Kickboksscholen zonder coronacheck

Vanaf zaterdag 6 november kom je geen kickboksschool meer in zonder coronacheck. Dat is even een tegenvaller. De trainingen met je personal trainer en small Group trainingen gaan niet meer door, tenzij je een coronapas kunt laten zien. Kan of wil je niet meedoen met de coronacheck, dan zul je op een andere manier je training moeten voortzetten. Gelukkig zijn er mogelijkheden, waarop je toch kunt kickboksen met trainer.

Helaas kun je voorlopig niet meer trainen in de sportschool zonder coronapas of QR-code. Maar dit betekent niet dat je op de bank hoeft te gaan hangen. Wij helpen je graag ook nu fit en gezond te blijven zonder dat je mee hoeft te doen met de coronacheck.

De personal trainers van Delda Sport zijn tijdens de lockdowns enorm creatief geworden en geven net zo makkelijk kickbokstrainingen met persoonlijke begeleiding op afstand. Zo houden we je gemotiveerd om je trainingen voort te zetten, je kickbokstechnieken nog verder te verbeteren en alles uit je training te halen.


“Kickboks Masters: Dit unieke concept is dé oplossing voor iedereen, op ieder niveau. Hier vind je 20 jaar trainingservaring verzameld op één platform.”


Kickboksen zonder coronapas

Dinsdag 2 november werden de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Waar we al bang voor waren gaat nu echt gebeuren. Sporten zonder coronapas is niet meer toegestaan. De mondkapjesplicht komt terug en het gebruik van de coronapas wordt uitgebreid naar culturele instellingen, doorstroomlocaties, zwembaden en sportscholen. Ook kickboksscholen komen er niet onderuit.

Zaterdag 6 november gaan deze nieuwe maatregelen in. Kan of wil je geen coronapas laten zien bij het binnengaan van de kickboksschool, dan zul je vanaf zaterdag op zoek moeten gaan naar alternatieven voor je bezoek aan de gym.

We laten je niet helemaal in de kou staan, want er zijn gelukkig genoeg alternatieven waardoor je kunt kickboksen zonder coronapas. Dit betekent niet dat je zelf een uurtje in het luchtledige hoeft te slaan en trappen. De trainers van Delda Sport bieden je volwaardige kickbokstrainingen, waarvoor je geen coronapas nodig hebt.

Kickbokstraining zonder QR-code

Gewoon kickboksen wanneer jij dat wilt, trainingen volgen zonder daarvoor eerst een QR-code te moeten regelen? Dan zijn de kickbokstrainingen in Kickboks Masters echt iets voor jou. Je krijgt direct toegang tot onze online zaktrainingen op het Kickboks Masters platform. Hier vind je meer dan 50 zaktrainingen en elke maand komen hier nieuwe trainingen bij. Je traint zo vaak je wilt en kunt deze trainingen altijd en overal bekijken via de app.

Zo kun je ongestoord je kickbokstrainingen doen, zonder gedoe met QR-codes. Je werkt aan alle spiergroepen in je lichaam, we zetten in op het opbouwen van spiermassa, het verbranden van vet, opbouwen van conditie en nog veel meer. In de video’s wordt veel aandacht besteed aan het juist uitvoeren van de technieken, zodat de kans op blessures zo klein mogelijk wordt gehouden.

De trainingen zijn altijd actueel en volgen de nieuwste trends. Doordat er regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd worden zul je jezelf niet snel vervelen. Zelfs via het scherm weten de ervaren en professionele personal trainers van Delda Sport je te motiveren om maximale prestaties neer te zetten.

kickboksen zonder coronacheckKickboksen zonder coronapas bij kickboksschool, kan dat nog?

Ondanks de heldhaftige verhalen op social media van kickboksscholen en sportscholen die niet mee willen doen aan de coronapas, wordt het lastig om ongestoord te blijven sporten. Zeker in de grote steden is er veel controle. Wat gebeurt er als je kickboksschool controle krijgt?

De eerste keer komen ze er misschien vanaf met een waarschuwing, maar de boetes liegen er niet om. In de horeca hebben we al gezien dat ze er hun hand niet voor omdraaien om een bedrijf te sluiten als ze niet mee willen werken aan de coronacheck. Het zou natuurlijk zonde zijn als je favoriete kickboksschool dicht moet. Met boetes die kunnen oplopen tot wel € 10.000,- zou het zomaar kunnen dat ze zelfs failliet gaan.

We blijven hopen dat de coronapas inderdaad een tijdelijke maatregel is, al zou het weleens lang kunnen duren voor we er vanaf zijn. Het is daarom geen optie om je trainingen op pauze te zetten. Dat is zonde van je vorderingen tot nu toe. We helpen je daarom graag een goed alternatief te zoeken voor het trainen in de kickboksschool.

Thuis kickboksen in je eigen gym

Misschien heb je het tijdens de lockdown ook wel gedaan, thuis kickboksen in je eigen gym. Dat is natuurlijk wel even iets anders dan trainen in de kickboksschool met je eigen personal trainer. Zonder de motivatie en directe feedback van je trainer hou je het waarschijnlijk eerder voor gezien. Je haalt minder uit je training en zult minder snel vooruitgang boeken.

Samen met vrienden trainen kan een leuke afwisseling zijn. Samen sparren of trainen op de bokszak is leuker dan alleen trainen in je homegym. Je hebt niet veel nodig om thuis te kickboksen in je eigen gym. Een goede bokszak biedt veel mogelijkheden. Combineer dit met oefeningen die je kunt doen met je eigen lichaamsgewicht, zoals planken, mountain climbers, burpees, push-ups en squats. Een simpel springtouw doet wonderen voor je conditie en je kunt er meteen je voetenwerk mee trainen.

Wil je graag thuis kickboksen in je eigen gym, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Bekijk deze video en doe lekker mee, zo heb je direct een goede workout van 40 minuten te pakken:


Samen kickboksen zonder coronapas

Trainde je bij de kickboksschool in een small Group en wil je ook nu graag samen blijven trainen zonder coronapas? Wij helpen jullie graag om in beweging te blijven, ook nu de kickboksschool zonder coronapas niet meer toegankelijk is. Je kunt namelijk prima een goede duo kickbokstraining thuis doen.

Op de kickboksschool krijg je begeleiding van een ervaren kickbokstrainer. Dat mis je natuurlijk als je samen thuis aan de slag gaat. Heb je meer ervaring, dan kun je zelf waarschijnlijk voldoende oefeningen verzinnen. Ben je nog een beginner, dan wordt het al iets lastiger. Een video met goede uitleg is dan een uitkomst.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze video voor een leuke en afwisselende duo kickbokstraining voor thuis:


Kickboksen met persoonlijke begeleiding, zonder coronacheck

Heb je geen zin om iedere keer als je wilt gaan kickboksen in de gym een QR-code te regelen? Begrijpelijk, maar je wilt waarschijnlijk wel graag de persoonlijke begeleiding die je in de kickboksschool gewend was. Dit is fijn, zowel voor beginners als gevorderden. Niet alleen voorkom je blessures met goede begeleiding, maar je blijft ook veel meer gemotiveerd en haalt betere resultaten uit je training.


“Als je zelfstandig thuis gaat kickboksen mis je de persoonlijke begeleiding. Of toch niet? Doe mee met de DeldaKick live sessies via Zoom!”


Elke dag kun je kiezen uit 2 live trainingen via Zoom. Kies de training die voor jou het beste in jouw agenda past en geniet van alle voordelen van een personal trainer, maar dan gewoon in je eigen huis. Tijdens de training krijg je live feedback en wordt je gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Zo bereik je ook thuis optimale resultaten, zonder gezeur met een coronacheck.

Niet meer kickboksen door de coronacheck, moet ik mijn lidmaatschap doorbetalen?

De komst van de coronacheck kan ervoor zorgen dat je niet langer in de kickboksschool kunt trainen. Heb je een lidmaatschap, dan is het zonde als je moet betalen voor een dienst die je niet gebruikt. Hoe jouw kickboksschool hiermee omgaat, zul je even na moeten vragen.

Bij Delda Sport vinden we het belangrijk dat jij gezond en fit blijft. Daarom doen we er alles aan om jou toch te laten sporten. Kan dit door de coronacheck niet meer in de kickboksschool? Dan mag je het lidmaatschap gewoon stoppen en weer doorgaan zodra de coronapas niet meer nodig is.

Helaas worden we door de overheid in een hoek gedwongen, maar dan nog zullen we er alles aan doen om jou een uitdagende training te bieden, die net zo effectief is als in onze kickboksschool. In de lockdown zijn we enorm creatief geworden. Onze personal trainers kunnen je ook op afstand begeleiden, zodat je jouw doelen gaat behalen, gewoon vanuit je eigen huis.

Je eigen kickboksschool thuis

Thuis je eigen kickboksschool nabootsen? Dat kan. In zo goed als elke woning is het mogelijk om een volwaardige kickbokstraining te volgen, zelfs zonder materiaal kun je jezelf flink in het zweet werken. Een eigen homegym is natuurlijk heel luxe, maar niet noodzakelijk. Ook zonder materiaal kun je meteen beginnen, gewoon in je eigen woonkamer.

Profiteer van onze jarenlange ervaring. Al jaren helpen we mensen in onze luxe personal training studio om in shape te komen en een gezonde leefstijl aan te houden. Hiervoor hebben we één complete totaaloplossing: Kickboks Masters.


“Kickboks Masters is een uniek concept, zowel voor beginners als gevorderden. Je wordt fit, krijgt meer energie en kan tot wel 150% meer vet verbranden dan met reguliere training. En dat allemaal vanuit je eigen huis!”


Op het Kickboks Masters platform hebben we 20 jaar ervaring verzameld. Nooit meer saaie oefeningen, omdat het ‘moet’, maar leuke afwisselende trainingen. Zo kost het je geen enkele moeite om voor langere tijd vanuit huis je kickbokstrainingen te doen.

Je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt. Kies een van de kant-en-klare trainingen of ga voor een uitdagende live Zoom training. De enthousiaste Whatsapp groep prikkelt je om regelmatig mee te doen met een van de intensieve 30 minuten workouts met onze personal trainers die het maximale uit elke deelnemer halen.

Thuis kickboksen zoals in de kickboksschool

Op het Kickboks Masters platform gebruiken we kickboksen als instrument om jou te helpen je doelstellingen te halen. Deze oefeningen combineren we met spierversterkende oefeningen, zodat je hele lijf in topvorm blijft.

De combinatie van kickboksen en krachttraining in Kickboks Masters heeft enorme voordelen:

  1. Toegankelijk voor iedereen, zowel beginners als gevorderden
  2. Snel gewicht verliezen: Hoge vetverbranding
  3. Opbouw spiermassa: Zie er beter uit in de spiegel
  4. Meer energie, kracht en zelfvertrouwen
  5. Meer conditie en uithoudingsvermogen
  6. Meer flexibiliteit, snelheid en wendbaarheid
  7. After Burn Effect: Verbrand nog calorieën tot 48 uur na de training

Als beginner thuis kickboksen?

Wilde je net beginnen met kickboksen in de kickboksschool? Dan kan de komst van de coronapas een rem op je dromen betekenen. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Bij Delda Sport laten we je niet in de kou staan. Als beginner is het belangrijk dat je de basistechnieken goed onder de knie krijgt. Hier besteden we veel aandacht aan. Dit is namelijk niet alleen belangrijk voor beginners, ook gevorderde kickboksers blijven investeren in het verbeteren van hun technieken.

Via de live Zoom trainingen kijken onze personal trainers met je mee en corrigeren waar nodig. Is een oefening nog te zwaar voor je? Dan krijg je een alternatief aangeboden. Zo kun je toch de hele training meedoen, op je eigen niveau.

Kickboksen zonder coronacheck met personal trainer

Tijdens de live Zoom trainingen houdt de personal trainer je goed in de gaten en krijg je direct aanwijzingen en tips om de oefeningen perfect uit te voeren. Daardoor raak je sneller gewend aan de verschillende oefeningen, waardoor je alles uit je training haalt. Dat maakt de training niet alleen leuk, je ziet ook sneller resultaat. Na elke training ben je moe, maar voldaan. Je bent trots op wat je bereikt hebt en ziet dit ook terug in de spiegel én op de weegschaal.

Conclusie kickboksen zonder QR-code

Wij kunnen ook niet geloven dat dit gebeurt en we willen niemand voor de deur laten staan, maar helaas worden we gedwongen om hieraan mee te doen. Sluiten is geen optie, want we willen er voor jullie zijn. We gaan ervan uit dat de QR-code voorlopig nog wel even blijft en misschien wel voor altijd.

Laat je daarom niet gek maken. Denk in mogelijkheden, want die zijn er genoeg. Al kun je nu niet zonder QR-code trainen in de sportschool, maak er toch het beste van. Zie het als een uitdaging, als iets positiefs. Wij helpen je daarbij. Onze personal trainers begeleiden jullie, zodat je alsnog alles uit je training haalt. Via onze interactieve online trainingen kun je toch op een leuke manier sporten. We werken met op maat gemaakte programma’s, zodat je snel resultaat gaat behalen. Dat werkt motiverend om ook thuis vol aan de slag te gaan en je training vol te houden.

Zoals je ziet, er zijn genoeg mogelijkheden om toch te kickboksen zolang de QR-code voor sportscholen nodig is. Ontdek hoe je op een makkelijke en leuke manier thuis kunt trainen:  Doe mee met de 21 dagen Zoom Challenge 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: