Personal trainer aan huis Amsterdam zuidoost

Wil jij je doelen bereiken met een personal trainer en woon je in Amsterdam zuidoost? Dan kun je bij Delda Sport terecht. Onze trainers hebben de juiste opleiding en kunnen je helpen bij het afvallen, een betere conditie krijgen of sterker worden.

Hoe ga jij je doelen bereiken?

Je hebt vast al vaker geprobeerd om af te vallen of je conditie te verbeteren. Dat is dan helaas nog niet gelukt. Je hebt diëten geprobeerd en je wilt echt wel vaker sporten. Maar je doelen bereiken valt niet mee, naast alle andere dingen die je in het leven nog moet doen.

Dat komt doordat je doel behoorlijk complex kan zijn. Want of je afvalt, hangt af van je voedingspatroon, van hoe je in je vel zit en of je de juiste sport doet. Een betere conditie krijg je ook niet door zomaar wat te gaan sporten.

Personaltrainer-AmsterdamZuidoost.

Welke oefeningen moet je doen, hoe vaak moet je trainen, wat moet je wel en niet eten? Wat is eigenlijk gezonde voeding? En een van de belangrijkste dingen: hoe houd je het vol? Want uiteindelijk is dat waar het vaak mis gaat als je het zelf gaat doen. Op een gegeven moment is de motivatie weg.

De personal trainer kan op al deze vragen antwoord geven en je hierbij helpen. Hij of zij heeft een gedegen opleiding gevolgd, waardoor hij de juiste kennis in huis heeft om je te begeleiden. Niet alleen zul je houvast hebben om te sporten, maar ook om voor een gezonde levensstijl te kiezen.

De personal trainer geeft je alle informatie die je nodig hebt op het gebied van voeding en gezond leven. Jullie doen oefeningen die het afvallen bevorderen of je kracht en conditie verbeteren.

De personal trainer wordt de stok achter de deur om te sporten. En is het eens moeilijk, dan zal hij of zij met zijn enthousiasme je weer helpen om er vol voor te gaan. En voor je het weet, heb je je doelen bereikt.

Training bij jou thuis

De meest laagdrempelige manier van sporten is bij je thuis. Je hoeft niet naar de sportschool, dus geen reistijd. De trainer komt langs wanneer het jou uitkomt. En je hebt geen overlast van andere sporters. Dat zorgt ervoor dat je je goed op jezelf kunt concentreren.

Voordat je begint met de training heb je een intakegesprek met de trainer. Jullie kunnen elkaar leren kennen, en je kunt de trainer vertellen wat je doelen precies zijn. Verder geef je aan of er nog bijzonderheden zijn, waarmee rekening moet worden gehouden.

AmsterdamZuidoost-Personal-trainer

Met al deze informatie kan de trainer een schema opstellen. Hij kan de oefeningen afstemmen op jouw doelen, zodat jullie doelgericht aan de slag kunnen.

De personal training kan op twee manieren plaatsvinden:

  • Binnenshuis: in een ruimte van minimaal 3 bij 3 meter
  • Buiten: op een plein of op een veld in de buurt

Dus wil je graag binnen sporten, dan kun je in de huiskamer, een slaapkamer of op zolder leren kickboksen. Zorg dat er genoeg vrije ruimte is om te kunnen bewegen. Buiten trainen is ook prettig, er is vast wel een veldje in de buurt waar jullie aan de slag kunnen.

Sporten met een personal trainer werkt snel en efficiënt. Waar je zelf niet wist hoe je het moest aanpakken, kun je nu vertrouwen op de kennis en ervaring van de trainer. De training wordt afgestemd op wat jij nodig hebt.

De trainer zorgt ervoor dat elke sessie weer anders is. De oefeningen worden afwisselend gehouden en daardoor zul je er elke keer weer zin in hebben. Sporten kan echt leuk zijn en je zult merken dat je op deze manier wel enthousiast kan blijven.

Je leert van de personal trainer de basis van de kickbokstechnieken. De trappen en stoten krijg je snel onder de knie. Dat is geen wonder, want in 1 uur personal training leer je net zoveel als in 15 uur groepstraining.

En het voordeel is dat je in je eigen tempo kunt leren. In een groep ben je altijd afhankelijk van anderen. Soms gaat het te snel, soms te langzaam. In een privétraining heb je hier geen last van. Je krijgt uitleg als je dat nodig hebt en kan doorgaan als het goed gaat.

Bekijk eens hoe een sessie personal training eruit ziet in onderstaand filmpje. Je ziet hoe RTL presentatrice Quinty Trustfull aan het trainen is met Danny Delvers, van Delda Sport. Zij trainen buiten, maar dit kan dus evengoed binnen.

De voordelen van sporten met een personal trainer:

  1. Alle kennis en ervaring om jou je doelen te helpen bereiken
  2. Leren in je eigen tempo
  3. Privétraining, geen afleiding en veel feedback
  4. Trainer maakt de training afwisselend en leuk
  5. Training toegespitst op jouw doelen en mogelijkheden

Kickboksen om gezond, sterk en fit te worden

Als je aan je conditie wilt werken of wilt afvallen, denk je misschien niet meteen aan kickboksen. Waarom zou je een vechtsport gaan doen? Omdat kickboksen niet gebruikt wordt als vechtsport, maar als full body workout. En dat heeft veel voordelen!

Tijdens het kickboksen gebruik je al je spieren. Om te trappen en te stoten heb je arm-, schouder-, been-, rug- en buikspieren nodig. Je oefent deze trappen en stoten alleen op de stootkussens van de trainer. Je bent dus gewoon een lekkere workout aan het doen.

Amsterdamzuidoost-personaltrainer

Je werkt hierbij aan zowel kracht als conditie. Je spieren worden daardoor sterk en soepel. En omdat je constant in beweging bent, verbrand je een hoop calorieën, tot wel 750 per uur. Of je nu wilt afvallen of een betere conditie wilt krijgen, met kickboksen kun je het bereiken.

Je hebt niet alleen fysiek iets aan kickboksen, maar ook mentaal. Je werkt aan je weerbaarheid, aan doorzettingsvermogen en aan het inzicht in jezelf. Dat betekent dat je ook na het traject van personal training, ervaring hebt opgedaan waar je blijvend wat aan zult hebben.

Met de kennis en ervaring die je opdoet, kun je naderhand zelf je gezonde levensstijl volhouden. Zo zul je blijvend gezonde keuzes kunnen maken.

Wil jij ook afvallen met de hulp en steun van een personal trainer? Dan kun je nu eindelijk je doelen gaan bereiken. Grijp je kans en regel nu het gratis intakegesprek met een personal trainer van Delda Sport.

Vul onderstaand formulier in, zodat je zo snel mogelijk voor een gezonde levensstijl kunt gaan. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: