Luxe Kickboksstudio's in Amsterdam noord
24 oktober 2017 

Luxe Kickboksstudio's in Amsterdam noord

In onze luxe kickboksstudio’s in Amsterdam Noord heb je de ruimte om te leren kickboksen. Delda Sport heeft alles in huis om jou te helpen je doelen te bereiken. Kickboksen om af te vallen, sterker te worden of de sport tot in de puntjes te leren kennen? Kom trainen in onze luxe kickboksstudio.

Trainen bij Delda Sport

Als je wilt leren kickboksen is het prettig als je in kleine groepjes of 1 op 1 met een trainer de sport onder de knie kunt krijgen. Wij hebben luxe PT studio’s. Hierin werk je onder begeleiding van een Personal Trainer, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Zo ga je snel vooruit.

KickboxenLuxeStudio

Je krijgt eerst een gratis intake en een proeftraining. Je stelt je doelen vast die je wilt bereiken. Wil je afvallen? Of sterker worden en een betere conditie krijgen. De trainer houdt rekening met jouw wensen en kan je op die manier optimaal begeleiden.

Zo kun je werken aan het verliezen van wat kilo’s. Het is dan ook mogelijk om het Online Coachings Programma te volgen. Hiermee kun je ook thuis aan de slag en pak je zowel je dieet en je houding ten opzichte van voeding aan. Bij ons werken we aan het totaalpakket: lichaam en geest wordt fit!

1 op 1 of Small Group Training

Zoals gezegd werken we niet met overvolle sportzalen, waar 15 of 20 man tegelijk aan het sporten zijn. In dat soort groepen kun je mensen niet goed begeleiden. Er zijn dan deelnemers die niet meekomen, misschien sommige dingen niet durven doen of juist verder zijn en dan niet alles uit de sport kunnen halen.

1 op 1 training

Bij Delda Sport kun je kiezen uit een 1 op 1 training of de Small Group Training. In de individuele training krijg je alle aandacht van de Personal Trainer en ga je aan de slag in onze luxe PT studio. Je kunt in hoog tempo veel leren en veel bereiken. We werken samen aan jouw persoonlijke doelen en je gaat zo snel vooruit.

Kickboxenluxestudio

Small Group Training

In de Small Group Training train je samen met maximaal 6 anderen. Er is nog steeds veel ruimte voor persoonlijke aandacht, maar je hebt meer interactie en kunt met de anderen samen oefenen. Er wordt ook hier gewerkt aan techniek, conditie en kracht. Maar de trainer is er om jullie te begeleiden en de training te richten op wat jij nodig hebt.

Of je nu kiest voor Small Group Training of 1 op 1 training, we zorgen ervoor dat je elke week met plezier aan de slag gaat en alles uit je training haalt dat je wilt. Werk met kickboksen aan je eigen welzijn, aan lichaam en geest.

Je bent welkom om eens kennis te komen maken bij Delda Sport. We zijn gevestigd op Zuideinde 74N in Landsmeer, dat maar op 10 minuten rijden van Amsterdam Noord is.

Denk je dat kickboksen iets voor jou kan zijn, of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: