om je hele lichaam een intensieve workout te geven.

 Hoe zo'n training eruit ziet? Bekijk deze video:


Mentale uitdaging met je personal trainer kickboksen

Kickboksen is meer dan een flinke full body workout. Je personal trainer leert je de kickbokstechnieken van aanvallen tot verdedigen. Elke training gaat een stapje verder. Je technieken worden geperfectioneerd en je zoekt je grenzen op, zowel fysiek als metaal. Kickboksen is daardoor niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest.

In het dagelijks leven zal je steviger in je schoenen staan, dankzij de trainingen met je eigen personal trainer. Ongemerkt vergroot je jouw incasseringsvermogen. Je wordt flexibeler in moeilijke situaties. Beslissingen maken op persoonlijk en zakelijk vlak gaan je makkelijker af en je zit beter in je vel. Wie wilt dat nu niet?Doelen bereiken met je personal trainer kickboksen

Hoe weet je zeker dat je jouw doelen gaat bereiken met je personal trainer kickboksen? Bij Delda Sport werken we met persoonlijk afgestemde trainingsprogramma’s. Al vanaf het eerste intake gesprek kijken we samen naar je trainingsdoelen en wensen. Zo stellen we een uitdagend maar realistisch trainingsdoel op.


Je gaat aan de slag met je eigen personal trainer. Regelmatig worden je vorderingen bijgehouden, zodat je ook tussentijds resultaat ziet. Dat werkt extra motiverend. Door de Inbody scan kun je gericht trainen voor een betere gezondheid. Je ziet de veranderingen in je lijf in de metingen, nog voor het aan de buitenkant duidelijk zichtbaar wordt. Zo weet je waar je het voor doet en ga je met nog meer plezier naar de sportschool.

Met de personal trainers van Delda Sport weet je zeker dat je jouw doelen gaat behalen. Elke oefening die je doet is gericht op het behalen van je doelen. Zo brengt elke minuut van je kickbokstraining je dichterbij deze doelen. Geen verspilde tijd, maar maximaal resultaat!


Waarom samenwerken met een personal trainer?

Misschien twijfel je of de samenwerking met een personal trainer voor jou de oplossing is. Je kunt tenslotte ook gewoon naar de sportschool gaan of in een groepsles meedoen. Terwijl je dit denkt, herinner je je dat ongebruikte sportschoolabonnement, waar je nog steeds iets mee wilde gaan doen…

Kickboksen met een personal trainer heeft je veel te bieden. Hij kan je helpen om verschillende doelen te bereiken. Daarnaast wordt je niet alleen begeleid op sportief gebied. Je krijgt mentale ondersteuning en advies op gebied van voeding en beweging in het dagelijks leven. Daarnaast is het gewoon geen optie om niet naar de sportschool te gaan, je personal trainer staat daar speciaal op jou te wachten.

Profiteer van de kennis en ervaring van je personal trainer om je doelen te behalen. Zelf heb je vaak niet de juiste kennis of lukt het je niet om bepaalde gewoontes te veranderen. Je personal trainer geeft je precies die steun in de rug die je nodig hebt om wel je doelen te behalen. Wat je persoonlijke doel ook is; afvallen, conditie verbeteren of fitter worden in het algemeen. Samen gaan jullie het verwezenlijken op een verslavend leuke manier!


Dit mag je verwachten van je personal trainer kickboksen

Samen met je personal trainer stel je doelen op. Je trainer helpt je deze doelen concreet te maken en zorgt dat je deze binnen een bepaalde tijd kunt behalen. Bij Delda Sport vinden we het belangrijk dat je plezier krijgt én houdt in sporten. Want iets wat je leuk vindt kun je veel makkelijker volhouden. Sporten moet een onderdeel worden van je leefstijl, een onderdeel waar je niet meer zonder wilt.


Niet elke dag zal de training even makkelijk gaan. Soms heb je even een offday en voelt alles zwaar. Je personal trainer is er om jou hier doorheen te slepen. Hij motiveert je om door te zetten en vol te houden. Waar je in je eentje zou hebben opgegeven, rond je de training met je personal trainer met succes af. Het trotse gevoel dat je na je training hebt is onbeschrijfelijk.

Trainen met een personal trainer kickboksen is gericht op in kortere tijd meer bereiken. Efficiënte trainingen, de juiste voeding en een persoonlijk schema laten je sneller vooruitgang zien.

Personal trainer kickboksen voor elk niveau

Denk jij bij een personal trainer kickboksen aan een trainer die kickboksers klaarstoomt voor de ring? De personal trainers van Delda Sport zijn er voor ieder niveau. Ook als je nog nooit gesport hebt, of het is heel lang geleden, ben je van harte welkom. We passen de training aan jouw conditie aan, zodat je op een voor jou haalbare intensiteit kunt trainen. Dus of je nu ervaring hebt of niet, onze personal trainers kunnen iedereen op een veilige manier leren kickboksen.


Zeker als je lang niet hebt gesport of herstellende bent van blessures is het fijn om samen met je personal trainer de training op te bouwen. Zodat je rustig sterker wordt, meer kracht krijgt en je conditie verbetert. Je profiteert van de kennis en ervaring van je personal trainer, die jou begeleid en daarbij altijd rekening houdt met jouw mogelijkheden.

Ben je al een meer gevorderde sporter, dan zal je personal trainer een uitdagend trainingsprogramma voor je opstellen. Je kickbokstechnieken worden verder bijgeschaafd, zodat je nog efficiënter gaat trainen.

kickbokstrainers - personal trainers

Een gezonde levensstijl, dankzij je personal trainer

Bij Delda Sport kijken we naar het totaalplaatje. Dus niet alleen je prestaties in de sportschool tellen mee. We gaan jou helpen om een gezonde levensstijl eigen te maken. Voeding, sporten en mentaal lekker in je vel zitten hoort allemaal bij een gezonde levensstijl. Samen met je personal trainer en de diëtiste van Delda Sport leer je te kiezen voor gezonde voeding, regelmatig trainen, goed slapen, minder stress en een actief leven. Daardoor zullen de resultaten van je training blijvend zijn.

Niets zo vervelend als je behaalde resultaten binnen de kortste keren weer zien verdwijnen. Je hebt niet voor niets zo staan zweten in de sportschool. Daar mag je ook voor langere tijd plezier van hebben. Van je personal trainer krijg je mentale ondersteuning. Je zelfvertrouwen groeit en je wordt weerbaarder, waardoor je verleidingen in het dagelijks leven makkelijker kunt weerstaan.


“Kickboksen met je eigen personal trainer? Grijp deze kans en ga voor die transformatie!”


Snel leren kickboksen met je personal trainer

Heb je altijd al willen leren kickboksen? Of je nu wedstrijdambities hebt of gewoon aan je gezondheid wilt werken en kickboksen een fijne manier vindt om de stress van de dag van je af te slaan, kickboksen kun je snel leren met je personal trainer.

Er zijn veel verschillende stoten en trappen, die je ook met elkaar kunt combineren. Elke stoot en trap heeft zijn eigen techniek. Zeker als beginner is het fijn als er een personal trainer met je meekijkt en je meteen de juiste techniek aanleert.

Eén privéles met je personal trainer staat gelijk aan 10 tot 15 uur kickbokstraining in een grote groep. Zo kun je in één tot twee privélessen al de basistechnieken onder de knie krijgen.

Ook als je al verder gevorderd bent blijven de trainingen uitdagend. Hoofdtrainer Danny Delvers heeft bijna 20 jaar samen getraind met de grootste kickboksers, zoals Badr Hari, Melvin Manhoef, Joerie Mes, Murthel Groenhart en vele anderen. Ook jij kunt nu kickbokstraining volgen bij 1 van zijn top personal trainers in Amsterdam. Ze leren je alle tips en trucs van de toppers in de sport, die je nergens anders zult leren.


Voordelen van kickboksen met een personal trainer

Kickboksen brengt allerlei fysieke en mentale voordelen met zich mee. Daarom zetten wij deze technieken graag in tijdens onze personal trainingsessies. Je krijgt sterke en lenige spieren en traint vrijwel alle spieren in je lichaam. Je hart en longen worden tijdens elke training flink aan het werk gezet.

Daarnaast oefen je balans, hand- oog coördinatie, kracht en flexibiliteit. Je kunt op één been een flinke trap uitdelen, zonder je evenwicht te verliezen. Hiervoor heb je een evenwichtig lichaam nodig, waarin elk lichaamsdeel moet samenwerken met de andere. Een gezond lichaam is in balans, zowel fysiek als mentaal.

De mentale voordelen van sporten en kickboksen in het bijzonder worden nog weleens vergeten. Zonde, want de voordelen die je hieruit haalt zijn niet mis!

Kickboksen helpt je:

  1. Jouw zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen te vergroten;
  2. Beter in je vel te zitten, ook op moeilijke momenten;
  3. Stress in je dagelijks leven te verminderen;
  4. Depressie en somberheid te verminderen;
  5. Meer zelfinzicht te krijgen;
  6. Je grenzen te verleggen, in de ring en daarbuiten.


Ook kickboksen met een personal trainer?

Ben je benieuwd of kickboksen met een personal trainer van Delda Sport iets voor je is? Dat kun je alleen maar ervaren. Delda Sport beschikt over 15 gecertificeerde personal trainers, waardoor er altijd eentje is die bij jou past. In onze luxe studio in Amsterdam-Landsmeer ontbreekt het je aan niets en krijg je volop persoonlijke aandacht en privacy.


Bij ons train je in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat je op een ontspannen manier je doelen kunt bereiken en met plezier naar de training komt. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 1000 klanten geholpen om fit en slank te worden. Daarmee hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan hun mentale en fysieke gezondheid.

Wil jij ook komen ervaren hoe kickboksen met een personal trainer is? Wij helpen jou de omslag te maken naar een gezonde lifestyle, waarin je de beste resultaten boekt, want:

“Your health is our challenge!”


>>Plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: