Sportschool in Landsmeer

Als je op zoek bent naar een goede sportschool in Landsmeer, dan zit je goed bij Delda Sport. Voor iedereen die wil sporten in de regio Amsterdam zijn wij goed bereikbaar en kun je trainen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer.

Iedereen kan kickboksen

Voor iedereen die wil leren kickboksen bieden wij lessen aan. Je kunt bij Delda Sport gaan trainen in privélessen of in kleine groepjes (de Small Group Training). Alle lessen worden gegeven door trainers veel ervaring hebben en een goed diploma op zak hebben.

Kickbokslessen-Landsmeer

Of je nu al ervaring hebt met sporten of niet, als je wilt gaan trainen kun je bij ons terecht. Goede begeleiding is heel belangrijk, zeker als je nog nooit of niet vaak gesport hebt. Wij kunnen je helpen om je conditie op te bouwen.

Maak jij je zorgen over je conditie of of je wel handig, vaardig, snel genoeg bent? Dat is niet nodig. Als jij gemotiveerd bent en aan de slag wilt gaan, kunnen onze trainers je helpen om het kickboksen onder de knie te krijgen.

Ook als je wel al vaker gekickbokst hebt, kun je trainen bij Delda Sport. Je kunt je vaardigheden uitbouwen, je technieken verfijnen, sneller en sterker worden. De trainer zorgt ervoor dat jij altijd kunt blijven leren en uitgedaagd wordt.

Privéles of in kleine groepjes

Er zijn twee manieren waarop je les kunt krijgen. Voor je begint met trainen, krijg je een intakegesprek. Hierin vertel jij welke doelen je hebt (bijvoorbeeld afvallen of een betere conditie krijgen) en hoeveel ervaring je al hebt.

De trainer kan op basis van deze informatie een trainingsschema opstellen, zodat jij precies de juiste begeleiding krijgt. Zo zul je snel en efficiënt aan je doelen kunnen werken.

Privéles: Tijdens deze lessen sport jij alleen, onder begeleiding van een personal trainer. Het grote voordeel is dat je kunt leren in je eigen tempo en dat je precies die feedback krijgt die je nodig hebt. Zo zul je razendsnel vooruit gaan!

Small Group Training: In deze groepjes trainen maximaal zes mensen samen, onder begeleiding van een personal trainer. Samen sporten is vaak net wat gezelliger en kan je motiveren om elke keer weer te gaan trainen. Je helpt elkaar door de moeilijke momenten.

Wil je zien hoe een training eruit kan zien en wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Toch zijn dit kleine groepjes en heeft de trainer tijd en ruimte genoeg om iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden. Je krijgt feedback als dat nodig is en kunt altijd om extra uitleg vragen.

De pluspunten van Delda Sport

In onze sportschool hebben we een aantal punten waar we veel aandacht aan besteden:

Plezier in het sporten

Elke week iets doen waar je geen zin in hebt, werkt niet. Wij zorgen ervoor dat je met plezier elke keer komt kickboksen. Daardoor zul je veel gemakkelijker je doelen bereiken. De trainingen zijn echt wel intensief, maar leuk en uitdagend om te doen.

Persoonlijke aanpak

Wij willen jou helpen om je doelen te bereiken. Dus de trainer zal altijd met jou samenwerken en inspringen op wat je nodig hebt. Daarom is de begeleiding altijd afgestemd op jouw situatie.

Privacy

Een op een trainen is de efficientste manier om te trainen. Dat merk je in de privelessen. Maar onze sportschool is ruim en we werken alleen met kleine groepen. Dus je hebt tijdens je training alle ruimte en privacy.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: