Fit blijven door thuis te sporten met Kickboks Masters

Fit blijven door thuis te sporten met Kickboks Masters

Het is goed mogelijk om fit te blijven door thuis te sporten, maar een goede begeleiding kan daarbij wel handig zijn. Want hoe weet je of je training zwaar genoeg voor je is? Of hoe vaak je eigenlijk moet trainen? Met DeldaKick Online Live trainingen kun je thuis trainen met je eigen personal trainer.

Ook door thuis te sporten kun je fit blijven

Fit blijven is een hele kunst, nu we minder actief zijn doordat we thuis werken en andere activiteiten buitenshuis gestopt zijn. Gelukkig gaat het de goede kant op, maar het valt niet te voorspellen hoe lang we nog last houden van corona. En het kan daarom ook zijn dat je nog niet naar de sportschool wilt gaan.

Wij hebben de ideale oplossing voor iedereen die graag thuis wil sporten: Kickboks Masters en dan in het bijzonder onze online Live trainingen via Zoom. Door gebruik te maken van deze digitale manier om te communiceren, kunnen we je helpen om lekker te blijven sporten en fit te blijven.

Wat houdt Kickboks Masters in?

Kickboks Masters is een online cursus programma, dat een groot aanbod bevat van kickboks- en zaktrainingen. Deze hebben allemaal net een wat andere insteek, waardoor je altijd wel een training vindt die je aanspreekt. Zo kun je kiezen uit:

  • Schaduwboksen
  • Basistechnieken kickboksen
  • Kickboks Home Duo Workouts
  • DeldaKick Live Online trainingen
  • Premium Zaktraining
  • Challenge 3-Pack
  • Basistechnieken Toepassen in de Praktijk
  • Quinty’s Yoga
  • Afvallen met Kickboksen (van september 2020)

Al deze trainingen kun je dus thuis doen, zolang je een ruimte hebt waar je lekker kunt bewegen. En natuurlijk heb je een tablet, smartphone of laptop nodig waarop je de trainingen kunt bekijken.

Extra materiaal is in principe niet nodig. Als er gewichtjes nodig zijn, en die heb je niet, kun je ook een flesje water gebruiken. Voor bokszaktraining kun je een bokszak aanschaffen.

DeldaKick Live: Live sporten met een personal trainer

Er gaat niets boven een lekkere workout. Maar je haalt pas echt veel uit je training als je met een personal trainer aan de slag gaat. De begeleiding die je dan krijgt heeft veel voordelen.

Zo heb je toch een afspraak met je trainer gemaakt en voel je daardoor meer stimulans om daadwerkelijk te gaan sporten. Verder wil je doelen behalen, fit worden of misschien wel afvallen. De trainer kan daarbij helpen. Je krijgt feedback tijdens het trainen en het is ook nog eens gezelliger om samen te trainen.

Als je je opgeeft voor DeldaKick Live online trainingen kun je profiteren van die voordelen. Want ondanks dat je niet direct tegenover die persoon staat, heb je toch de afspraak met de trainer gemaakt dat je erbij bent. En je krijgt direct feedback, motivatie en advies van de trainer.

Wat dat betreft, verschilt live online begeleiding niets van een training in real life. Meedoen met de online trainingen kan als je lid wordt van Kickboks Masters, en daarna kun je uit verschillende tijdstippen kiezen om lessen te volgen. Elke dag van de week wordt er een training gegeven.

Klik hier om het rooster in te zien: https://deldasport.nl/actie

Abonnement op Kickboks Masters afsluiten

Om te kunnen profiteren van alle voordelen van Kickboks Masters, kun je een abonnement afsluiten. Je krijgt dan toegang tot de verschillende trainingen. Je kunt kiezen voor een Kickboks Masters Premium of een Gold abonnement.

Kickboks Masters Premium bevat alle trainingen, behalve de DeldaKick Live Online trainingen, Afvallen met Kickboksen en Krachttraining voor Kickboksers (mei 2021). Kickboks Masters Premium kost €47 per maand.

Kies je voor Kickboks Masters Gold, dan kun je ook meedoen met de DeldaKick Live Online trainingen. Verder krijg je toegang tot alle overige trainingen en dit kost €97 per maand. Voor beide abonnementen geldt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Fit blijven is ontzettend belangrijk. Niet alleen om je energiek te voelen, lekker in je vel te zitten en op een gezond gewicht te blijven. Maar regelmatig sporten zorgt ook voor een goede weerstand. Door lid te worden van Kickboks Masters geef je jezelf een steuntje in de rug om dat te bereiken.

Bekijk ons aanbod en schrijf je snel in:

https://deldasport.nl/actie/

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: