Personal trainer aan huis Amsterdam noord

Wil jij aan de slag met een personal trainer aan huis in Amsterdam Noord? Met een personal trainer samen kun je in korte tijd je doelen bereiken: afvallen, een betere conditie of sterke spieren krijgen. En dat heel eenvoudig bij jou thuis!

Leren kickboksen met een personal trainer

Met de personal trainer van Delda Sport ga je leren kickboksen. Waarom kickboksen? Omdat deze sport alles in huis heeft om een gezond lichaam te krijgen. Kickboksen is goed voor je conditie, je krijgt er een strak lichaam door en het heeft ook heel positieve effecten op je mentale welzijn.

Als je leert kickboksen is het belangrijk om te beseffen dat je deze sport op twee manieren kunt doen: als fitness oefening of om echt als vechtsport te gebruiken. Bij Delda Sport werken we met kickboksen als total body workout, dus als fitness.

Amsterdamnoord-personaltrainer-Aanhuis

Dat betekent dat je wel de trappen en stoten leert, maar je oefent ze alleen met de trainer of op een bokszak. Het voordeel is dat je wel lekker fysiek kunt bezig zijn en met je lichaam werkt, maar geen blauwe plekken oploopt.

Dus door te kickboksen ben je bezig met een full body workout. Dat komt omdat je constant in beweging bent, de trappen en stoten met heel je lichaam uitvoert en ook zal bezig zijn met andere oefeningen. Denk aan krachttraining of HIIT training.

Hierdoor zul je merken dat kickboksen:

 • Goed is voor je conditie
 • Goed is voor spieropbouw
 • Je helpt bij het afvallen

Daarom werken onze personal trainers met kickboksen. Ze zullen jou alle ins en outs van deze sport leren. Eerst maak je kennis met de verschillende technieken, high kicks en low kicks en de stoten. Daarna ga je meer kracht en snelheid gebruiken.

De trainer zal ook zorgen dat elke trainingssessie weer anders is. Ze weten hoe ze een training afwisselend en interessant moeten houden. Dat is belangrijk, daardoor zul je elke keer met plezier aan de slag gaan.

Een trainer aan huis

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een personal trainer, zeker als deze bij je thuis komt. Vaak is het zo dat je zelf al een tijd geprobeerd hebt je doelen te bereiken en dat dat telkens toch niet zo ging als je hoopte.

Een personal trainer zal je hierbij helpen en hij of zij heeft alles in huis om te zorgen dat het gaat lukken. De personal trainers van Delda Sport hebben de juiste opleiding en ervaring om je te begeleiden. Dat is wat het verschil zal maken.

Personaltraineraanhuis-AmsterdamNoord

Ze weten alles over het menselijk lichaam, over voeding en sport. Eerst zul je een intakegesprek hebben, waarin je vertelt wat je doelen zijn, wat je al gedaan hebt en wat je achtergrond is. Ook kun je aangeven of je blessures hebt of aandoeningen waar rekening mee moet worden gehouden.

Daarna stelt de trainer een schema op met oefeningen, die zijn afgestemd op jouw situatie. Of je nu al veel ervaring hebt met sporten of niet, met een personal trainer zul je snel bereiken wat je wilt.

Als je een ruimte hebt van 3 bij 3 meter kun je al aan de slag met een personal trainer bij jou thuis. Het is ook mogelijk buiten te sporten. Als je een openbare ruimte kent, een bos, park of plein in de buurt, dan kun je daar gaan sporten.

De voordelen van thuis sporten

 1. Laagdrempelig: sporten bij jou thuis, je hoeft er de deur niet voor uit.
 2. Privacy: geen vreemde ogen, geen overlast of geluid van anderen.
 3. Focus op jezelf: alle aandacht is voor jou, de trainer geeft direct feedback en daardoor kun je snel leren.

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Sporten met een personal trainer is een hele investering, maar het heeft zoveel voordelen, dat deze zeker de moeite waard is. Je krijgt namelijk kennis en handvatten om te zorgen dat je je veranderde levensstijl zelf kunt volhouden.

Onder begeleiding van de trainer leer je een nieuwe sport of, als je al ervaring hebt, verfijn je je technieken. Omdat alle aandacht en energie in jou wordt gestoken, is een trainingssessie heel intensief. En dat zorgt ervoor dat je snel vooruit gaat.

Een uur trainen met een personal trainer, staat gelijk aan 15 uur sporten in een groep! Dat betekent dus dat je 15 keer zo snel leert en vooruit gaat. Je hebt dus ook veel minder sessies nodig. Uiteindelijk ben je dus niet duurder uit.

Hoe dit kan? Als een trainer voor een groep staat, moet hij zijn aandacht verdelen. Je krijgt nooit precies alle informatie die je nodig hebt en de informatie die je krijgt, is niet specifiek op jouw situatie afgestemd.

Personal-trainer-AmsterdamNoord-aanhuis

Ook de training zelf niet. Als je met een personal trainer werkt, is het sportschema speciaal op jouw doelen afgestemd. Iemand die aan zijn conditie wil werken, zal andere oefeningen krijgen als iemand die wil afvallen.

Daarom is sporten met een personal trainer veel effectiever dan sporten in een groep. Verder kan de trainer als hij een op een met je werkt, direct feedback geven op wat je doet. Als je iets niet goed doet of je hebt vragen, dan kunnen jullie direct in gesprek gaan.

Dat betekent dat je snel aanpassingen kunt maken. Dit kan nooit in een groepstraining. Met 15 of 20 anderen in een groep, kan een trainer het niet zo snel zien als er iets fout gaat. Dus kan het zijn dat je een uur of langer iets fout staat te doen, zonder dat een trainer je feedback geeft.

Niets is zo lastig als je gedrag en je denkwijze veranderen. Het kan lastig vol te houden zijn. Je wilt wel graag meer sporten, maar het is moeilijk vol te houden. Je leven is al zo druk en dan ook nog elke week sporten?

De hulp van een personal trainer is een stok achter de deur. Hij of zij motiveert je en zet je weer aan het werk. Je trainer is altijd enthousiast en weet sporten nog leuk te maken ook. Zo zul je elke keer weer gemotiveerd zijn om vol te houden.

En zo kun je bereiken wat eerst onbereikbaar leek. En wat motiveert nou meer dan je doelen bereiken? Als je ziet dat je afvalt, dat je sterker wordt en een killer conditie krijgt! Dat is wat de personal trainer voor je kan doen.

Sporten met een personal trainer: dit zijn de voordelen:

 1. Kennis en ervaring: De trainer weet alles over voeding, het menselijk lichaam en de training wordt afgestemd op jouw situatie.
 2. Afwisselende en leuke training.
 3. Motivatie: de trainer weet je elke keer te motiveren, hij is de stok achter de deur om vol te houden.
 4. Direct feedback krijgen: zodat je snel weet hoe iets beter kan en snel vooruit zal gaan.
 5. Leren in je eigen tempo: individuele begeleiding die past bij jou leerstijl.

Hieronder kun je zien hoe een personal training eruit kan zien. Je ziet presentatrice Quinty Trustfull van RTL. Zij is buiten aan het trainen met Danny Delvers, trainer bij Delda Sport. Zo kan een training er dus uit zien.


Kickboksen is een geweldige sport om allerlei verschillende doelen mee te kunnen bereiken. Niet alleen geeft het je fysiek allerlei voordelen, maar zoals eerder gezegd ook mentaal.

Kickboksen maakt je geestelijk weerbaar. Het is goed voor je zelfvertrouwen, het helpt je doorzetten als iets moeilijk is, het laat je je grenzen verleggen. Als je leert kickboksen zul je merken dat je ook in het dagelijks leven hier voordeel van zal hebben.

Dus als je besluit voor personal training te gaan van Delda Sport, ga je iets aan waar je je leven lang van zal profiteren. Je krijgt alle kennis en vaardigheden om voortaan te kiezen voor een gezonde levensstijl en dit ook kunnen vasthouden.

Het is de moeite waard dit te gaan proberen. Word ook gezond, fit en slank. Ben je enthousiast geworden? Vraag dan die gratis intake aan. Vul je gegevens hieronder in en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: