Kickboksen Landsmeer: kom langs in onze luxe boksstudio
27 december 2019 

Kickboksen Landsmeer: kom langs in onze luxe boksstudio

Wie wil leren kickboksen in Landsmeer, kan op zoek gaan naar een goede sportschool waar (kick)boksen wordt aangeboden. Kom eens kijken bij Delda Sport, we helpen je niet alleen het kickboksen onder de knie te krijgen, maar ook om gezonder en fitter te worden.

Kickboksen: goed voor lichaam en geest

Denk je erover om te gaan kickboksen? Goed idee! Kickboksen heeft erg veel voordelen, die je zowel lichamelijk als geestelijk zult merken. Als je regelmatig gaat trainen, wordt je lichaam sterk en krachtig. Mentaal krijg je ook een hele boost.

Fysieke voordelen

Kickboksen is een workout die je helpt om een betere conditie te krijgen. Je krijgt oefeningen die je hart en longen versterken. Elke week trainen zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen een stuk beter wordt. Dit helpt om in het dagelijks leven minder snel moe te worden. Je hebt meer energie.

Ook je spieren worden sterker. Tijdens het kickboksen train je de kickbokstechnieken, dus je oefent de trappen en stoten. Maar je houdt je ook bezig met krachttraining. Je krijgt dus meer en sterkere spieren.

Daarnaast ben je fysiek gewoon heel actief bezig. Tijdens een gemiddelde training zul je heel wat calorieën verbranden. Het is dus ook een goede sport als je graag wat wilt afvallen.

Mentale voordelen

Omdat kickboksen, ook al wordt het gebruikt als workout, van oorsprong een vechtsport is, ben je tijdens een training bezig met zelfverdediging. Bijna iedereen heeft wel eens last van onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Door te kickboksen kom je in je kracht te staan. Je moet jezelf verdedigen en door dat te doen, ga je voelen dat je dat ook waard bent. Je gaat je grenzen verleggen en gaat merken dat je veel meer kunt dan je dacht. Daardoor helpt kickboksen je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker worden.

Waarom trainen bij Delda Sport?

Wij vinden kickboksen een geweldige sport en dat brengen we over aan de mensen die bij ons komen trainen. Wij helpen je om met plezier en motivatie te sporten. Dat dat goed overkomt, kun je zien in onderstaand filmpje.

Zonder plezier is er geen lol aan sporten en houd je het niet vol. Wij zorgen ervoor dat je training leuk is, vol afwisselende oefeningen en uitdagingen.

Daarnaast hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. We bieden trainingen op maat aan, zodat je snel je persoonlijke doelen zult bereiken.

Voor je begint met trainen vertel je in een intakegesprek waar je aan wilt werken (zoals fitheid, lekker in je vel komen, afvallen, sterker worden). Wij maken op basis van die informatie een trainingsplan. Daarmee gaan we dan aan de slag.

We helpen je niet alleen in de sportschool met trainen, maar ook daarbuiten. We geven je advies op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

In onze trainingsstudio is volop ruimte. Je kunt dus sporten met veel privacy. Onze groepjes zijn klein en de trainer kan je daardoor intensief begeleiden. Dat is de reden dat je snel vooruitgang zult boeken en je doelen kunt bereiken.

Je kunt bij ons komen trainen in kleine groepjes of 1 op 1 lessen

Small group training

Deze kleine groepjes bestaan uit maximaal 8 personen. Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje of zelf een nieuwe starten. Samen trainen is gezellig en je kunt elkaar motiveren. De trainer kan iedereen, doordat de groepen klein zijn, goed helpen en aandacht geven.

Privétraining

Wil jij alles uit je training halen wat erin zit? Kies dan voor privétraining. Omdat je 1 op 1 met de trainer samenwerkt, zul je effectief kunnen trainen. Je krijgt direct feedback op wat je doet en daardoor leer je snel.

Heb jij interesse om bij Delda Sport te komen trainen? Kom eens kennismaken. We horen graag wat jouw doelen zijn en waar je aan wilt werken. Je kunt je nu opgeven voor een gratis intakegesprek via onderstaand formulier.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: