Sportschool Amstelveen

Ben jij op zoek naar een sportschool in Amstelveen, waar je elke week een lekkere workout kunt doen? Kom eens kijken bij Delda Sport in onze nieuwe vestiging in Amstelveen. Train in kleine groepjes of neem een privéles.

Kickbokslessen in Amstelveen

Wij bieden trainingen aan voor iedereen. Als je al ervaring hebt, kun je je aansluiten bij een bestaand groepje van jouw eigen niveau. Onder begeleiding van onze ervaren trainers, leer je je technieken verfijnen en krijg je elke keer een uitdagende training.

Heb je nog geen ervaring met kickboksen of sporten in het algemeen, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten trainingen: Privétraining of in kleine groepjes van maximaal zes personen.

Amstelveen-Sportschool

Het voordeel van een privetraining is dat je in je eigen tempo alle kickbokstechnieken kunt leren, onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Je krijgt feedback wanneer je dat nodig hebt.

Maar ook in de small group training is ruimte voor een persoonlijke aanpak. Omdat de groepjes klein zijn kan de trainer aan iedereen aandacht geven. En je hebt het voordeel van het gezelschap en de steun van anderen.

Voor je begint met de lessen, krijg je een intake gesprek. Hierin vertel je wat je wilt bereiken. Met kickboksen kun je bijvoorbeeld werken aan je gewicht, om een paar kilo kwijt te raken.

Ook is het heel geschikt als je een betere conditie wilt krijgen of fitter en sterker wilt worden. Met deze informatie kan de trainer een passende training samenstellen.

Kickboksen in PT studio

In het noorden van Amstelveen vind je onze nieuwe vestiging, goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Bij onze sportschool kun je gratis parkeren (dat geldt ook voor Delda Sport Landsmeer). Bekijk het kaartje om te zien waar de twee Delda Sport vestigingen zich bevinden.

Sporten is belangrijk voor een goede gezondheid en om je lekker in je vel te voelen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je graag bij ons terug komt. Daarom zul je bij ons comfortabel, veilig en met veel plezier kunnen sporten.

Je kunt trainen in een luxe, ruime PT studio (oppervlakte 400 m2). Omdat we alleen trainen in kleine groepjes of 1 op 1, heb je alle ruimte die je nodig hebt. Bij een standaard sportschool kan het wel eens zijn dat je elkaar in de weg loopt, omdat de groepen groot zijn.

SportschoolAmstelveen

Onder begeleiding van de trainer leer je kickboksen. Er wordt niet gedaan aan sparren. Kickboksen is dus echt een veilige sport om te doen. De trappen en stoten kun je oefenen met de trainer of op een bokszak.

Doe mee met de 8 weken Challenge

Zoek je nog een extra uitdaging? Doe dan mee met de 8 weken Challenge. Je kunt ook in Amstelveen meedoen: bepaal voor jezelf een doel, waar je naartoe wilt werken in 8 weken tijd. Elk sportief doel is mogelijk. Afvallen, je conditie verbeteren of sterkere spieren kweken!

Bij Delda Sport gaan we je hiermee helpen. We bieden een compleet pakket aan, waarin aandacht is voor sporten, maar ook voor voeding. Zo kun je in korte tijd heel veel bereiken. Je kan drie keer in de week komen kickboksen.

Voor de Challenge begint meten we je gewicht. Tussendoor wordt dit nog eens gemeten en ook aan het einde. Zo kun je goed zien of en hoe snel je vooruitgaat. Kun jij ook wel een boost in je gezondheid gebruiken? Doe ook mee en schrijf je in! (je kunt het formulier onderaan de pagina gebruiken).

Ben je benieuwd of kickboksen ook voor jou een leuke sport kan zijn? Je kunt altijd even langskomen bij onze sportschool. Als je meer wilt weten, kun je contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: