Personal trainer aan huis Bussum

Woon je in (de omgeving van) Bussum en zoek je een personal trainer aan huis? Met de hulp van een personal trainer kun je werken aan je gezondheid, fit worden of je conditie trainen. De trainers van Delda Sport kunnen bij jou thuis komen en je helpen je doelen te bereiken.

Kickbokstraining aan huis

Voor iedereen die fit, slank of sterker wil worden, is kickboksen een geweldige sport om te gaan doen. Het is leuk om te doen, het daagt je uit en je kunt elke training andere oefeningen doen. Daardoor blijft het interessant om te doen.

Als de trainer bij je aan huis komt, leert hij of zij je alle kickbokstechnieken. Je oefent de trappen en de stoten, dit zijn bijvoorbeeld highkicks en lowkicks, de jab en de uppercut. Doordat je een privétraining krijgt, duurt het niet lang voor je dit onder de knie hebt.

Bussum-Personaltrainer-aanhuis

Het trainen kun je in je eigen huis doen. Je hebt hier niet meer voor nodig dan een ruimte van drie bij drie meter. Dus heb je nog een lege slaapkamer, een plek in de huiskamer waar je vrij kunt bewegen of een zolder, dan kan de training beginnen.

Maar het is ook mogelijk om buiten aan de slag te gaan. Is er bij jou in de buurt een park, een plein of een bos? Dat werkt ook prima. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt en wat bij je past. De trainer kan zowel binnen als buiten een training met je doen.

De voordelen van een personal trainer aan huis

Door te gaan kickboksen kun je werken aan elk doel dat je hebt: afvallen, een betere conditie of sterkere spieren krijgen. Wat het ook is, met de personal trainer zul je er geen problemen mee hebben om het te bereiken.

Waarom werkt een personal trainer zo goed? Dit zijn de voordelen:

  • Je krijgt privéles, dus er is alle tijd voor uitleg, voordoen en feedback geven.
  • Training op maat: de training wordt afgestemd op wat jij nodig hebt, het doel dat je wil bereiken, hoe snel je leert en je mogelijkheden.
  • Je wordt niet afgeleid door andere sporters
  • De trainer helpt je gemotiveerd en enthousiast te sporten.
  • De trainer zorgt ervoor dat elke training afwisselend en leuk is.

Personal-trainer-aanhuis-Bussum

Een privéles kickboksen staat gelijk aan wel 15 uur sporten in een groep. Dus je zult echt snel vooruit gaan. Daarnaast is het heel fijn dat je gewoon thuis kunt trainen. Je krijgt les wanneer je wilt en hoeft er de deur niet voor uit!

Voor de training begint krijg je een intakegesprek. Het is belangrijk dat je de trainer leert kennen en merkt of je een klik met hem of haar hebt. In dit gesprek vertel je wat je doelen zijn, of je al ervaring hebt met sporten en of er dingen zijn waar rekening mee moet worden gehouden.

Als alles duidelijk is stelt de personal trainer een schema op en daarmee gaan jullie aan de slag. Dit werkt natuurlijk heel effectief. Met een personal trainer als stok achter de deur zul je snel naar je doel toewerken.

Personal trainer van Delda Sport

Door een personal trainer in te schakelen, krijg je de beste mogelijkheden om te werken aan jouw gezondheid. De trainers van Delda Sport weten alles over voeding, het menselijk lichaam, kickboksen en hoe iemand te begeleiden.

Zou jij ook met een personal trainer aan de slag willen gaan? Kijk hieronder nog even naar een filmpje waarin Quinty Trustfull (presentatrice van RTL) met Danny Delvers aan het trainen is.

Geef je nu op via onderstaand formulier. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: