Sportschool Landsmeer: 6 punten waar je op kunt letten bij het kiezen van de juiste sportschool
24 juli 2018 

Sportschool Landsmeer: 6 punten waar je op kunt letten bij het kiezen van de juiste sportschool

Een sportschool in Landsmeer aan het zoeken? Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe sportschool is het belangrijk om op een aantal dingen te letten.

De meeste mensen die starten bij een nieuwe sportschool haken namelijk na een tijdje weer af.

Met de tips uit dit artikel kun jij ervoor zorgen dat je een sportschool in Landsmeer vindt waar je het wel kunt volhouden op lange termijn.

1.Welke sfeer wil je in een sportschool?

Wanneer je gaat starten bij een sportschool dan is de intentie niet om na een aantal weken te stoppen, maar is de planning toch wel vaak om minimaal een half jaar te gaan trainen bij die gym.

sporten in Landsmeer

Wat dan erg belangrijk is, is hoe de sfeer is. Hoe zijn de medewerkers en trainers.

Lopen ze je straal voorbij als een nummer of maken ze een praatje met je. En hoe zijn de leden van de club onder elkaar. Een positieve sfeer tijdens het trainen zorgt ervoor dat je het vele malen langer volhoudt en dat je met plezier gaat trainen.

2.Heeft de sportclub gediplomeerde trainers?

Wanneer je ergens gaat trainen en je krijgt les van de trainers, dan is het wel heel fijn dat deze trainers beschikken over de juiste diploma’s. Het zal je verbazen dat er in Nederland toch nog sportscholen zijn die trainers laten lesgeven die niet over de juiste diploma’s beschikken. Vraag daarom altijd bij het intake gesprek naar de opleidingen van de trainers.

3.Heeft de sport die je gaat doen een hoge funfactor?

Wanneer je gaat sporten is het van groot belang dat je een sport vindt die je echt leuk vindt. De meeste mensen die beginnen met sporten doen dit voor hun gezondheid. Ze willen bijvoorbeeld afvallen of een sterker en gezonder lichaam.

Op het moment dat je een sportschool vindt die het sporten ook echt leuk maakt, dan maak je de switch van “ik moet sporten voor mijn gezondheid”naar “ik ga sporten omdat ik het leuk vindt”.

Op het moment dat je het sporten echt leuk vind, is het niet moeilijk om vol te houden en komen de resultaten vanzelf.

leuke sportclub in landsmeer

Bij Delda Sport gebruiken we kickboksen als instrument om de doelstellingen te bereiken. Buiten de vele voordelen zoals betere conditie, uitlaatklep, zelfverzekerder worden die deze sport met zich meebrengt, heeft deze sport een mega grote funfactor waardoor de leden dus blijven komen.

Probeer dus voor jezelf een sport te vinden die je leuk lijkt. Ons advies neem bij 2 of 3 verschillende sportclubs een proefles en kijk na deze 3 trainingen bij welke club jij het meeste plezier hebt.

4. Heb je een stok achter de deur bij deze club?

Wanneer je gaat sporten ben je gemotiveerd, maar wat al sneller merkt is dat de motivatie weken hierna al snel weer weg valt.

Probeer daarom voor jezelf te kiezen voor een lidmaatschap waarbij je echt voor jezelf de commitment aan gaat.

Kies je iedere keer voor een los lesje of ga je gewoon knallen en neem je een lidmaatschap van een jaar waardoor je toch meestal vaker gaat trainen dan een losse les. Let wel op dat de funfactor hoog is wat wij hebben verteld bij punt 3.

Het is natuurlijk erg zonde wanneer jij een lidmaatschap van een jaar neemt en na een aantal weken alweer stopt omdat je het niet leuk vindt.

Wanneer jij de eerste training denkt dit is precies wat ik zoek en ik vind het echt leuk, knal dan gewoon en ga de commitment aan voor een langere periode.

5.Welke resultaten behalen de leden van deze sportschool?

Wanneer je ergens gaat trainen wil je natuurlijk ook resultaat hebben. Dit weet je natuurlijk niet van te voren, maar wat je wel kunt doen is zoeken naar de ervaringen van de huidige leden. Zoek op google naar [Naam Sportschool] ervaringen.

Via google kom je dan vaak de reviews en ervaringen tegen van de huidige leden of mensen die daar in het verleden hebben gesport.

Je kunt ook eventueel op Youtube zoeken naar filmpjes over de sportschool. Wij hebben er zelf ook een video staan van onze huidige leden, waarin zij vertellen wat de resultaten zijn van onze trainingen.

Bekijk de video hieronder:

6. Ga voor een proefles en kijk wat bij je past

Bedankt voor het lezen van dit artikel, we hopen dat deze tips jou helpen met het vinden van de geschikte sportschool in Landsmeer.

Wij van Delda Sport bieden 1 op 1 trainingen aan en trainingen in kleine groepjes.

Wil je een proefles bij ons proberen, klik dan op de onderstaande link en vraag een gratis intake gesprek aan:

Intake gesprek aanvragen>>

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: