Boksen Amsterdam Zuid - Kom langs in onze luxe studio

Boksen Amsterdam Zuid - Kom langs in onze luxe studio

Ben jij op zoek naar een sportschool om te boksen in Amsterdam Zuid? In Landsmeer vind je onze nieuwe luxe PT studio , waar je een of meerdere keren per week kunt kickboksen. Je krijgt les van onze ervaren en enthousiaste trainers.

Kickbokslessen in nieuwe sportschool

Onze sportschool is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. En je kunt gratis voor de deur parkeren. Lijkt het je wel wat om te leren kickboksen? In onze luxe PT studio heb je alle ruimte. Wij geven alleen les in kleine groepjes of privélessen, dus je zult elkaar nooit in de weg zitten, zoals dat bij een gewone sportschool wel kan gebeuren.

Boxen-Amsterdam-Zuid

Je kunt bij ons kiezen voor twee verschillende lessen:

Privéles: Tijdens deze les heb je een privétrainer tot je beschikking. Deze begeleidt je, zodat je supersnel alle trappen en stoten onder knie krijgt. Je kunt vragen stellen en krijgt feedback wanneer je dat nodig hebt.

Small Group Training: In kleine groepjes van maximaal zes personen krijg je kickboksles van een van onze trainers. De groepjes zijn klein genoeg, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen, maar wel gezellig.

Door deze manier van lesgeven zul je snel vooruitgang boeken. Voor je begint met trainen heb je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertel je waarom je graag wilt kickboksen, wat je doelen zijn. Als we dat weten, kunnen we daar naartoe werken.

Zo kun je bijvoorbeeld leren kickboksen omdat je wilt afvallen, of omdat je een betere conditie wilt krijgen. Een goede conditie is belangrijk voor hoe je je voelt. Als je altijd snel moe bent, of vaak ziek, dan kan een goede conditie daar veel verbetering in brengen.

Tijdens het intakegesprek kun je ook vertellen hoeveel ervaring je hebt met sporten en of je blessures hebt, waar rekening mee moet worden gehouden. Met deze informatie zullen we je gaan begeleiden en krijg je een trainingspakket op maat.

Kickboksen: een boost voor je gezondheid

Als je bij ons komt kickboksen, zul je met plezier gaan trainen. Onze trainers hebben alle kennis in huis om je een afwisselende en uitdagende training te geven. Dat is belangrijk, want dan heb je de motivatie om elke keer weer met enthousiasme te komen kickboksen.

Met kickboksen kun je je doelen bereiken: het is goed voor je spieren. Je wordt lenig en sterk. Je krijgt een mooi strak lichaam. Je hart en longen worden steeds sterker, zodat je een goede conditie krijgt.

Amsterdam-Zuid-Boksen

Het helpt ook bij het afvallen. Tijdens een stevige kickbokstraining verbrandt je lichaam een hoop calorieën, tot wel 750 per uur! Dat helpt, zeker als je ook aandacht besteedt aan gezonde voeding. De trainers van Delda Sport kunnen daar ook bij helpen.

Verder kan deze sport je eveneens helpen met je geestelijk welzijn. Het kan je zelfvertrouwen vergroten, omdat je voor jezelf leert opkomen. Je leert beter omgaan met tegenslagen en je krijgt meer doorzettingsvermogen.

Leer kickboksen bij Delda Sport

In een privéles of in de small group training ga je aan de slag om te leren kickboksen (of als je het al kunt, verfijn je je technieken). Je oefent alle trappen en stoten niet met elkaar (het sparren), maar traint alleen met de trainer of op een bokszak.

Kickboksen is een fijne sport, die goed is voor je lichaam en geest. Lijkt dit jou ook wel wat? Kom dan langs voor een gratis intakegesprek. Maak kennis met onze trainers in Amsterdam Noord.

Kijk of kickboksen jouw nieuwe favoriete sport wordt. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je

Gratis intake >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: