De beste boksoefeningen voor beginners

Zoek jij leuke en goede boksoefeningen voor beginners? Als je begint met kickboksen heb je een duidelijke uitleg nodig en goede oefeningen om de technieken onder de knie te krijgen. Kickboks Masters is de online cursus voor beginnende kickboksers!

Kickboksen leren: thuis of in de sportschool

Als je net begonnen bent met kickboksen of nog geen ervaring hebt, dan heb je nog veel te leren. Neem je kickbokslessen in de sportschool, dan legt de trainer je alle beginselen uit. Maar wat doe je als je geen lessen kunt of wilt nemen?

Misschien heb je geen goede sportschool in de buurt of zijn lessen te duur. Om kickboksen te leren heb je wel een goede leraar nodig. Dan is Kickboks Masters de oplossing voor jou. Met deze uitgebreide cursus kun je thuis aan de slag om het kickboksen goed te leren.

Beste kickboxoefeningen beginners

De lessen worden gegeven door Danny Delvers, die alle ervaring in huis heeft om jou de kickbokstechnieken te leren. Als je alle modules doorneemt, heb je hetzelfde geleerd als de leerlingen die zijn lessen in de sportschool volgden.

Zijn uitleg is duidelijk en overzichtelijk, elke beweging wordt rustig voorgedaan. Er zijn 18 modules die elk een kickbokstechniek onder de loep nemen. Als beginner zul je merken dat het tempo rustig is en dat alle tijd wordt genomen om de informatie over te brengen.

Door alles dat je leert uit de cursus, wordt je gestimuleerd om zelf te gaan oefenen. Eerst leer je elke beweging goed uit te voeren. Daarna ga je proberen met meer kracht en snelheid aan het werk te gaan. Je bouwt het tempo rustig op.

Wat maakt Kickboks Masters de ideale cursus voor beginners?

Begint bij het begin, elke beweging wordt tot in detail uitgelegd.

Het is belangrijk dat je de kickbokstechnieken goed leert. Je houding is belangrijk, maar ook de manier waarop je stoot en trapt. Een verkeerde beweging kan zorgen voor blessures, maar zou ook je aanval en verdediging minder effectief maken.

Voor beginners beste kickboksoefeningen

De training wordt gegeven door Danny Delvers

Danny heeft ervaring met lesgeven, zowel aan beginners als aan gevorderden. Hij weet hoe hij informatie moet overbrengen, zodat leerlingen het kunnen begrijpen. Zijn uitleg is helder. Danny weet alles over kickboksen en zorgt dat jij het ook te weten komt.

18 Modules boordevol informatie

De cursus bevat 18 modules van elk 55 minuten lang. Elke module behandelt een kickbokstechniek. Leer veilig kickboksen, bekijk alle uitleg en informatie: van warming up, stoten en trappen en zaktraining. Oefen en leer van ervaren trainer Danny Delvers.

Bekijk hier een voorbeeld van de cursus Kickboks Masters:

Online, dus overal te kijken

Kijk en oefen met Kickboks Masters waar je maar wilt. Thuis met je laptop, smartphone of tablet, in de tuin, in het park of op het plein voor je huis. Train waar en wanneer het jou uitkomt. De cursus is te kijken op devices met zowel Android als iOS.

Thuis sporten in je eigen tempo

Ga je in de sportschool kickboksen, dan zul je meedoen met de groep. Sommigen leren sneller dan jij, anderen langzamer. Met Kickboks Masters heb je dit probleem niet. Je kijkt de modules in je eigen tempo!

Pik je het makkelijk op, dan ga je zo snel door de modules als je kunt. Maar heb je wat herhaling nodig, was iets niet duidelijk? Dan kijk je gewoon nog een keer. Het voordeel is, met Kickboks Masters krijg je je leven lang toegang tot al het materiaal.

Inhoud van Kickboks Masters

14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen

4 modules: Zaktraining work-outs

Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool

Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Niet alleen krijg je alle modules over het kickboksen, de tijdelijke bonus is vooral voor beginners een geweldige manier om hen vooruit te helpen.

Voor beginners beste oefeningen kickboxen

In de video “de basistechnieken toepassen in de praktijk” zie je twee echte trainingen, die Danny geeft. Je ziet hoe hij iemand helpt zijn technieken te verbeteren, wat de meest gemaakte fouten zijn en tips die jou ook kunnen helpen bij het kickboksen.

De tweede bonus is twee keer een persoonlijke feedback sessie. Je hebt dan de mogelijkheid jezelf te filmen tijdens je kickboksworkout en als je deze film naar Danny stuurt, zal hij je feedback geven. Hiermee krijg je allerlei tips om je te helpen een nog betere kickbokser te worden!

Voordelen van kickboksen

Ook jij kunt nu leren kickboksen. Als je denkt dat de investering te groot is, bedenk dan dat je met Kickboks Masters een cursus aanschaft, waar je je hele leven iets aan hebt. De technieken die je leert zorgen ervoor dat je een sport onder de knie krijgt, die je altijd kunt blijven doen.

Voor een sportschool betaal je een maandelijks abonnement en is uiteindelijk veel duurder. Je hebt er meer tijd voor nodig om alles te leren en met Kickboks Masters krijg je je eigen privé leraar aan huis!

Geniet van de vele voordelen van het kickboksen:

  • Een strak en gespierd lichaam krijgen
  • Een killerconditie, waardoor je je fit en sterk voelt
  • Jezelf kunnen verdedigen
  • Afvallen: je verbrandt tijdens een training van een uur tot wel 700 calorieen
  • Meer zelfvertrouwen

Beginners beste kickboksoefeningen

Kickboksen is voor iedereen

Wie je ook bent en wat je doel ook is, kickboksen is voor iedereen geschikt. Advocaat, politieagent, student, huisvrouw of onderwijzer, het maakt niet uit. Ben je jong of oud, iedereen kan kickboksen. En waarom zou je niet gemakkelijk vanuit huis sporten?

Thuis leren kickboksen is ideaal. Werk een module door als de kinderen naar bed zijn gebracht. Plan een kickbokstraining in als je thuis komt van je werk, waarna je even alle spanningen van de dag van je af kunt trainen.

Ben je aan het studeren en voelt je hoofd alsof het ontploft van al dat leren? Gun jezelf een energieke kickboksworkout en laad je weer op. Daarna gaat het studeren veel gemakkelijker.

Probeer Kickboks Masters nu uit en profiteer van deze aanbieding. Er is geen reden meer om te wachten. Leer de beste kickboksoefeningen voor beginners, zodat je al snel een echte Kickboks Master bent.

Klik hier voor Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: