Personal trainer aan huis Amsterdam de Pijp

Denk jij erover om met een personal trainer aan huis te gaan sporten en woon je in Amsterdam de Pijp? Een personal trainer kan je helpen je doelen te bereiken, om snel gezond en fit te worden.

De voordelen van thuis trainen

Naar de sportschool gaan is handig, daar hebben ze materiaal dat je thuis misschien niet hebt. Je krijgt begeleiding van een trainer en je hebt er alle ruimte. Misschien vind je het ook wel gezellig om met anderen te sporten.

Maar het is niet altijd ideaal om in de sportschool te trainen. Het kan zijn dat je een hoop tijd kwijt bent met reizen, je houdt er niet van dat er altijd onbekenden naast je sporten en een praatje willen maken. Je kunt je bekeken voelen en daardoor onzeker.

Wat is er dan mooier dan thuis te kunnen sporten? Als je kiest voor een personal trainer, dan komt hij of zij naar jouw huis en krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. De trainer komt op het moment dat het jou uitkomt.

Personaltrainer-aanhuis-AmsterdamdePijp

Een training kan in huis plaats vinden (een kamer van minimaal 3 bij 3 meter) of buiten op een plein of veldje.

De voordelen van thuis sporten:

  • Privacy: je hebt geen last van anderen, niet van meningen of praatjes of overlast.
  • Afspraak maken wanneer het jou uitkomt. Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden of wanneer er lessen zijn.
  • Geen reistijd

De voordelen van kickboksen

De personal trainer komt jou kickboksen leren. Kickboksen is een ideale sport om aan veel verschillende doelen te kunnen werken.

1. Afvallen: Als je gewicht wilt verliezen kun je met kickboksen hier goed aan werken. Een training is behoorlijk intensief, je bent met heel je lichaam bezig en bent constant in beweging. Tijdens een training kun je zo’n 700 calorieën verbranden!

2. Sterker worden, meer spiermassa kweken: Met kickboksen kun je werken aan sterkere spieren. Je zult niet direct enorme spierbundels krijgen, maar een onderdeel van kickboksen is krachttraining. Je spieren worden sterker en leniger door te kickboksen.

3. Een betere conditie: Het trappen en stoten, verdedigen en aanvallen tijdens een kickbokstraining zorgt ervoor dat je de hele tijd in beweging bent. Kickboksen helpt om een gezonde en robuuste conditie te krijgen.

AmsterdamdePijp-personaltrainer-aanhuis

Door regelmatig te kickboksen zorg je er dus voor dat je hele lichamelijke conditie vooruit gaat. Je hart- en vaatstelsel wordt getraind, je zult merken dat je veel fitter en beter in je vel komt te zitten.

De voordelen van sporten met een personal trainer

Samen met een personal trainer sporten is een heel efficiente manier van aan je doelen werken. Het kan zijn dat je al vaker geprobeerd hebt af te vallen of een betere conditie te krijgen. Waarom zou het je met een trainer wel lukken?

Sporten met een personal trainer heeft een paar unieke voordelen:

1. De training is specifiek op jou afgestemd. Voor je begint met trainen, ga je in gesprek met de trainer. Je vertelt wat je doelen zijn, wat je ervaring hiermee al is en of er zaken zijn waar rekening mee moet worden gehouden (blessures, ziekte of bijzondere omstandigheden).

De trainer kan hiermee een schema opstellen en dit is helemaal afgestemd op jouw doel en je mogelijkheden. Dit zou in een sportschool niet kunnen. Je bent dan nou eenmaal met veel meer mensen.

2. Alle tijd en aandacht voor jou: De trainer hoeft alleen jou te begeleiden. Dat betekent dat je feedback en tips krijgt, als je die nodig hebt. Je kunt ook vragen stellen aan de trainer.

3. Leren in je eigen tempo: Het niveau van de training is altijd wat jij nodig hebt.

Kijk hieronder voor een voorbeeld van hoe een training eruit kan zien. Je ziet Quinty Trustfull trainen met Danny Delvers.


Ben je enthousiast geworden? Regel dan snel jouw eigen personal trainer van Delda Sport. Vul je gegevens in, in onderstaand formulier en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: