Kickboksen voor vrouwen in Amsterdam

Is kickboksen iets voor vrouwen? Kom jij uit Amsterdam en denk je erover om te gaan kickboksen? Het is zeker geen sport die alleen voor mannen geschikt zou zijn. Kom kickboksen bij Delda Sport en ervaar dat het een geweldige workout is, waar je al je energie in kwijt kunt.

Waarom kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport, maar is het daarom puur een mannensport? Een sport die draagt om vechten klinkt misschien niet zo aantrekkelijk. Stoten, schoppen, de ander aanvallen, zorgen dat je geen klap voor je hoofd krijgt. Waarom zou je daar aan beginnen?

Omdat kickboksen bij Delda Sport niet op die manier gaat! Als je bij ons komt trainen ga je lekker aan de slag met een energieke workout. Kickboksen wordt gezien als manier om heel je lichaam te trainen. Je oefent wel de technieken, de slagen en de stoten. Maar dit doe je met de trainer en met materiaal. Je hoeft dus niet met een ander te sparren.

Kickboxen voor vrouwen in Amsterdam

Je doelen bereiken met kickboksen

Tijdens een kickbokstraining ben je constant in beweging, je doet verschillende oefeningen, waardoor je je geen moment zult vervelen. Voordat je aan de training begint, kun je zelf aangeven wat je doelen zijn. Wil je een paar kilo’s afvallen of wil je sterk en fit worden? Wat je ook wilt, samen met de trainer kun je dit doel bereiken.

Bij Delda Sport kun je leren kickboksen in een privéles, 1 op 1 met een personal trainer. Hij of zij weet wat jouw doelen zijn en zorgt dat je oefeningen daarop zijn afgestemd. De kickbokstechnieken leer je in een privéles heel snel. In de PT studio heb je veel privacy en kun je je 100% focussen op de sport.

Wil je in een groepje trainen? Dat kan natuurlijk ook. In de Small Group Training ben je met maximaal 6 personen aan het kickboksen. De trainer zorgt ervoor dat ook hier er rekening wordt gehouden met jouw mogelijkheden. Je werkt aan je conditie, kracht en de kickbokstechnieken.

kickboksenvoorvrouweninadam

Een verandering van lifestyle

Ga jij ook lekker aan de slag met kickboksen? Zet jij je lichaam aan het werk om sterk en gezond te worden? Bij Delda Sport richten we ons niet alleen op het kickboksen, maar ook op gezonde voeding en lifestyle. Je kunt bij de kickbokslessen ook ons Online Coachinsprogramma volgen.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat kickboksen in Amsterdam ook voor jou iets kan zijn? Vul je gegevens in in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: