Krachttraining voor kickboksers

Ben jij op zoek naar manieren om sterker en fitter te worden, dan is het programma Krachttraining voor kickboksers echt wat voor jou. Iedereen die serieus bezig is met kickboksen en zeker als je in de ring wilt staan, heeft een sterk lichaam nodig.

Kickbokstraining: kracht en conditie

Een kickbokstraining bestaat meestal uit het aanleren of trainen van de kickbokstechnieken. Je trappen en stoten moeten goed worden uitgevoerd en je leert sneller en harder aan te vallen. Zo blijf je altijd proberen jezelf te verbeteren.

Daarnaast besteed je aandacht aan je conditie en kracht. Je kunt werken met gewichten, training op fitnessapparaten en oefeningen doen met je eigen lichaamsgewicht. Een kickbokstraining is daardoor heel afwisselend.

Maar als serieuze kickbokser kan het zijn dat je gericht wilt gaan trainen om nog sterker te worden. Vooral als je in de ring wilt gaan vechten. Maar ook voor enthousiaste kickboksers die meer uit hun sport willen halen, kan het interessant zijn om meer aandacht aan krachttraining te besteden.

Voor deze kickboksers is er het programma Krachttraining voor Kickboksers. Het is onderdeel van het platform Kickboks Masters.

Krachttraining voor Kickboksers: wat houdt het in?

Dit programma omvat meerdere trainingsschema’s die je gaan helpen om binnen enkele weken sterker te worden. Met deze schema’s krijg je de structuur waarmee je gericht kunt trainen op kracht en spiergroei.

Je kunt uit meerdere schema’s kiezen: er zijn schema’s voor mannen en vrouwen, maar ook voor beginners en gevorderden. Voor je het weet ben je net zo fit als een professionele kickbokser.

Er wordt aandacht besteed aan je hele lichaam. Want om goed te kunnen kickboksen heb je niet alleen sterke armen nodig. Die gebruik je bij het stoten, maar een kickbokser heeft ook krachtige benen, rug-, schouder- en buikspieren nodig. In de trainingsschema’s zie je dit ook terug.

Volg de programma’s om een mooi, strak lichaam te krijgen. Voor sommige oefeningen heb je een fitnessapparaat of gewicht nodig. Heb je dit niet, dan kun je kijken of je een vergelijkbare oefening kunt doen.

Het kickboks Masters platform

Het programma Krachttraining voor Kickboksers is onderdeel van het Kickboks Masters platform. Je hebt een abonnement nodig om het te kunnen volgen. Als je een abonnement afsluit, krijg je toegang tot alle aangeboden trainingen op het platform.

Er zijn twee verschillende abonnementen: Premium en Gold. Krachttraining voor Kickboksers valt onder het Gold abonnement.

Het Premium abonnement omvat de volgende programma’s:

 • Basistechnieken toepassen in de praktijk
 • Premium Zaktraining
 • Basistechnieken programma
 • Kickboks Home Duo Work-outs
 • 20 minuten work-outs
 • Challenge 3-Pack
 • Quinty’s Yoga
 • Shadow Fight Training
 • Voedingsschema’s
 • Vivo Vitaal Voeden Programma
 • Toegang tot de community
 • Elke week nieuwe trainingen online

Sluit je het Gold abonnement af, dan krijg je ook nog:

 • Afvallen met Kickboksen
 • DeldaKick Live Online Trainingen
 • Krachttraining voor Kickboksers

Een Gold abonnement biedt je alles wat je nodig hebt als kickbokser. Je krijgt onbeperkt toegang en kunt alle video’s en informatie zo vaak bekijken als je wilt. Alle trainingen worden gegeven door enthousiaste trainers, die duidelijk uitleggen wat de bedoeling is.

Wat je ook nog wilt leren, wat je doel ook is, je vindt de juiste training bij Kickboks Masters. Er is informatie over kickbokstechnieken, je kunt live trainingen volgen via Zoom, volg zaktrainingen of leer meer over gezonde voeding.

Heb jij als doel sterker en daardoor een betere kickbokser te worden? Sluit dan een Gold abonnement af en begin vandaag nog met trainen. Kies het trainingsschema dat bij je past en werk consequent naar je doel toe!

Klik hier voor meer informatie over Kickboks Masters:

https://deldasport.nl/kickboksmasters/

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: