Beste sportschool Amsterdam

Hoe vind je de beste sportschool in Amsterdam? En wanneer is een kickboksschool de beste? Belangrijke punten om in het oog te houden zijn de trainers, hun opleiding, de sfeer in de sportschool en de kwaliteit van de lessen.

Hoe vind je de beste kickboksschool?

Hoe vind je een goede sportschool? De enige manier waarop je dat kunt doen, is zoeken op internet, een selectie maken en dan op bezoek gaan bij je favorieten. Maar waar let je op bij het zoeken?

Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • De opleiding en behaalde diploma’s van de trainers
  • De kwaliteit van de lessen: aandacht voor deelnemers, goede en duidelijke uitleg, een sfeer van veiligheid en plezier in het sporten, plezier in het lesgeven
  • Hygiëne: schone sportzaal, schone kleedkamers, wc’s en douches
  • Veiligheid: Houdt de trainer iedereen goed in de gaten, wordt er veilig gespard?
  • Grootte van de groepen: heb je de ruimte om te bewegen, loop je het risico iemand anders te raken?
  • De sfeer: voel jij je er op je gemak? Heerst er een competitieve sfeer, of juist een ontspannen?

Misschien denk jij wel aan de prijs die je moet betalen voor lessen. Maar de hierboven genoemde punten zijn belangrijker dan de kosten. Je kunt er vanuit gaan dat je liever in een sportschool traint waar je met plezier gaat sporten en waar de veiligheid hoog in het vaandel staat, dan bij de goedkoopste, waar de vloer vies is en trainers niet goed opletten.

Kickboksen bij Delda Sport

Zoek je de beste kickboksschool in de omgeving van Amsterdam, dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij Delda Sport in Landsmeer. Wij zijn goed bereikbaar via de A10. Vanuit de meeste wijken in Amsterdam ben je in 10 tot 20 minuten met de auto bij de sportschool.

Onze luxe boksstudio is ruim, comfortabel en voorzien van alle materialen die je nodig hebt. Er zijn fitnessapparaten, bokszakken en dumbbells en gewichten voor krachttraining.

Neem vast een kijkje in onze sportschool via onderstaand filmpje.

We bieden personal training aan voor iedereen die meer wil bewegen en wil werken aan zijn of haar gezondheid. We leren je kickboksen, een sport die kan helpen als je wilt afvallen, sterker wilt worden of een betere conditie wilt.

Onze werkwijze

Wij nemen jouw gezondheid serieus. Daarom besteden we veel aandacht aan veiligheid: al onze trainers zijn gediplomeerd en hebben al meerdere jaren ervaring met kickboksen. Je zult dus altijd sporten onder de begeleiding van iemand die weet wat hij doet.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je met plezier komt sporten. Hoe zou je elke week weer iets kunnen doen, waar je geen plezier aan beleeft?

Onze trainers proberen je elke keer weer uit te dagen; ze zetten een trainingsprogramma in elkaar dat afwisselend is, waardoor je altijd enthousiast weer aan de slag gaat.

We werken met kleine groepjes of individueel. Je zult dus altijd sporten met een groot gevoel van privacy. Onze kleine groepjes bestaan uit maximaal 8 mensen, dus je krijgt altijd veel aandacht van de trainer.

Kickboksen kan helpen bij veel gezondheidsdoelen: afvallen, het verbeteren van je conditie of sterker worden. Maar we doen meer dan alleen kickbokslessen geven. We begeleiden je op je weg naar een betere gezondheid.

Je kunt bij ons ook adviezen krijgen op het gebied van gezonde voeding, met tips voor lekker koken waarmee je toch kunt afvallen.

Ben jij op zoek naar de beste sportschool in Amsterdam? Vraag dan nu een gratis intake aan bij Delda Sport via onderstaande link. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: