arrow_drop_up arrow_drop_down

Nu je niet meer naar de sportschool kunt vanwege Corona, is een online bokszaktraining de ideale manier om lekker in beweging te blijven. Met de online cursus Kickboks Masters blijf jij in vorm, ook al moet je voorlopig thuisblijven.

Juist nu is sporten belangrijk!

Sportscholen moeten helaas tijdelijk hun deuren sluiten, waardoor je je wekelijkse training moet missen. Toch is dat geen reden om maar stil te blijven zitten. Het is juist belangrijk om ook nu regelmatig te blijven sporten.

Ten eerste blijf je natuurlijk beter in vorm: je traint je spieren, je hart en je longen, zodat je conditie niet achteruit gaat. Sporten is eveneens goed om je immuunsysteem te ondersteunen. Ook niet onbelangrijk in deze tijd natuurlijk.

Ten tweede helpt een goede workout ook om stoom af te kunnen blazen. Veel mensen voelen onrust, stress en angst, doordat Corona zich snel verspreidt. Ga lekker trainen om die stress kwijt te raken. Door in beweging te komen, maakt je lichaam meer endorfines aan, die zorgen voor een blij gevoel.

Thuis trainen met Kickboks Masters

Hoe zorg je voor een goede workout in huis? Dat kan met Kickboks Masters. In deze cursus leer je alles over kickboksen en bokszaktraining. Kickboksen is een full body workout, dus je gebruikt praktisch alle spieren van je lichaam.

De training bestaat uit 18 modules, van elk 55 minuten. In elke module wordt er een kickbokstechniek uitgelegd, zodat je precies leert hoe je die moet uitvoeren. In een filmpje zie je wat je moet doen, en kun je de beweging nadoen.

Er zijn 4 modules met workouts voor de bokszak. Bokszaktraining heeft veel voordelen. Je kunt tegen iets aan stoten en trappen, waardoor je meer kracht opbouwt. In de training leer je een goede techniek toepassen, wat erg belangrijk is om blessures te voorkomen.

Dat is bij het kickboksen sowieso het geval, maar vooral als je op een bokszak traint. De juiste techniek zorgt ervoor dat je op de goede manier de klap opvangt, zodat je geen gewrichten of lichaamsdelen overbelast.

De 4 modules behandelen de warming up, losse technieken, combinaties, kickboksoefeningen en conditionele oefeningen. Je krijgt een uitstekende basis om zelf met de bokszak te trainen.

De inhoud van Kickboks Masters:

  • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
  • 4 modules: Zaktraining work-outs
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

De voordelen van Kickboks Masters

Of je nu al ervaring hebt met kickboksen of niet, Kickboks Masters is geschikt voor iedereen. Als je nog nooit gekickbokst hebt, heb je een cursus nodig met duidelijke informatie, waarmee je zelfstandig en veilig aan de slag kunt.

Kickboks Masters wordt gegeven door trainer Danny Delvers. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met kickboksen. Hij weet als geen ander hoe hij de ins en outs van het kickboksen moet uitleggen. Daardoor is Kickboks Masters voor beginners en gevorderden een cursus waar iedereen wat kan uithalen.

Het voordeel is dat je in je eigen tempo kunt leren. Kom je iets tegen waar je moeite mee hebt? Dan neem je daar de tijd voor, je kijkt de video nog een keer. Maar gaat het je gemakkelijk af, dan ga je door met de volgende techniek.

Als je wel ervaring hebt met kickboksen, is deze online cursus heel geschikt om je technieken te verbeteren. Je bent nooit klaar met leren over kickboksen.

Leer alles wat je moet weten over kickboksen en bokszaktraining, allemaal vanuit je eigen huis. De cursus is te bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop en is geschikt voor zowel iOS als Android.

Begin nu met thuis trainen en schrijf je meteen in!

Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies