Personal training Amstelveen

Zoek jij een goede sportschool in Amstelveen, waar je kunt trainen met een personal trainer? Bij Delda Sport kun je leren kickboksen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Gewoon om lekker te sporten, af te vallen of meer spieren te ontwikkelen.

Leren kickboksen in Amstelveen

In onze nieuw geopende sportschool in Amstelveen kun je terecht om onder begeleiding van een personal trainer te kickboksen. Je leert alle basistechnieken, de trappen en stoten. Dit doe je zonder te sparren.

Sparren is het met elkaar oefenen, waarbij je aanvalt en verdedigt. Daar kun je blessures bij oplopen. Daarom bieden wij kickboksen zonder te sparren aan. Je oefent de kickbokstechnieken alleen maar op een bokszak of met de trainer.

Op die manier is kickboksen gewoon een fijne full body workout, waar je lekker je energie in kwijt kunt. En het is daardoor geschikt voor iedereen: man, vrouw, jong of oud.

Personal-TrainerAmstelveen

Kickboksen kun je bij Delda Sport leren in privelessen of in kleine groepjes (small group training).

Privéles kickboksen

Door te kiezen voor priveles, weet je zeker dat je het kickboksen heel snel onder de knie hebt. Je leert in een uur net zoveel als in 15 uur groepsles. Dat komt omdat je altijd les krijgt in je eigen tempo en omdat alle aandacht op jou gericht is.

Dat werkt wel zo prettig. Je kunt vragen stellen wanneer je wilt. Het trainingsprogramma wordt ook helemaal afgestemd op jouw doelen. Dus of je nu een goede conditie wilt krijgen, wilt afvallen of sterker wilt worden, met de privélessen gaat je dat zeker lukken.

Small group training

In de kleine groepjes van de small group training heb je het voordeel van een privéles (veel aandacht), maar toch de gezelligheid van sporten met anderen. Er zitten maximaal zes personen in een groep, dus je bent niet maar een van de velen.

Ook in de small group training werk je aan je eigen doelen en krijg je veel feedback van de trainer. Maar je hebt ook steun aan de anderen, kunt elkaar helpen en wordt gemotiveerd door de anderen.

Je kunt je aansluiten bij een groepje dat ongeveer jouw niveau heeft, of zelf een nieuw groepje starten met vrienden of collega’s.

Met een trainer van Delda Sport kun je je doelen bereiken. Wij werken met je samen en zorgen dat je in korte tijd veel kunt bereiken. We beginnen met een intakegesprek. Hierin vertel je wat je doel is, waar je naartoe wilt werken.

Verder kun je aangeven hoeveel ervaring je hebt met sporten, of je last hebt van blessures en waar we rekening mee moeten houden. Of je nu wel of geen ervaring hebt met sporten, maakt niet uit. Ook mensen die nog nooit gesport hebben, kunnen bij ons terecht. We beginnen bij het begin.

Amstelveen-personal-trainer

Op basis van dit intakegesprek stelt de trainer een programma samen. Dat is dan helemaal toegespitst op jouw situatie en je doelen. Op die manier kun je heel gericht gaan sporten. Wij geven je ook tips voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Kickboksen in Amstelveen

Delda Sport heeft twee vestigingen in de buurt van Amsterdam, een in Landsmeer en nu ook een in Amstelveen. Onze sportschool in Amstelveen is van alle gemakken voorzien.

Je kunt er gemakkelijk komen, vanuit Amsterdam en omstreken via de A9 of de A10. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de sportschool.

Als je komt kickboksen, sport je in onze grote, luxe PT studio met een oppervlakte van 400 m2. Omdat je in kleine groepjes of alleen met de trainer sport heb je altijd lekker de ruimte.

Sporten met veel privacy is ideaal om aan je doelen te werken. Je kunt je veel beter concentreren, omdat je niet afgeleid wordt door anderen. Niet door geluiden, niet doordat er iemand vlak naast je staat en de trainer heeft al zijn aandacht ook voor jou.

In Amstelveen kun je ook meedoen met de 8 Weken Challenge. Tijdens deze Challenge Weken ga je er volop voor om jouw doelen te bereiken. En wij staan klaar om je daarbij te helpen. Je stelt zelf je doel vast: hoeveel wil jij afvallen of wil je gaan voor die killer conditie?

Tijdens de Challenge word je begeleid door een voedingsdeskundige en kun je drie keer per week komen trainen. We houden je gewicht bij met een beginmeting, een tussenmeting en een eindmeting. Zo zorgen we met zijn allen voor een geweldig resultaat in acht weken tijd!

Amstelveen-personaltrainer

Waarom kickboksen?

Als je op zoek bent naar een manier om je conditie te verbeteren, af te vallen of gewoon omdat je een leuke sport wilt doen, dan kunnen we kickboksen echt aanraden. Het is een sport die goed is voor je hele lichaam en het heeft een hoge fun factor.

Kickboksen is geschikt voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Zoals gezegd ga je bij Delda Sport niet met elkaar sparren. Je loopt dus geen risico op blessures, omdat je kickbokst om fit te worden. Het is een workout, net als fitness.

Je werkt aan je conditie omdat je tijdens een training non stop in beweging bent. Je gebruikt al je spieren voor de trappen en stoten, dus je spieren worden hierdoor sterk en strak. Alles bij elkaar verbrand je tijdens een training wel 700 calorieën per uur. Dat helpt wel als je wilt afvallen.

Kickboksen is een uitdagende sport, maar onze trainers weten precies hoe ze jou moeten motiveren. Ze zorgen ervoor dat elke training anders is dan de vorige. Je krijgt weer andere oefeningen en dat houdt jou mentaal en fysiek bij de les.

Wij vinden dat sporten leuk moet zijn, dus daar doen we alle moeite voor. Als het niet leuk is, houd je het niet vol. Daarom kun je onze trainers vertrouwen, zij zorgen ervoor dat je gemotiveerd en enthousiast elke training weer terugkomt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar kickboksen en wil je eens een proefles komen nemen? Dat kan, kom kennismaken met onze trainers, kom de sfeer proeven in onze nieuwe sportschool. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Proefles aanvragen >>

Bekijk hier waar Delda Sport Landsmeer en Amstelveen gevestigd zijn:

Overzichtskaart

Bettina
Door

Bettina

op 08 Oct 2018

wauw lijkt me leuk kickboksen te leren.Ik wil wel een proefles. Groetjes Bettina

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 09 Oct 2018

Dag Bettina, Zojuist elkaar gesproken, leuk dat je zin hebt in de proeftraining. Tot vrijdag :)

Ralph
Door

Ralph

op 09 Oct 2018

Dankjewel voor dit artikel. Ik was inderdaad naar een goede personal trainer in Amstelveen. Ik woon in de buurt en heb direct mijn eerste stap overwonnen. Ik heb een proefles aangevraagd. Bedankt ook voor de snelle reactie!

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 09 Oct 2018

Ralph Graag gedaan, we zien je snel voor je eerste kickboks priveles.

Danielle
Door

Danielle

op 09 Oct 2018

Bedankt voor de info! Die challenges klinken wel als een goede stok achter de deur... kan ik wel gebruiken ;)

Marina Morks
Door

Marina Morks

op 10 Oct 2018

Wat goed dat er nu ook een locatie is in Amstelveen, om met een personal trainer te werken! Samen met de locatie in Landsmeer kan iedereen in Amsterdam terecht bij Delda Sport voor een intensieve les kickboksen. En nog gratis parkeerplaats voor de deur ook, hoe ideaal is dat?!

Robin
Door

Robin

op 10 Oct 2018

Ik dacht altijd al dat kickboksen goed voor je conditie is. Dit artikel laat weer duidelijk zien dat het echt zo is. Zijn de small groep training gemengd? Doen er ook vrouwen mee?

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 31 Dec 2018

Dag Robin, de trainingen zijn inderdaad gemengd, maar we hebben ook groepjes waar alleen vrouwen inzitten en groepjes waar alleen mannen in zitten. Sportieve groeten, Team Delda Sport

Elke
Door

Elke

op 11 Oct 2018

Lijkt me superleuk zo kickboksen, zelf nog nooit gedaan. Wel vroeger tae bo.

Lizet
Door

Lizet

op 17 Oct 2018

Kickboksen is super! Jaren gedaan, en veel kracht en conditie opgebouwd. Jammer genoeg woon ik niet echt in de buurt, anders was ik zeker langs gekomen :-)

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: