Personal coach Amsterdam Oost

Ben jij aan het zoeken naar een personal coach in Amsterdam Oost? In Landsmeer zit sportschool Delda Sport. Dat is slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam Oost. Bij ons kun je leren kickboksen onder begeleiding van een personal trainer. Kom je ook werken aan een gezond en fit lichaam?

Kickboksen heeft veel voordelen!

Misschien loop je al een tijdje te denken dat je wilt beginnen met sporten, of dat je een nieuwe sport wilt leren. Bewegen is belangrijk om gezond te blijven en met een personal trainer kun je goed werken aan je gezondheid. Afvallen, fitter of sterker worden, wat je ook wilt bereiken, een personal trainer kan je helpen.

Waarom zou je dan gaan kickboksen? Behalve dat kickboksen erg leuk is om te doen, is het ook een prachtige sport die je kan helpen met allerlei verschillende doelen op gezondheidsgebied.

  • Sterkere spieren: kickboksen is een full body workout, waarbij al je spieren aan bod komen.
  • Verbeterde conditie: Bij een kickbokstraining ben je lekker in beweging en zul je je hart en longen trainen.
  • Afvallen: Je kunt sneller afvallen als je regelmatig traint en bij het kickboksen kun je tot 700 calorie├źn per uur kwijtraken. Dat zet echt wel zoden aan de dijk.

Je kunt bij Delda Sport leren in kickboksen met een personal trainer. Deze helpt je in korte tijd kennis te maken met alle kickbokstechnieken. Samen werk je door de trappen en stoten en voor je het weet kun je deze bewegingen soepel uitvoeren.

Bij ons hoef je niet te sparren. Je oefent de verschillende trappen en stoten dus alleen met de trainer of op een bokszak. Je doet kickboksen puur als workout.

Personal training, wat houdt dat in?

In onze luxe boksstudio ga je sporten onder begeleiding van een personal trainer. Dat kan op twee manieren: in kleine groepjes van maximaal 8 personen of individueel, 1 op 1.

Small Group Training

In onze Small Group Training kun je gezellig met anderen samen sporten. Je kunt je aan elkaar optrekken, een ander als voorbeeld nemen en elkaar motiveren. Je hebt ook in de groepstraining veel ruimte om je heen en krijgt de aandacht van de trainer die je nodig hebt.

Privetraining

Onze 1 op 1 trainingen zijn de ideale manier om intensief aan je doelen te werken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waarbij feedback gegeven wordt als je dat nodig hebt. Daardoor leer je een stuk sneller.

En natuurlijk houden we voldoende afstand van elkaar nu dat nodig is vanwege corona.

Wil je vast een kijkje komen nemen? Klik de video hieronder aan voor een tour door onze luxe PT studio.

Een intakegesprek is het begin

Als je besluit dat je wel wilt komen trainen, kom je eerst langs voor een intakegesprek. Hierin kun je kennismaken met de trainer (en dat is natuurlijk handig om te kijken of het klikt). En je vertelt wat je wilt bereiken, of je al ervaring hebt met kickboksen of sport in het algemeen.

Op basis van dit gesprek zal de personal trainer een trainingsschema opstellen. Dat is precies toegespitst op jouw doelen en wensen.

Je gaat dus niet zomaar sporten, je gaat doelgericht aan de slag om af te vallen, sterker te worden of een betere conditie te krijgen. Op die manier helpen we jou het beste te halen uit je training.

Laat je niet tegenhouden door angst of twijfel. Iedereen kan leren kickboksen, wat je beginpunt ook is. We hebben alle kennis en ervaring in huis om samen met jou een nieuwe weg naar gezondheid in te slaan.

Wij hebben er zin in. Jij ook? Vraag dan nu snel die gratis intake aan en voor je het weet kunnen we kennismaken.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: