Privéles kickboksen, zo leer jij goed en snel kickboksen
16 september 2021 

Privéles kickboksen, zo leer jij goed en snel kickboksen

Privéles kickboksen is de beste manier om snel de kickbokstechnieken onder de knie te krijgen. Als beginner kun je instromen in een grote groepsles van meer dan 20 man, maar hier krijg je bijna geen aandacht, waardoor het lang duurt voor je de technieken echt goed onder controle krijgt. Dat is zonde en je loopt een groter risico op blessures.

Bij privéles kickboksen krijg jij de volledige aandacht en wordt de training helemaal aangepast op jouw niveau en de snelheid waarmee jij de training oppakt. Bij Delda Sport train je samen met je personal trainer en heb je volop privacy, waardoor je meteen op je gemak bent en je veilig voelt.

Privéles kickboksen werkt daardoor beter en sneller. Privélessen zijn mogelijk voor alle niveaus, voor jeugd en volwassenen. Of je nu een beginner bent, een gevorderde die zijn of haar techniek wil verbeteren of een wedstrijdvechter die wil trainen voor een wedstrijd, je zit goed bij de personal trainers van Delda Sport.

“Privéles kickboksen bij Delda Sport: Een unieke methode die niet alleen doet wat hij moet doen, jou sterk, slank en fit maken, maar ook nog eens ontzettend leuk is!”

Waarom zou je privéles kickboksen nemen?

Privéles kickboksen is toch hartstikke duur? Waarom zou je les nemen bij een personal trainer, je kunt toch ook zelf in de sportschool aan de slag gaan? Even eerlijk, ga je zo je doelen bereiken? De meeste mensen beginnen enthousiast, maar al snel worden de trainingen saai, je slaat een training over en voor je het weet ben je sponsor van de sportschool, zonder dat je er zelf nog komt.

Dat is natuurlijk niet de manier om je doelen te bereiken. Alle begin is moeilijk en je weet zelf vaak niet wat jouw lichaam nodig heeft om echt een goede training te krijgen. Zo ben je vaak uren aan het sporten zonder resultaat.

Privéles kickboksen gaat hier verandering in aanbrengen. Ten eerste is een training overslaan geen optie meer, je personal trainer staat op jou te wachten. Daarnaast wordt er gewerkt met een doelgericht trainingsprogramma, waardoor je snel resultaten gaat zien. Dat werkt motiverend! Je personal trainer zorgt ervoor dat elke privéles een feestje wordt. Zo ga jij elke keer met plezier naar de sportschool. Had je dat ooit verwacht?

“In één uur privéles kickboksen leer je hetzelfde als in 15 groepslessen!”

Voordelen privéles kickboksen

De privélessen kickboksen zijn helemaal aan te passen aan jouw agenda. Wil je ’s ochtends vroeg trainen of liever ’s avonds na je werk? Het kan allemaal. Is het mooi weer, dan trainen we toch lekker in het park bij jou in de buurt?

Privélessen zijn een mooie start als je lang niet gesport hebt. Je zult snel vooruitgang boeken, waardoor je vol zelfvertrouwen mee kunt doen met small Group trainingen wanneer je dat wilt. Privéles biedt je veel voordelen!

  1. Je krijgt 100% onverdeelde aandacht van je personal trainer
  2. Door intensieve begeleiding leer je alle technieken perfect aan
  3. Je doelen worden goed voor ogen gehouden
  4. De gestructureerde lessen laten je snel vooruitgang boeken
  5. Je weet precies waar je mee bezig bent
  6. Elke les is een feestje, op de spierpijn na misschien…
  7. Je doet dit samen met jouw personal trainer
  8. Elke les wordt je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen
  9. Je gaat eindelijk je doelen behalen!

Privéles kickboksen

Nadelen van privéles kickboksen?

O.k. er zijn ook een paar nadelen aan privéles kickboksen. Je hebt nu geen excuses meer om je eigen resultaten te saboteren. Je zult echt aan de slag moeten. Dat betekent zweten, spierpijn, afzien en jezelf tegenkomen tijdens de training. Maar het is allemaal voor het goede doel! Je zult een ongelofelijk goed gevoel hebben na de training. Je bent met recht trots op jezelf. Veel van onze leden omschrijven het als een soort verslaving, zo leuk gaan ze de lessen vinden.

Wat mag je verwachten van privéles kickboksen?

Privéles kickboksen laat je verbluffende resultaten bereiken. Door onze intensieve en gestructureerde begeleiding zie je al binnen enkele weken resultaat. Sneller dan je nu voor mogelijk zult houden. Je personal trainer zal je enthousiast houden tijdens de training en geeft je een stevige duw in de rug, om het beste uit jezelf te halen.

Met privéles kickboksen ga jij je doelen behalen, of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of in het algeheel beter in je vel wilt komen te zitten. We gaan dit samen bereiken!

Daarom gaan we voor de training eerst jouw doelen bepalen. We bespreken de mogelijkheden en stellen realistische doelen voor jouw niveau. Daar stemmen we de training op af.

Wil jij ook binnen enkele weken zulke resultaten behalen?

Resultaat privéles kickboksen

Resultaat privéles kickboksen

Goed leren kickboksen met privéles

Privéles is de beste manier om goed te leren kickboksen. Of je al bekend bent met kickboksen of niet, zowel een beginner, meer gevorderde kickbokser of  professioneel wedstrijdbokser leert beter kickboksen met privéles.

Bij Delda Sport in Amsterdam Landsmeer sport je samen met je personal trainer, in een privé personal training studio. Hier heb je volop rust, ruimte en de onverdeelde aandacht van je trainer: de ideale manier om veel te leren. Bij Delda Sport vind je alleen gediplomeerde trainers met ruime ervaring. Samen gaan jullie aan de slag om het kickboksen snel onder de knie te krijgen.

“Eén privéles kickboksen staat gelijk aan ongeveer 10 tot 15 groepslessen.”

Een van de grootste voordelen van privéles kickboksen is de constante feedback die je van je personal trainer krijgt. Elke beweging wordt gevolgd, tot er geen fouten meer te zien zijn in jouw techniek. Je leert alle basistechnieken op een veilige en blessurevrije manier aan. Je personal trainer zorgt ervoor dat elke training leuk en uitdagend blijft. Elke training zal je trainer jou motiveren, zodat je alweer uitkijkt naar de volgende training.

Privéles kickboksen in luxe PT studio

Ben je de overvolle sportscholen zat? Wil je niet meer trainen in volle ruimtes, waar je slechts één van de velen bent? In sommige sportscholen zien we groepen trainen van wel 15 tot 20 mensen tegelijk. Dat zul je bij Delda Sport niet zien. Je kunt in alle rust en privacy trainen in onze luxe PT studio. Bij ons geen volle, drukke ruimtes. De trainer kan jou zoveel aandacht geven als jij nodig hebt. Er staan tenslotte geen 20 anderen naast je die ook aandacht nodig hebben.

Misschien heb je het weleens geprobeerd, kickboksen in een groepsles. Zeker als beginner is dit pittig. De trainer zal rekening houden met het gemiddeld tempo van leren. Dit kan voor jou te langzaam of (nog) te snel zijn. Daardoor voelt een training niet als een uitdaging, of de oefeningen komen zo snel voorbij dat je de bewegingen moet afraffelen en daardoor niet goed uitvoert. De trainer kan niet iedereen in de gaten houden en zal je niet iedere keer corrigeren, waardoor je sommige technieken verkeerd aanleert.

Grote kans dat je wordt afgeleid door de mensen om je heen. Misschien voel je je niet zo op je gemak tussen de meer ervaren kickboksers, je voelt je onzeker of onhandig. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, want ook jij gaat het leren, maar dan wel op je eigen tempo.

In onze privé studio heb je hier geen last van. Je traint alleen met je trainer en die weet precies hoe hij het beste uit je kan halen. Hij of zij zal je helpen met de oefeningen die je moeilijk vindt en zorgen dat je snel alle basistechnieken kent. De intensieve begeleiding werkt prettig en efficiënt, omdat je zonder afleiding met zijn tweeën aan het trainen bent. Zo leer je in één uur privéles hetzelfde als in 15 groepslessen!

Privéles kickboksen personal trainer

Je doelen bereiken met privéles kickboksen

Als je gaat sporten heb je een bepaald doel voor ogen. Je wilt iets gaan bereiken met je inspanningen. Bereik je jouw doelen niet, dan ben je er snel klaar mee. Dat zien we wel aan de vele ongebruikte sportschool abonnementen. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier komt sporten. Dat je het niet alleen doet omdat het ‘moet’, maar omdat je het leuk vindt.

Er is niets zo motiverend als je doelen dichterbij zien komen. Daar wordt je toch vanzelf fanatiek van? Het voordeel van kickboksen met een personal trainer, is dat je kunt werken aan je eigen doelen. Vooraf worden je doelen besproken en er wordt gekeken naar wat haalbaar is in welke tijd. Tijdens de trainingen houdt je personal trainer jouw doelen in het oog. Er wordt gericht getraind, zodat je efficiënt en doelgericht bezig bent.

Kickboksen hoeft geen doel op zich te zijn. Niet iedereen wil professioneel kickbokser worden. Maar het is wel een sport waarmee je op een leuke manier je doelen kunt behalen. Het is een ideale sport als je wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of meer kracht wilt krijgen. Daarnaast helpt het je ook mentaal sterker te worden, wat geen overbodige luxe is in deze gestreste wereld.

Trainen zoals jij het wilt

Iedereen is anders, dus waarom zou je een algemeen trainingsschema volgen? Train zoals jij dat wilt. Bespreek van tevoren met je trainer wat je wilt bereiken, zodat hij de training hierop kan afstemmen. Kickboksen is uitermate geschikt voor mensen die op een gezonde manier willen afvallen en hun conditie willen verbeteren. Een privéles kickboksen is absoluut een full body work-out, alle spiergroepen komen aan de beurt.

Samen met je trainer ga je aan de slag om jouw doelen te bereiken. Doordat de oefeningen en intensiteit zijn aangepast op wat je wilt bereiken en je niveau, zul je merken dat je snel vooruit gaat. Dat werkt enorm motiverend en zorgt ervoor dat je door wilt gaan met trainen.

Kickboksen bij Delda Sport is meer dan alleen een leuke sport. Wij helpen je graag vooruitgang te boeken in je hele gezondheid, want een gezonde levensstijl is meer dan alleen sporten. We geven je advies op het gebied van gezonde voeding en je complete levensstijl, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Kickboksen met 1 op 1 begeleiding is ideaal voor jou, als je nog nooit gekickbokst hebt. Binnen no-time heb je de belangrijkste kickbokstechnieken onder de knie. In de video hieronder zie je Richard, die al na een paar lesjes de basistechnieken beheerst. Daarna gaan we uiteraard verder met het finetunen van de technieken.


Wat leer je in een privéles kickboksen?

In een privéles kickboksen leer je alles wat je nodig hebt om het beste uit je training te halen. Je leert trappen en stoten, verdedigen en aanvallen. Tijdens elke training werk je aan je conditie en wordt ook de nodige krachttraining meegenomen. Met elke training zal je merken dat je balans, coördinatie en reflexen verbeteren.

Kickboksen is een toegankelijke sport, die voor iedereen geschikt is. Het maakt niet uit of je al een fit en sportief persoon bent, of dat je conditie nu nog matig is. Met je personal trainer ga je aan de slag om sterker en fitter te worden. Elke training verleg je jouw grenzen, maar altijd op een veilige manier. Je trainer kijkt goed naar wat je aankunt, zodat je zonder blessures kunt trainen.

Het is voor ons belangrijk dat je met plezier komt sporten. Dat is de enige manier waarop je een sport lang vol kunt houden. Met privéles kickboksen zorgen we voor een goede basis, waarvan je de komende jaren plezier hebt.

Wil je eens een privé kickboksles uitproberen? Ontdek nu of jij kickboksen net zo leuk vindt als onze 354 tevreden leden. Je kunt een gratis intake gesprek aanvragen en een proefles doen met een van onze personal trainers. Wij maken graag kennis met jou en zijn enthousiast om jou kennis te laten maken met onze methode.

Omdat wij geloven in onze resultaten is de intake natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend. Pas als jij overtuigd bent en enthousiast om aan de slag te gaan, dan plannen we een proeftraining in. Wij zijn er klaar voor, wanneer kom je langs?

Vraag hier je gratis intake aan.

Over de schrijver
younes
Door

younes

op 13 May 2014

Wat gaat mijn dat kosten! Prive lessen

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 12 Sep 2017

Beste younes, de prijs is afhankelijk van of je 1 op 1 training wilt of in een small group.

Cyiza Wills
Door

Cyiza Wills

op 10 Dec 2014

Beste,Ik ben geinteresseerd in de prive kickbox lessen.Hoeveel gaat dit mij kosten? Is dit ook beschikbaar voor Almere

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 12 Sep 2017

Beste Cyiza,, de prijs is afhankelijk van of je 1 op1 training wilt of in een small group. Helaas zitten wij niet in Almere gevestigd.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: