Online workout voor beginners

Wil je thuis net zo makkelijk fit worden als in de sportschool: Dat kan natuurlijk, als je een online workout volgt voor beginners, via Kickboks Masters. Belangrijk bij het thuis sporten is een duidelijke begeleiding van een ervaren trainer, zodat je de technieken goed onder de knie krijgt!

Thuis aan de slag met kickboksen

Wil je thuis sporten, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Het is goed mogelijk om thuis aan kracht- of conditietraining te doen. Maar het kan lastig zijn om regelmatig te sporten en om uit te vinden welke oefeningen je zou kunnen doen.

Daarom is Kickboks Masters een goede keuze voor beginners. Met de trainingen op dit platform wordt het een fluitje van een cent om vol enthousiasme thuis te gaan sporten. Je hoeft geen ervaring te hebben en krijgt op je smartphone of tabletscherm alle informatie die je nodig hebt.

De trainingen zijn ontwikkeld door Danny Delvers, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met kickboksen. Hij is een echte pro en weet precies hoe je oefeningen en technieken moet uitleggen.

Kickboks Masters is een online platform, waar je meerdere trainingen kunt vinden:

  • Basistechnieken kickboksen
  • Schaduwboksen
  • Kickboks Home Duo Workouts
  • DeldaKick Live Online trainingen
  • Premium Zaktraining
  • Challenge 3-Pack
  • Krachttraining voor kickboksers
  • Basistechnieken Toepassen in de Praktijk
  • Quinty’s Yoga
  • Afvallen met Kickboksen

Er is dus veel keuze. Ben je beginner, dan is het natuurlijk handig om eerst de basistechnieken onder de knie te krijgen.

Het gemak van thuis trainen

Door te kiezen voor online trainingen, kun je gemakkelijk trainen waar en wanneer jou dat uitkomt. Of je nu een druk leven hebt met kinderen en werk of veel tijd kwijt bent met studeren: heb je een uurtje vrij, dan zet je je online training aan!

Het enige dat je nodig hebt is een tablet, laptop of smartphone met internetverbinding. Je hebt verder geen extra spullen nodig. Wordt er een gewicht gebruikt en heb je geen dumbbells, dan werkt een flesje water net zo goed.

Als je de training start, neemt Danny Delvers stap voor stap alle kickbokstechnieken met je door. De training is heel praktisch opgezet en is ingedeeld in modules. In elke module wordt een techniek besproken.

Danny doet alles voor, zodat je goed kunt zien wat de bedoeling is. Hij legt alles duidelijk uit. Vervolgens doe jij de beweging na. Het prettige van online trainingen is dat je precies zo snel door de modules kunt gaan als bij je past.

Leer je snel en pik je het kickboksen snel op, dan kun je snel door de training gaan. Heb je wel wat moeite met sommige onderdelen, dan kijk je een video gewoon nog een keer. Net zo vaak tot het je lukt.

Door deze online kickbokstraining te volgen, krijg je in feite je eigen privétrainer in je huiskamer. Op die manier is thuis trainen toch heel leuk en het zal je verbazen hoe effectief dit werkt.

Kickboksen: een intensieve workout voor beginners

Thuis trainen heeft zijn voordelen: lekker aan de slag wanneer jij dat wilt, veel privacy en in je eigen tempo leren. Maar bedenk wel dat je regelmatig moet gaan trainen om vooruitgang te boeken. Begin met een keer per week, maar probeer een ritme te ontwikkelen, zodat je twee of drie keer per week kunt trainen.

Daarmee kun je echt conditie en kracht gaan opbouwen. Kickboksen is de ideale sport hiervoor, want het helpt je sterkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Kickboksen is goed voor je hele lichaam!

Heb je zin gekregen om te gaan kickboksen? Begin vandaag nog. Volg onderstaande link voor meer informatie over het online kickboksplatform en de verschillende abonnementen:

https://deldasport.nl/kickboksmasters/

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: